tiistai 10. toukokuuta 2016

Urban Decay XX VICE LTD Reloaded

Moikkelis!  Tänään jatketaan vielä meikkiesittelyjen parissa, sillä sain perjantaina käsiini tämän alla näkyvän ihanuuden. Näitä esittelyjä on nyt nähty blogissa aika paljon, toivottavasti jaksatte vielä :D Kertokaahan muuten jos tulee mieleen jotain tuotteita, joita haluatte mun testaavan teille, toimin mielelläni koekaniinina! Nyt kuitenkin tähän päivään ja uuteen urban Decay herkkuun.


Urban Decay julkaisi kesäkokoelmansa yhteydessä uuden Vice ltd reloaded -paletin, joka muiden Vice palettien tapaan sisältää 20 luomiväriä. Suomessa tämä paletti julkaistiin 29.4 ja sitä saattaa edelleen olla saatavilla Tampereen ja Helsingin Sokoksilla sekä Sokoksen verkkokaupassa. Paletti on limited edition, eli se ei tule olemaan aina valikoimissa. 

Näissä Vice paleteissa on aina aivan uskomattoman hienot pakkaukset ja tämäkään ei ollut poikkeus. Pahvipakkaus on kaunis UD:n logolla varustettu violetti väriläiskä, joka on mun mielestä todella tyylikäs ja moderni. Mulle tulee tästä mieleen joku yötaivas ja räjähtäneet meteoriitit tai muuta vastaavaa. :)


Itse paletti onkin sitten paljon hillitympi, tyylikäs tosin. Mattamusta paletti on koristeltu ainoastaan violetilla timanttihiontaa imitoivalla UD logolla ja paletin nimellä. Olisin ehkä tykännyt enemmän, jos koko paletti olisi ollut kuin pahvipakkaus, mutta onhan tääkin nätti. Kannen alta löytyy tuttuun tapaan iso (siis jätti-iso) peili ja mukana tulee myös UD:n kaksipäinen sivellin.


Sävyvalikoima paletissa on hyvin kattava. Tällä saa tehtyä värikkäitä ja neutraaleja meikkejä yhdistelemällä sävyjä eri tavalla. Vaihtoehtoja on lukuisia! Paletissa on mukana sekä täysin uusia sävyjä kolme. Mukana on myös viisi vintage sävyä ja seitsemän best-seller sävyä yksittäisistä luomiväreitä, sekä viisi suosikkia vanhoista paleteista. Jos olet siis pitkäaikainen UD keräilijä, ei tässä paletissa ole välttämättä paljoakaan uutta, mutta hieno lisä se on kokoelmaan. UD aloittelijalle tämä taas on loistava, koska se sisältää parhaat palat kaikista!


UD:n palettien siveltimet ovat aina laadukkaita, eikä tämäkään ollut poikkeus. Toisessa päässä on häivytyssivellin ja toisessa tiheämpi lyhytkarvainen sivellin, jolla on helppo työstää esimerkiksi ulkonurkkaa ja alaluomea. Tällä saa myös levitettyä luomivärin koko luomelle. Mä olen itse tosi innoissani tästä ja sormet syyhyten odotan, että ehdin meikkaamaan tällä oikeen kunnolla! Mitä sävyjä mun pitäisi käyttää ihan ekassa meikissä? :)

Mikä on sun suosikki UD paletti? Haluatteko nähdä tutoriaalia tällä paletilla?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Tämän hankintaa edelleenkin pohdin, pitää käydä huomenna katsomassa miltä livenä näyttää.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkään :) Ei mitenkään uniikki, mutta kiva lisä kokoelmaan ja nätit sävyt.

   Poista
 2. Lupasin itelleni etten osta yhtään palettia piiiitkiin aikoihin, mutta kuinkas kävikään. Mä tykkään tästä paletista tosi paljon. Multa ei löytynyt yhtään noita sävyjä ennestään. Jos haluat vilkaista, tein tästä eilen arvostelun blogiini: smokyeyecandy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tätä voi vastustaa ;). Tosi kiva, että oot tykännyt tästä! Käynkin heti kurkkaamassa sun mietteet.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...