keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Pronssinen meikki Shaaanxo paletilla

Hellurei! Eilen ihasteltiin sitä bhcosmeticsin Shaaanxo palettia ja tänään sitten halusinkin esitellä teille ensimmäisen meikin, jonka kyseisellä paletilla tein. Tämä meikki on reilu viikon vanha, se on vaan pyörinyt kamerassa odotellen postausvuoroaan. Inspiraation sain Shaaanxon videolta, jossa hän teki samantapaisen meikin omalla paletillaan. Kuvat eivät valitettavasti onnistuneet niinkuin olisin halunnut, välillä on vaan näitä huonoilme päiviä, mutta koitetaan elää asian kanssa. Meikki on hyvin luonnollinen, ei mitään dramaattista, mutta perusnätti. Tässä voisin hyvin mennä vaikka kaupungille ystävien kanssa tai elokuviin tai miksei töihinkin, jos sinne meikkaisin.Pohjameikkiin kokeilin ensimmäistä kertaa kunnolla sitä UD:n uutta one and done hybrid juttua, joka on muuten nyt julkaistu Sokoksille viime perjantaina! Tykkään tuosta tosi paljon, se on loistava kevyt tuote kesään, jolla saa kuitenkin kevyesti sitä peittävyyttä ja terveen näköisen ihon. Kokeilin ekaa kertaa myös Vita Liberatan itseruskettavaa aurinkopuuteria, josta puhellaan paremmin sitten myöhemmin.


Silmämeikkiin käytin paletin ruskeita ja pronssista sävyä, mutta en halunnut tästä liian tummaa tai smokya, joten käytin pääasiassa vain lämpimiä ja melko vaaleita sävyjä. Lisäämällä tummuutta ulkonurkkaan ja vahvan rajauksen saisi tämän helposti muutettua myös iltakäyttöön sopivaksi, mutta se ei nyt tälläkertaa ollut mun tavoitteena. Tämä on meikki, jonka jokainen osaa tehdä ja jonka saa aikaiseksi lähes jokaisella luomiväripaletilla ja mikkä tahansa siveltimillä. Super easy right?


Myös huulille valikoitui tuosta Shaaanxo paletista puna, tälläkertaa käytin melko nudea vaaleanpunaista, joka oli todella kermainen ja ihanan tuntuinen huulilla. Nää huulipunat yllätti mut todella! Haluatko nähdä lisää meikkejä tällä paletilla?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

It's skin Babyface one-step base
Urban Decay Naked skin one and done hybrid complexion perfector
Urban Decay Naked skin concealer
Too Faced primed and powerless loose powder
NYX contour palette
Vita Liberate self tanning bronzing minerals
elf baked blush, peach cheeky
bhcosmetics Carli Bybel palette, highlighter

bhcosmetics Shaaanxo palette
Stila kajal, topaz
Lumene true mystic volume mascara

ABH dipbrow pomade, soft brown


5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...