perjantai 27. toukokuuta 2016

Roskakorin tyhjennystä

Moikka vaan kaikki! Mun kosmetiikkaroskikseen oli taas kertynyt aika iso kasa tavaraa, joten aattelin että nyt olis hyvä hetki katsoa vähän mitä kaikkea sitä on tullut käytettyä loppuun tässä kevään aikana. Mukana on kosmetiikka laidasta laitaan ja tälläkertaa aika paljon meikkituotteitakin. Jos siis jostain syystä roskat kiinnostaa, jatka lukemista :D.



Otetaan ekana ne kivoimmat eli meikkijutut. Tässä kevään aikana on loppunut parikin peiteainetta ja ripsaria yms. Osa näistä ihan huippuja ja osa taas floppeja.

NARS radiant creamy concealer on kovassa hypetyksessä oleva peiteaine, josta halusin kovasti tykätä. Aina ei vaan natsaa ja tää oli sellanen kerta. Peiteaine on ihan ok levitettäessä, suurin ongelma on sen kerääntyminen kaikkiin juonteisiin silmänalusilla. Saa nähdä annanko tälle joskus toisen mahdollisuuden, toistaiseksi ei jatkoon.

Urban Decay naked skin weightless complete coverage concealer on ehdottomasti kaiken hypen arvoinen. Tää on mun holy grail luotto-peiteaine ja ihan parasta. Kokeilkaa! Uusi puteli on jo käytössä ja sen jälkeen tulen ostamaan aina uuden ja uuden.

L.A Girl pro conceal peiteaine oli pettymys. Tätä en ole montaa kertaa edes käyttänyt enkä tule käyttämäänkään. Tuote on todella paksua ja menee äkkiä rumaksi ja paakkuiseksi silmänalusille. Ei jatkoon!

Benefit Hello flawless oxygen wow meikkivoide on ollut meikkipussissani jo hyvän tovin, en vaan ole saanut käytettyä tätä minipulloa. Se kertonee paljon mielipiteistäni. Tää ei istunut nätisti mun kasvoille, jäi kiinni kuiviin kohtiin jne. Ei jatkoon!

HM kulmakynä on joku kiertotietä mulle päätynyt. Ihan ok kulmakynäksi, ei vaan tule käytettyä ja tää alkaa varmaan olla aika vanhakin jo.

MUA Luxe precision rajaustussi oli ensimmäisiä rajaustussejani parisen vuotta sitten. Nyt sen on aika mennä, on jo ihan kuivahtanutkin. Tää oli ihan kelpo tuote tuoreena, mutta kuivui tosi nopeasti.

Benefit They're real mascara on yksi mun lemppareista, tykkään isoista harjaksista ja tää tekee kivaa jälkeä!

Too Faced better than sex mascara on kanssa holy grail tuote, ikisuosikki. Tää jakaa mielipiteitä, mutta mä tykkään. Tuuheuttaa ja tuo kivasti volyymia ripsiin. Jatkoon!


Nivea micellar water kuivalle iholle on jälleen yksi huipputuote. Nää Nivean misellivedet on ihan lemppareita eikä tämä kuivan ihon ollut poikkeus. Ehdottomasti jatkoon!

The Body Shop Passionfruit suihkugeeli oli miellyttävä yllätys. Tykkäsin tän hedelmäisestä tuoksusta paljon enemmän kun oletin, voisin ostaa uudelleenkin jos kaapista sattuisi joskus suihkugeelit loppumaan.

Kiehl's ultra facial toner on kaikkien aikojen suosikki tonerini. Myönnetään, en vielä kauaakaan sitten tiennyt mitä virkaa koko tonerilla edes on, mutta tästä tykkäsin ja ostan uudestaankin!


Lumene ultra sensitive moisturizing and calming mask tuli aikoinaan Livboxista ja olin aluksi tästä tosi innoissani. Se tuntui todella pehmentävän ihoa ja ihanan viilentävältä kasvoilla. Loppua kohden tää alkoi kuitenkin vähän kyllästyttää, enkä huomannut enää samoja vaikutuksia. Johtuiko tuo sitten siitä, että ihoni oli paremmassa kunnossa vai siitä, että löysin parempia tuotteita, en tiedä.

Bernard Cassiere mattifying moisturizer fluid on myös tullut Livboxissa ja oli ihan kiva tuote. Tästä minikoosta ei vaan pidemmän päälle riitä, jotta olisin voinut muodostaa kunnollisen mielipiteen.

Kiehl's ultra facial cream on suosikki päivävoiteeni. Niin ihanan kevyt ja kosteuttava koostumus, levittyy kuin unelma. Tää menee ehdottomasti jatkoon uudelleen ja uudelleen.

Kiehl's midnight recovery eye on myöskin yksi suosikkini. Tää on super kosteuttava ja hoitava silmänympärysvoide, jota oon käyttänyt lähinnä öisin, kuten nimestäkin voi jo päätellä. Tosi jees!

Vichy idéalia skin sleep yövoide vaikutti tosi lupaavalta, tästä pikku testeristä ei kuitenkaan riittänyt kuin kahteen kertaan, joten en osaa sanoa sen vaikutuksista pidemmän päälle.

Cult51 yövoide tuli lookfantasticin joulukalenterista ja testasin tätä vasta nyt keväällä. En kuitenkaan voi käyttää tätä loppuun, koska tuoksu on niin ylitsepääsemättömän voimakas ja epämiellyttävä. Ei jatkoon!


Batisten original kuivashampoo on kestosuosikkini kuivashampoiden saralla. Tämä ja se XXL versio on mun lempparit, toimii joka kerta. Jatkoon!

Lumene natural code ikivanha kynsilakka on niin kuivahtanut, että joutaa roskiin. Tosi kiva sävy tää oli kyllä.

Oliko mukana sun lemppareita?

Love, Mari

9 kommenttia:

  1. Meikeistä mulla ei ole kokemusta kuin tuosta samaisesta ministä Benefitin ripsarista. Se oli ihan ok, mutta en ostaisi täysikokoisena. Se oli kauhee tuska saada ripsistä pois :D Bernard Cassieren ja Vichyn näytteet oon käyttänyt myös, mutta aika samoilla linjoilla olen sun kanssa niistä. Batiste on ikisuosikki, mutta mun suosikkituoksuksi pääsi kirsikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja tosta Kiehl'sin silmänympärysseerumista: mä en pystynyt käyttämään sitä kun se sai mun silmät kirvelemään ja valumaan ihan hulluna. Outo juttu!

      Poista
    2. Mä kyllä tykkäsin siitä, vaikka oot ihan oikeessa, sen poistaminen oli tuskallista :D Seuraavaks haluisin kokeilla benefitin roller lash mascaraa. Ja onpas outoa toi silmien kirvely! Siinä on sit varmaan joku ainesosa kun ärsyttää sun silmiä, harmi :/ On ihan huippu tuote mulle!

      Poista
  2. Tuo L.A. Girlin peiteaine toimii todella hyvin, kun sitä taputtelee paikoilleen kunnolla kostean meikkisienen avulla! Varsinkin kasvojen muilla alueilla se toimii todella hyvin :) Mä sekoitan aina omaani Maybelline Fit Me -peiteaineen kanssa, niin koostumus on muutenkin heti vähän kosteampaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, kiva kuulla et se on toiminut sulla! Mä en saanut siitä käyttökelposta lainkaan, mut täytyy ehkä kokeilla vielä noita sun vinkkejä ennen ku nakkaan roskiin. Kosteella BBllä oon sitä kokeillut käyttää, mut silmien alle ei sopinut lainkaan.

      Poista
  3. Pakko varmaan sortua tohon UD:n peitevoiteeseen. Nyt kiittelen etten ostanut tota Benefitin meikkivoidetta koskaan, jos se takertuu sulla kuiviin kohtiin ihossa, niin mun iholla varmaan vielä kaameampi tapaus. On ollut Lookfantasticilla montaa kertaa ostoskorissa vuosien aikana, mutta sitten oon vaan tiputtanut pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UDn peiteainetta voin suositella lämmöllä :) Se on parasta! Joo siis mä olin tosi pettynyt tohon meikkivoiteeseen, koska odotukset oli kovat sen suhteen. Ei vaan toiminut tippaakaan :/

      Poista
  4. Tilasin just tuon L.A.Girlin peiteaineen ja toimii itselläni silmien alla oikein hyvin. UD:n peiteaine on ostoslistalla, mutta muutaman kerran kun olen Sokoksen nettikaupassa käynyt sitä katselemassa, sopivan vaaleat sävyt ovat olleet loppu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että toimii sulla! En tiiä mikä mun silmiä oikeen vaivaa, kun oon kuullut tuosta pelkkää hyvää joka paikassa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...