tiistai 3. toukokuuta 2016

BH cosmetics x Shaaanxo paletti

Heippa muruset! Tämä postaus on ollut jo pitkään tuloillaan, mutta tässä on ollut kaikenlaista ajankohtaisempaa kun on pitänyt saada julkaistua ensin. Sain nimittäin viikko sitten perjantaina käsiini Shaaanxo:n ja bhcosmeticsin yhteistyöpaletin ja se on U P E A. Shaaanxo on Uusi-Seelantilainen youtubettaja, joka tekee upeita meikkivideoita, käy ihmeessä katsomassa jos et vielä ole häneen tutustunut! Shaaanxon paletti julkaistiin huhtikuun puolenvälin tienoilla ja minä tilasin omani heti ennakkomyynnistä. Bhcosmetic on tunnetusti hyvin edullinen brändi, eikä tällekään paletille tullut hintaa kuin noin 14€ plus postimaksut. Jos siis kiinnostut niin klikkaa itsesi bhcosmeticsin verkkokauppaan, näitä on ainakin vielä tätä kirjoittaessa jäljellä, vaikka paletti onkin LE. 


Paletin pakkaus on super romanttinen ja söpö ja tyttömäinen, todella Shaaanxo. Siinä on hempeitä vaaleanpunaisen eri sävyjä ja se on sitä perinteistä kovaa pahvia, mitä nämä aika usein tuppaavat olemaan. 


Tästä paletista tekee aivan erityisen se, että se on kaksipuolinen. Kyllä vaan! Yhden paletin sijasta saatkin siis kaksi. Toisella puolella on yhdeksän luomiväriä ja toisella yhdeksän huulipunaa. Kätevää, eikö? Loistava matkustuspaletti, koska ei tarvitse kantaa mukana erikseen huulipunia, tässä on kaikki sävyt mitä voit mahdollisesti tarvita. Plussana vielä, että molemmilla puolilla on oma isokokoinen peili kannessa.


Sävymaailmaltaan paletti on melko neutraali, vaikka kuva hieman vääristääkin sävyjä. Oikean reunan keskisävy on selkeästi punertavampi ja alareunan keskisävy on upea duo-chrome tyylinen vihertävän ruskea. Kaikki ovat todella kauniita ja monikäyttöisiä, eikä pigmenttikään ole huono! Ei nämä tietenkään ole samaa laatua kuin esimerkiksi ColourPopin tai Make up storen, mutta todella hyviä silti. Nämä myös blendaantuvat kivasti, eivätkä varisseet kauheasti poskille. 


Huulipunia löytyykin sitten joka sävyyn. On persikkaa, pinkkiä, punaista ja nudea. Näitä saa myös sekoiteltua keskenään, jolloin vaihtoehtoja on vielä paljon paljon enemmän. Koostumukseltaan nämä ovat ihanan kermaisia ja tuntuvat huulilla todella mukavilta. Voit levittää punan joko siveltimellä, jolloin se on hieman läpikuultavampi tai jos haluat täysin peittävän punan, voit painella sormella vielä väriä päälle. Ja miksei näitä voisi käyttää myös voidemaisina poskipunina?


Ihastuitko?

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea tehdä paletista kaksipuolinen! Mulla on shaaanxoa tullut seurattua semi-aktiivisesti eikä hän kuulu mun lemppareihin. On silti hyvä tyyppi! Tämä paletti ei sinänsä sykäyttänyt, kun rupesin tarkemmin katsomaan niin mulla on lähes vastaavia sävyjä jo. Ei onnistunein yhteistyöpaletti, mutta silti ihan jees! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tää tosiaan ole mikään kovin säväyttävä paletti, aika turvallisilla vesillä mennään näiden neutraalien sävyjen kanssa, mutta mä oon tykännyt :D Tosin tykkään Shaaanxosta paljon, se voi vaikuttaa asiaan :P

      Poista
  2. Tosi kaunis tuo luomiväripaletti. Itse en osaa yhtään käyttää huulipunapaletteja, tykkään puikoista. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään oo tykännyt koskaan käyttää huulipunapaletteja, mutta nyt täytyy ottaa oikeen asiaksi ettei nuo mene hukkaan kun on niin kivoja sävyjä ja koostumus tosi miellyttävä :)

      Poista
  3. Tosi nätit luomivärisävyt, mutta nuo nappihuulipunat voisi mulla jäädä käyttämättä niiden epäkäytännöllisyyden takia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan niissä omat hankaluutensa kun siveltimen kanssa täytyy pelata. :/

      Poista
  4. Minultakin löytyy tämä paletti ja onhan se ihan älyttömän kätevä! Nätit sävyyn niin päivään kuin iltamenoihin, huulipunat ja kaikki. Itse oon kans tykänny käyttää ylärivin keskimmäistä luomiväriä korostusvärinä poskilla! Iiihana!

    -pahvikirahvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva idea tuo korostuksena käyttö, täytyy itsekin kokeilla! Kiitos vinkistä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...