keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Meikkikokoelma // Aurinkopuuterit

Heippa taas ja tervetuloa meikkikokoelmani pariin! Tänään onkin esittelyvuorossa aurinkopuuterini. Tästä kasasta tosiaan puuttuu kaikki kasvoplaetit, joissa mukana aurinkopuutereita, ne tulee sitten omassa osiossaan. Postauksen piti tulla jo eilen, mutta lähdettiinkin L:n kanssa Särkänniemeen päiväksi, kun kerrankin oli nätti ilmakin! No mutta mennäänpä suoraan itse asiaan;


Aurinkopuuterini säilytän samanlaisessa punotussa IKEA korissa, missä ne meikkivoiteetkin oli. Toistaiseksi ihan toimiva ratkaisu, mutta pikkuhiljaa alkaa tila loppua näissä kesken, joten täytynee miettiä uusia vaihtoehtoja. 


Ensimmäisenä käsiini osui nämä kaksi Too Faced La belle carousel -joulukokoelmasta tullutta aurinkopuuteri/poskipuna palettia. Nämäkin olisi voinut jättää kasvopaletteihin, mutta kun säilytän näitä aurinkopouutereiden joukossa esittelen ne nyt tässä.


Toisessa paletissa on ihana ja suosittu Chocolate Soleil -aurinkopuuteri, joka tuoksuu todella suklaalle! Tämä on hyvä mattasävy myös varjostuksiin ainakin omalla ihonsävylläni. Yksi ihan suosikkeja aurinkopuutereitani heittämällä, tätä saa ostettua myös yksittäispakattuna.

Toisesta paletista löytyi Sun bunny dark -aurinkopuuteri, joka on huomattavasti tummempi kuin chocolate soleil ja sisältää shimmeriä. Tämä onkin iholleni liian tumma suurimman osan vuodesta, mutta kesäisin tykkään käyttää tätä tuomaan lämpöä ja hohdetta/kuulautta kasvoille.


Dermosilin aurinkopuuterikuulat ovat jääneet viimeaikoina vähän vähälle käytölle. Aikoinaan käytin näitä päivittäin ja ovat kyllä ehdottomasti hintansa arvoisia. Mattaisia käytin enemmän varjostuksiin ja arkimeikkiin ja hohdekuulia sitten tuomaan lämpöä ja hehkua kasvoille. Kuulissa on vaan se vika, että ne jäävät helposti kiinni siveltimeen ja lentelevät minne sattuu.


MUA mosaic bronzer on nimensä mukaan mosaiikki kuvioon tehty aurinkopuuteri, jossa on monia eri sävyjä ja niitä sekoittamalla saa sitten itselleen sopivan sävyn. Itse pyörittelen sivellintä kaikissa sävyissä ja taputtelen poskille. Kovin paljon pigmenttiä tästä ei lähde, onkin lähinnä käytössä arkimeikissä tai toisen aurinkopuuterin topperina. Varjostuksiin tämä on liian lämmin.

Lumene arctic sun -aurinkopuuteri on tullut Livboxissa, sävy 1 päivän hehku. Tämä on todella kiva jokapäiväinen aurinkopuuteri, jolla voi tehdä varjostuksia tai tuoda kasvoille lämpöä.


BareMineralsin aurinkopuutereita minulta löytyy kaksi. Warmth on todella tumma ja lämpimän sävyinen, sen kanssa saa olla varovainen, mutta tuote tuo kaunista sävyä ja lämpöä kasvoille. Hätätapauksessa tällä voi myös tehdä kevyitä varjostuksia, jos on valmiiksi ruskettunut tai tummempi. Chic radiance on taas shimmeriä sisältävä ja huomattavasti vaaleampi. Tätä käytän tuomaan hehkua kasvoille, poskipäille ja paikkoihin, joihin aurinko yleensäkin tarttuu. Todella kaunis aurinkopuuteri!


ColourPop Poolside super shock cheek aurinkopuuteri on uusin tulokkaani ja todella kaunis! Tässä on satiininen pinta, eli jättää ihon kuulaaksi ja terveen näköiseksi. Myöskin koostumukseltaan tämä on aivan huippu! 
Lumene arctic sun skin tone perfector ei varsinaisesti ole aurinkopuuteri, mutta toimii vähän samalla tavalla. Käytän tätä joko meikkivoiteen alla tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. Tuote tuo kasvoille kauniin päivettyneen vaikutelman ja iho näyttää terveeltä ja kuulaalta. Tykkään tästä todella paljon ja tänä kesänä näitä tämän tyylisiä tuotteita onkin tullut kauppojen hyllyille todella paljon.

Benefitin Hoola bronzer on varmasti monelle tuttu ja tämä onkin Holy Grail -luottotuotteeni. Teen tällä varjostukset ja tuon kasvoille lämpöä, todella monikäyttöinen aurinkopuuteri ja mukana tullut pikkusivellin on loistava varjostuksiin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä jos vielä et ole!


Mikä on sun suosikki aurinkopuuterisi? Käytätkö aurinkopuutereita?

Love, Mari

6 kommenttia:

  1. Itse olen myös aikamoinen meikkien hamstrailija ja aurinkopuutereitakin on tullut testattua monia erilaisia. Tällä hetkellä käytössäni on Inglotin multicolour bronzing powder ja olen tykännyt siitä valtavasti. Arkimeikkiin saa tehtyä kivasti varjostuksia ja paletista löytyy juuri sopivasti eri sävyjä fiiliksen mukaan. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, en olekaan Inglotin kasvomeikkejä vielä testaillut, pitänee hommata tuo käsiini! :)

      Poista
  2. Chocolate soleil, Narsin Lagoona ja varjostuksiin Nyxin Taupe-poskari, aikalailla näillä mennään aina :-) Jos kunnolla hohtoa sitten haluan, käytän Catricen Sun glow-systeemiä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Nyxin taupe on vieras mulle, mutta muuten NYX meikit on aika huippuja, että varmasti tuokin :).

      Poista
  3. Mulla on juurikin noi dermosilin mattakuulat käytössä joka päivä. Lumenen aurinkopuuteria oon nyt kesällä käyttänyt. Jotenkin voimakkaampi väri siinä kuin dermosilin omissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat hyviä tuotteita, Dermosil tosiaan hillitympi, se on mun ihonsävyllä melkein jopa huomaamaton. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...