keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Toukokuun suosikit

Pitkästä aikaa kuukauden suosikkeja, jee! En muista koska olisin viimeksi tämän tehnyt, ei vaan ole tullut tarpeeksi lemppari tuotteita aina kuukaudelle, joten olen kokenut turhana listata vaan jotain random juttuja. Nyt kuitenkin toukokuussa nousi muutama tuote yli muiden, joita olen käyttänyt todella ahkerasti ja ne pääseekin nyt esittelyyn. 


Ensimmäisenä kolme ihonhoitotuotetta (tai yksi puhdistusaine), jotka ovat olleen lähes päivittäisessä käytössä ja olen tykännyt näistä todella paljon. 


Himalaya herbals gentle eye makeup remover on ollut käytössä jostain toukokuun alkupuolelta ja tätä on kulunut todella vähän, erittäin riittoisaa siis! Sain putelin joululahjaksi ja sain sen käyttöön vasta nyt viime kuussa kun edelliset tuotteet loppuivat. Tämä puhdistaa silmämeikin todella tehokkaasti ja hellävaraisesti. Lorautan tätä hitusen vanulapulle ja painan hetken silmän päällä, jonka aikana tuote on imenyt lähes kaiken silmämeikin itseensä. Jäljelle jääneet pyyhkäisen pois samalla lapulla tai jos silmämeikki on ollut todella tumma ja voimakas otan uuden vanulapun. En tiedä mistä näitä saa hankittua, mutta jos törmäät jossakin niin kokeile ihmeessä! (Ja vinkkaa myös mulle ostopaikka ;)).


Lumene ultra sensitive moisturizing & calming mask on tullut jossakin livboxissa tämän vuoden puolella. En ottanut tätä käyttöön pitkiin aikoihin, koska en ollut tästä kovinkaan innostunut. Kuitenkin joskus huhtikuussa yövoiteeni loppui ja kokeilin tätä sen tilalle. Toimii kuin unelma! Tuotetta levitetään runsaasti kasvoille ja annetaan vaikuttaa noin 10min, jonka jälkeen ylimääräiset taputellaan kasvopaperiin. Itse laitan tätä siis iltaisin kasvojen pesun jälkeen noin pari kertaa viikossa yövoiteeksi. En taputtele ylijäämiä pois vaan annan tuotteen vaikuttaa koko yön ja aamulla kasvojen iho on kuin vauvan pylly, niin pehmeä ja kimmoisa. Tästä tuli kertaheitolla luottotuotteeni, jota tulen varmasti ostamaan uudestaan ja uudestaan. 


Lumene lab hydra smooth eye cream tulip myös livboxista jokunen kuukausi sitten ja otin tämän heti käyttöön, koska edellinen silmänympärysvoiteeni oli juuri loppunut sopivasti. Tuotteen koostumus on ihanan kosteuttava ja viilentävä, tuntuu ihanalta silmänympärysiholla. Tän vaikutuksista/toimivuudesta en osaa sanoa, mutta ainakin iho tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta näin ennakoivaisti käytettynä, pienentää myös kivasti silmäpusseja. 


Meikkituotteita pääsi tälläkertaa listalle myös kolme kappaletta, kaksi kasvomeikkituotetta ja yksi huulipuna.


Too Faced cocoa contour palette on ollut käytössä jatkuvasti siitä asti kun sen sain. Rakastan tätä tuotetta yli kaiken, sävyt ovat täydelliset varjostukseen ja korostukseen. Tummempaa ruskeaa käytän aurinkopuuterin tavoin tuomaan lämpöä kasvoille ja vaaleampaa varjostuksiin. Ensimmäinen vaalea sävy on täydellinen peiteaineen kiinnittämiseen silmänalusille ja luonnolliseen korostamiseen. Mukana tullut sivellin on myös todella käyttökelpoinen. 


MAC mineralize skin finish soft & gentle on ollut eniten käyttämäni korostustuote viime kuukausina, mutta etenkin toukokuussa tuntuu, että käytin tätä jokaisessa meikissä. Sävy on todella kaunis ja tämä tuo sellaista ihanaa kesäistä hehkua kasvoille, olematta kuitenkaan liian överi. Sopii hyvin arkeen ja juhlaan!


Viimeisenä suosikkina Gerard cosmeticsin Buttercup huulipuna. Tämä Jaclyn Hillin suunnittelema nudepuna on aivan täydellisen sävyinen meikkiin kuin meikkiin, niin helppo yhdistää. Koostumus on todella kermainen ja helposti levittyvä. Rakastan tätä juurikin sen monikäyttöisyyden vuoksi, kaunis vaaleanpunainen nude sävy sopii sekä neutraaleihin, että värikkäämpiin meikkeihin ja arkeen ja juhlaan. 


Soft & gentle ja Buttercup

Mitkä oli sun suosikkeja toukokuussa? Kommenttiboksiin voit myös linkata oman suosikit postauksesi!

Love, M

3 kommenttia:

  1. Tosi kivoja suosikkeja!:)
    Mulla tuli just tiistaina suosikit -postaus : http://riikkaamalia.blogspot.fi/2015/06/toukokuun-suosikit.html
    Ihanaa kesää sulle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja käyn kurkkaas myös sun, jos vaikka löytyisi kivoja uusia juttuja testauslistalle ;) Hyvää kesää myös sulle! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...