perjantai 12. kesäkuuta 2015

Outfit & makeup

Heippa! Käytiin keskiviikkona L:n, äitinsä ja veljensä kanssa syömässä ja nyt esittelisinkin asun ja meikin siltä illalta. Tuntui olevan taas hyvin huono kuvapäivä mulla silloin, kun kamerassa oli 70 kuvaa ja yksikään ei ollut täysin mieleinen, mutta näillä mennään. Valitettavasti lähikuvia silmämeikistä ei nyt tule ollenkaan, koska silmät näytti kuvissa vaan harmaalta kasalta suttua, mutta käytetyt tuotteet näkyy kuitenkin tuolla alhaalla ja tällä kertaa kuvina! Kertokaahan kumpi on parempi tapa, kuvat tuotteista vai luettelo?Toppi - Desigual
Neule - H&M
Farkut - H&M
Ballerinat - Skopunkten
Korut - Bud to rose
Laukku - Guess


Asu oli hyvinkin simppeli, mutta tykkäsin tästä itse kovasti. Sopivan rento, mutta silti siisti. Tuo toppi on ehkä yksi suosikkivaatteeni, jokusen vuoden kaapissa jo pyörinyt ja ai että mä tykkään tuosta kuosista! Muutenkin Desigualin omituiset kuosit on mun mieleen niin vaatteissa kun asusteissakin.
Meikki oli myös hyvin nude ja simppeli. Kokeilin tässä Clarinsin kevätkokoelman palettia, jossa on ihania vaaleanpunaisia ja vihreitä sävyjä, mutta pakko sanoa, että vaikka paletti on super kaunis ei sisältö vastannut odotuksia. Luomivärien pigmentti oli melko huono, etenkin vaaleanpunaiset sävyt eivät näyttäneet juuri miltään, joten korjailin niitä vähän UD:n Naked3 paletin vaaleanpunaisilla. Vihreästä lähti kyllä pigmenttiä, mutta luomilla sävy ei ollut niin kaunis kuin paletissa. Tämä vaatii vielä lisää testailua ennen lopullista mielipidettä, mutta olin kyllä vähän pettynyt.


Meikkipohjaan käytin pitkästä aikaa Makeup storen meikkivoidetta ja se toimi kyllä paremmin kun muistinkaan. Sävy on edelleen vähän väärä minulle, hieman liian tumma ja keltainen, mutta ei onneksi erottunut niin selkeästi etteikö tätä voisi käyttää, kun puuteri oli oikean sävyistä.
Käytin myös pitkästä aikaa meikkivoiteen päällä benefitin high beamia, joka on todella kaunis korostusväri, mutta jostain syystä kun taputtelen sitä iholle se "kumittaa" pois meikkivoidetta altaan. Näin käy myös monien muiden nestemäisten poskipunien ja korostustuotteiden kanssa, onko teillä muilla sama ongelma?


Meikkipohjan tuotteet


 Silmämeikin tuotteet


Huulilla MACin Creme cup

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille ja paljon auringonpaistetta!

Love, M

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...