maanantai 8. kesäkuuta 2015

Glambot tilaukseni

Heippa! Uusi viikko taas täällä ja ikkunasta katsottuna näyttää aika ihanan kesäiseltä tuolla ulkona. Mulla alkoi toinen "lomaviikko" ja on tämä lomailu vaan niin mukavaa. Aamulla ei ole kiire mihinkään, tänäänkin ehdin jo leipoa keksejä ja katsella Frendejä kaikessa rauhassa koirat kainalossa.  Halusin myös tulla postaamaan teille pikaisesti eräästä aivan mahtavasta verkkokaupasta ja tilauksestani sieltä. Kyseessä on siis Glambot niminen Yhdysvaltalainen verkkokauppa, joka myy aikaisemmin omistettua kosmetiikkaa. Kyllä, siis high-end meikkikirppis. Kuulin tästä ensimmäisen kerran joskus youtubessa ja kiinnostuin heti. He siis myyvät high-end kosmetiikkaa ja meikkejä käytettynä ja edullisemmin kuin uutena ostettuna. Suurin osa tuotteista on täysin uuden veroisia, niissä on aina maininta kuinka paljon tuotetta on jäljellä ja välillä löytää jopa täysin käyttämättömiä tuotteita. Tuotteet vaihtelevat paljon saatavuuden mukaan, joten jos etsit jotain tiettyä tuotetta kannattaa käydä aina muutaman päivän välein tarkistamassa onko tuotetta tullut varastoon. 


Kaikki tuotteet puhdistetaan hygienisiksi, joten käytettyjen meikkien ostaminen on täysin turvallista. Sivustolta löytyy myös Limited Edition tuotteita, joita olisi muuten lähes mahdotonta saada, mikä on aivan huippua! Suosittelen ehdottomasti tutustumaan sivustoon, toimitusmaksut suomeen olivat alle 10 dollaria ja jos tilaat yli 90 dollarilla ovat toimituskulut ilmaiset. 


Itse tilasin kokeilumielessä kaksi tuotetta. Ensimmäisenä theBalmin Time Balm face primer for a flawless face. Olen halunnut kokeilla tätä jo pitkään ja vertailla muihin vastaaviin ja nyt löysin sen edullisesti lähes käyttämättömänä. 


Toinen tilaamani tuote oli Tarte Amazonian Clay eyeshadow palette. Olen halunnut kokeilla Tartea jo todella pitkään, mutta niitä on hankala saada Suomeen. Glambotilla oli Tartea todella paljon, eri paletteja ja poskipunia yms. Itselleni valikoitui tämä kehuttu luomiväripaletti, joka oli myöskin hyvin vähän käytetty. Vain muutamassa sävyssä näki käytönjälkiä, muuten paletti oli kuin uusi. 

Paletti itse on todella monikäyttöinen ja kaunis. Se sisältää 20 luomiväriä, mattaa ja shimmeriä. Paletti on jaettu tavallaan neljään osioon eri sävyjen mukaan ja yhden osion sävyt sopivat aina hyvin toisiinsa. Osa sävyistä oli todella pigmenttisiä, osaa joutui työstämään hieman enemmän, mutta olen kyllä tyytyväinen ostokseeni. I'm a tartelette now! :)


 vasen alakulma

 vasen yläkulma

 Oikea yläkulma

Oikea alakulma

Onko Glambot sinulle ennestään tuttu? 

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...