perjantai 26. kesäkuuta 2015

Auringon hehkua

Kesä on jo pitkällä ja ensi viikolla ollaankin jo heinäkuussa. Miten kesä meneekin aina niin nopeasti? No, tulevien lämpimien ilmojen toivossa halusin koota teille kesän suosikki tuotteeni ihon päivettämiseen ja kauniin rusketuksen saamiseen. Nämä ovat kaikki mun kesän must-have tuotteita ja vaikka kelit eivät tästä lämpenisikään, näillä saat myös helposti huijattua itsellesi sitä päivetystä! ;)


Rusketusta suoraan purkista

Jos ilmat eivät helli ja aurinko pysyttelee piilossa, voit helposti hankkia itsellesi kauniin päivetyksen näillä tuotteilla. 

BetaGranat kapseleita syön näin kesäaikana, sillä ne helpottavat ruskettumista ja sisältävät myös vitamiineja! Näiden syöminen kannattaa aloittaa pari viikkoa ennen auringossa oleilua (esimerkiksi ulkomaanmatka) tai kuten minä, käytän kesäkuun alusta kuurimaisesti purkin loppuun.

Itseruskettava on turvallinen ja helppo tapa hankkia päivetystä iholle. Itse suosin joko mousseja tai kuten tällä hetkellä on käytössä, sprayattavia itseruskettavia. Levittämiseen kannattaa käyttää joko kinnasta tai esimerkiksi beautyblenderin bodyblenderia. 

Lumenen shimmering BB body lotion on tämän kesän hitti, tällä saa korostettua rusketusta todella helposti. Tuo iholle kauniin pronssisen kesäisen ilmeen ja peseytyy pois suihkun yhteydessä. Sisältää pientä shimmeriä, josta itse ainakin tykkään paljon.
Auringonpalvojille 

Jos ja kun se aurinko sieltä alkaa lämmittää ja saadaan Suomeenkin vihdoin ne ihanat kesäkelit on aika suunnata rannalle tai muualle ulkoilmaan nauttimaan siitä lyhyestä ajanjaksosta, jota meillä kesäksi kutsutaan.

Kuten jokainen varmasti tietää, auringonottoa ei suositella, varsinkaan sinä kuumimpana keskipäivän aikana, jolloin sitä yleensä löytää itsensä rannalta loikoilemassa. Jos (ja kun) nyt kuitenkin sinne rannalle suuntaat, muista pakata mukaan tarpeeksi korkean suojakertoimen sisältämä aurinkovoide. Itse käytän spf20 tai korkeampaa, ilmoista riippuen. Ulkomailla suojakertoimen on hyvä olla vielä korkeampikin. 

Vartalon ja kasvojen suojaamisen lisäksi on hyvä muistaa suojata myös huulet, sillä nekin palavat herkästi. Onneksi on saatavilla aurinkosuojaa sisältäviä huulivoiteita, jotka samalla kosteuttavat. 

Auringonoton jälkeen iholle kannattaa levittää after sun voidetta, mielellään aloe veraa sisältävää, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Itseltäni löytyy myös after sun suihkugeeli!


Feikkaa päivetys meikeillä

Kasvoille saa luotua kauniin päivettyneen hehkun muutamalla helpolla meikki-niksillä! Yllä olevassa kuvassa näkyy nyt muutama kesän luottotuotteeni, mutta lähinnä ne edustavat tuoteryhmiä. 

Meikkiä tehdessäsi kannattaa myös muistaa spf näin kesällä. Monet primerit ja meikkivoiteet sisältävät aurinkosuojan, joten meikkaamalla voit samalla suojata kasvosi auringon haittavaikutuksilta.

Oma tämän kesän suosikkituotteeni on Lumenen ihon sävyn heleyttäjä. Käytän tätä meikkivoiteeseen sekoitettuna, jolloin se tuo koko kasvoille kauniin pronssisen hehkun. Tuotetta voi käyttää myös meikkivoiteen alla kuten primeria tai paikallisesti esimerkiksi poskipäillä.

Toinen kesäsuosikkini on Rimmelin good to glow nestemäinen highlighter. Näillä saa tuotua niin kaunista hohdetta kasvoille ja sävyjäkin on ainakin kolme, eli jokainen varmasti löytää mieluisan. Yksi taisi olla pronssisempi, yksi lähes valkoinen ja sitten tämä upea korallinen, jota tykkään käyttää poskipunan pohjana.

Ja tietysti se oleennaisin, eli aurinkopuuteri. Mikä olisikaan helpompi tapa tuoda kasvoille lämpöä ja hehkua? Aurinkopuutereita on todella paljon erilaisia, on mattaa ja shimmeriä, lämmintä ja kylmää. Jokaisen on helppo valita juuri itselleen sopivat tuotteet ja ei kun sutimaan kasvojen korkeimpiin kohtiin lämpöä!


Lumene / Rimmel


Mitkä on sun luottotuotteita kesällä?

Love, M

2 kommenttia:

  1. Sain LivBoxista tuon Lumenen BB-body lotionin, mutta en ole vielä testannut. Uskaltaako tällainen kalpea kalkkuna käyttää sitä ollenkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmasti uskaltaa :). Ei ole mitenkään liian tumma, tuo lähinnä sellaista hehkua ja päivetystä. Tuubista tullessaan näyttää todella tummalle, mutta kun sen työstää ihoon niin kyllä se sinne sulautuu. Ja jos ei sovikaan niin tämähän lähtee pesemällä pois joten kokeilusta ei ole haittaakaan :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...