sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Shopaholic testaa; Avon

Ihanaa aurinkoista sunnuntaita! Tänään on ainakin täällä Turussa sää hellinyt ja ehkä ensimmäistä kertaa tuntuu oikein kesältä. Tekisi melkein mieli olla makoilemassa nurmikolla hyvän kirjan kanssa, mutta nyt oli aivan pakko tulla hetkeksi blogin pariin! Sain nimittäin mahdollisuuden päästä testaamaan muutamia Avonin tuotteita ja halusin tulla esittelemään ne teille heti! Jos Avon on sinulle vielä vieras yritys, kannattaa käydä tutustumassa Avonin nettisivuilla heidän valikoimaansa ja toimintaan. Sieltä löytyy myös tarkemmat ohjeet tuotteiden tilaamiseen ja voit selata kuvaston nettiversiota tai tilata oman kuvaston kotiisi. Kyseessä on siis kosmetiikan suoramyyntiyritys, jonka tuotteita saa ostettua konsultin välityksellä.


Sain testattavaksi neljä tuotetta, joista kolme oli värikosmetiikkaa ja yksi hajuvesi. En ole juurikaan Avonin tuotteita aiemmin testannut, joten en yhtään tiennyt mitä odottaa. Nelisen vuotta sitten taisin tilata jotain itseruskettavaa voidetta ja muutamaa huulipunaa olen myös päässyt kokeilemaan, mutta siinäpä se Avon kokemukseni taitaa ollakin. Olinkin erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta tutustua uuteen ja ennenkaikkea edulliseen kosmetiikka valmistajaan. 


True color eyeshadow quad 'Underwater paradise' * & Kohl eyeliner 'Turquoise waters' *

Kaksi ehdotonta suosikkiani testaamistani tuotteista on True color luomiväri nelikko ja Kohl eyeliner ihanassa turkoosissa sävyssä. Jo nämä pelkät pakkaukset ovat niin kauniit ja houkuttelevat, siis katsokaa nyt! Melkein harmittaa, ettei sama kuosi toistu varsinaisissa pakkauksissa. Tämän kesän trendinä on turkoosit ja vedenalaiset sävyt, etenkin rajauksissa, joten nämä ovat myös erittäin ajankohtaisia tuotteita!Luomiväripaletin pakkaus on tyylikäs musta, jossa kannessa painettuna AVON teksti. Pakkaus on aika kovaa muovia, joten saattaa mennä rikki helposti esimerkiksi tippuessaan lattialle tms. Plussana pakkauksessa on koko kannen kokoinen peili, tämä on siis helppo ottaa vaikka matkalle mukaan tai käyttää taskupeilinä meikin ehostamiseen. Pienen kokonsa ansiosta kulkee laukussa mukana helposti. 

Sävyt paletissa ovat todella kauniita. Mukana tulee kaksi mattasävyä ja kaksi shimmeristä, kaikista lähtee pigmenttiä hyvin ja tuntuivat kermaisilta ja helposti levittyviltä. Rakastan tuota minttua mattasävyä, se on heittämällä suosikkini tästä vaikka muutkin sävyt ovat kauniita. Minttu nyt vaan on niin minua. 

Eyeliner on perinteinen teroitettava kynämalli, jonka toisessa päässä on häivytyssieni, jolla saa halutessaan rajausta pehmeämmäksi, toimii hyvin esimerkiksi smokey eye -meikeissä. Sävy on todella kaunis kirkas turkoosi ja erittäin pigmenttinen, rakastuin tähän ihan täysin. Toimii hyvin myös vesirajalla, vaikka ei olekaan vedenkestävä. Kynä ei ole aivan niin pehmeä kun voisi toivoa, joten sitä saattaa joutua kerrostamaan ja työstämään, etenkin kosteisiin kohtiin kuten vesirajalle, mutta muuten olen erittäin tyytyväinen tähän. Kolmantena tuotteena sain kokeiluun Avon solutions BB matte * voiteen sävyssä medium. Tämä 5-in-1 BB voide on tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle, mutta toimii kivasti myös omalla pintakuivalla ihollani. Tämä on BB voiteeksi melko peittävää, joten toimii yksinäänkin meikkipohjana, jos iholla ei ole paljoa epäpuhtauksia, jotka tarvitsevat peittoa. Antaa kauniin tasaisen pohjan meikille eikä jäänyt kiinni kuiviin kohtiin. Tuote sisältää myös spf 15, joka on näin kesäaikaan todella hyvä! 


Sävy medium on todella tumma. Oikeastaan yllätyin siitä kuinka tumma tämä on, sillä useimmiten medium sävyt ovat minulle sopivia. Tämä on kuitenkin selkeästi liian tumma minulle, mutta häivyttyi silti kauniisti iholle eikä kasvoilla näytä ollenkaan niin pahalta. Uskon, että kun saan vielä vähän väriä pintaan niin tämä toimii oikein hyvin minullakin, mutta talviaikaan tämä on auttamatta liian tumma. BB voidetta voi kuitenkin helposti sekoittaa meikkivoiteen joukkoon, jolloin sävyä saa vaalennettua ja meikkivoide tuo lisää peittävyyttä pitäen silti BB voiteen keveyden. 


Viimeinen tuote on tämä kauniissa lasipullossa tullut 'little black dress eau fraiche' * parfuumi. Tämä on kesäversio Avonin klassikkotuoksusta little black dress. En osaa vertailla miten eroaa alkuperäisestä, mutta tämä kesäversio tuoksuu raikkaalle ja kukkaiselle. Kuvauksessa sanotaan tuoksuina olevan sitruuna, pioni ja myski. Tuoksu on todella voimakas kesätuoksuksi ja itse ehkä toivoisin tämän olevan hieman raikkaampi. Kukkaistuoksut ovat yleensä suosikkejani, mutta tämä on todella myskinen eikä niin pirteä kuin kesätuoksulta toivoisin. Jos pidät voimakkaista, myskisistä tuoksuista, joissa on hiven sitrusta ja kukkaistuoksua on tämä tehty sinulle, itse en vielä tiedä mitä mieltä tästä olisin. Pitääpä ottaa testiin ihan tositoimiin :).

Tällaisia tuotteita siis testailin, oliko nämä teille jo ennestään tuttuja? Entä löytyykö sinulta jo Avonia?

Love, M

*Tuotteet saatu testiin blogiin
**Meikkilook AVON tuotteilla tulossa alkuviikosta!

—————————————————————

Tilaaminen:

Jos kiinnostuit tuotteista tai Avonista ja haluat tilata tuotteita onnistuu se näin:

- Lähetä tuotteiden tuotenumero (5 numeroa), kuvaston sivunumero ja kappalemäärä sekä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen beauty.nemesis@hotmail.fi

- Kuvaston löydät Avonin nettisivuilta nettiversiona tai voit tilata paperiversion kotiisi sähköpostilla osoitteesta beauty.nemesis@hotmail.fi tai puhelimitse/tekstiviestillä numerosta 040 7753 943.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...