sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Päivän meikki, glowy pink

Mikä ihana sunnuntaipäivä! Täällä Turussa ollaan ainakin saatu nauttia aurinkoisesta viikonlopusta ja ainakin parvekelasien läpi ilma tuntuu jo ihanan kesäiseltä ja lämpimältä. En voi uskoa, että kesäkuuhun on enää yksi viikko. Oikeasti!! Nyt voi siis jo sanoa kesän olen nurkan takana. Siitä inspiroituneena tein eilen tällaisen raikkaan, värikkään meikin, jossa on käytetty niitä eilisen postauksen uutuuksia! Listaan taas kaikki tuotteet tuonne alas. Meikkiin sain inspiraation ihanan Kathleen Lightsin videolta youtubessa, jossa hän käytti tätä samaa Jaclyn Hill favorites palettia ja mielestäni meikki oli niin kaunis, että halusin tehdä siitä oman versioni. Tämä ei siis ole kopio Kathleenin meikistä vaan saanut siitä inspiraation. Suosittelen katsomaan myös sen Kathleenin videon, koska ne nyt vaan on parhaita!


Näin ensialkuun pahoittelut tuosta sotkutukasta, koittakaa olla häiriintymättä. Hiuksillani oli eilen hieman vallaton päivä, mutta halusin pitää ne kuitenkin auki kuvissa. Mulle saa muuten jättää vinkkejä helppoihin kampauksiin, joita voisi kokeilla! Olen niin huono/laiska laittamaan hiuksia niin sitten ne aina vaan rötköttävät auki tai ponnarilla tylsästi. Kaipaan jotain uutta. 


Kokeilin meikissä ensimmäistä kertaa MACin pro longwear nourishing waterproof meikkivoidetta ja ensivaikutelma on todella hyvä. Okei, sävy on vielä liian tumma, mutta kesällä kun saa vähän väriä pintaan uskoisin sen olevan aika täydellinen. Meikkivoide asettui kasvoille kauniisti eikä ottanut kiinni kuiviin kohtiin tai ihohuokosiin. Levitin meikkivoiteen beautyblenderillä ja sillä ainakin levittyi hyvin, ensi kerralla pitänee kokeilla miten käyttäytyy siveltimellä levitettynä. Meikkivoide myös kesti kasvoilla hyvin koko päivän, kulumaa oli ainoastaan leuassa, joka mulla on muutenkin se ongelmakohta, josta meikkivoide aina lähtee ensimmäisenä sekä nenänvarressa. Kiinnitin meikkivoiteen NARSin puuterilla, josta en ole vielä oikein muodostanut mielipidettä. Joo, onhan se toimiva puuteri, ajaa hyvin asiansa, mutta en tiedä onko se nyt niin paljon parempi kuin esimerkiksi L'oréalin true match joka on ollut käytössä jo melko pitkään. No täytyy jatkaa sen käyttöä, jospa mielipidekin siitä selkiytyisi.
Huulilla on muuten ensimmäistä kertaa Hikarin pinkki huulipuna, joka tuli LipMonthlyssa kuukausi tai kaksi sitten. Aivan täydellinen hot pink huulipuna, levittyy todella kauniisti ja helposti, en käyttänyt edes rajauskynää tässä. Omistan myös MACin Candy yam yam -huulipunan, joka on mielestäni ehkä kaunein puna ikinä, mutta tämä kyllä kilpailee sen kanssa samassa sarjassa. Tykkään siitä, että tämä ei ole aivan niin matta kun se MACin versio, joskus sitä kaipaa vähän kiiltävämpää huulipunaa. Huulipunan päällä vielä huulikiilto, joka myöskin tullut LipMonthlysta. Tittidii! Huomaatko eron aiempiin meikkipostauksiini? Kyllä pitäisi! Kokeilin nimittäin ekaa kertaa elämässäni irtoripsiä! Hyvä minä. Kyllähän ne vaan katsetta muuttaa aika lailla, tykästyin noihin räpsyttimiin kovasti vaikka tuntui ne kyllä aika epämukavilta ensi kokeilulla. Kaipa niihin tottuu jos käyttää jatkuvasti. Itse en varmastikaan tule näitä käyttämään jokaisessa meikissä, olen liian laiska siihen, mutta kun haluaa sitä jotain ekstraa niin ripsillä sitä näköjään saa kohtuu helpostikin vielä! 
Liimaus ei ollut vielä aivan täydellinen, mutta mielestäni ihan kelpo ekaksi yrittämäksi, ei jäänyt sojottamaan reunoista tms. :DMitäs sanotte, ripsillä vai ilman? ;)


Meikissä käytetyt tuotteet/Used Products:

Pohja/Base:

Laura Geller spackle hydrating moisturizing under make-up primer
MAC Pro longwear nourishing waterproof foundation, NW25
Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer, light neutral
NARS beach powder
Too Faced Cocoa contour
Lumene arctic sun bronzer, 1 päivän hehku
The Balm Cindy-Lou Manizer
The Balm Down boy blush

Silmät/Eyes:

Urban Decay eyeshadow primer potion, original
Morphe Brushes Jaclyn Hill favorites paletti
Makeup Revolution kajaali, one sin too many
bhcosmetics BH liquid eyeliner
Too Faced Better than sex mascara
ABH brow wiz, medium brown

Huulet/Lips:

Hikari lipstick, crush
Jesse's girl liquid glass lip gloss, rose
Love, M

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...