lauantai 16. toukokuuta 2015

Kuinka tilaan meikkejä USAsta

Heippa! Tänään vuorossa hieman erilainen postaus, joka ei suoranaisesti liity kauneuteen mitenkään. Mutta sitten kuitenkin liittyy! Eli itse ainakin himoitsen aina eri youtube gurujen videoilta kaikkia ihania uusia jenkki meikkejä ja kosmetiikkatuotteita. Klikkaan itseni niiden verkkokauppoihin ja lisäilen koriin vain huomatakseni huomatakseni "US and Canada only". Mikä antikliimaksi?? En halua jäädä paitsi mistään vaan sen vuoksi, että satun asumaan Suomessa. Sitä paitsi, USAssa kosmetiikka on usein huomattavasti edullisempaa kuin täällä. 
Siispä mistä ratkaisu ongelmaan? Itse päädyin käyttämään välittäjää, eli palvelua, joka tarjoaa minulle oman henkilökohtaisen USA osoitteen, jonne voin tuotteet tilata ja josta he lähettävät paketin minulle eteenpäin Suomeen. 

Näitä palveluita on varmasti monia erilaisia, mutta itse olen käyttänyt ja hyväksi havainnut Shipito sivuston.
Palvelu on erittäin helppokäyttöinen kunhan varaat hetken siihen tutustuaksesi. Aloitat luomalla itsellesi tilin sivustolle, jonka jälkeen saat käyttöösi henkilökohtaisen osoitteen varastolle. Tätä osoitetta ja #suite numeroa käyttäen tilaamasi tuotteet löytävät perille ja näkyvät omissa tiedoissasi saapuneiden pakettien kohdalla.Mikäli netistä tilaaminen varastolle tuntuu vaikealta he tarjoavat myös mahdollisuutta, jossa kerrot heille mitä haluat ja mistä ja he tilaavat tuotteet puolestasi. Palvelua voi käyttää myös kivijalkaliikkeisiin, joilla ei ole esimerkiksi verkkokauppaa. Tämä kuitenkin maksaa erikseen, enkä itse ole kokenut tarpeelliseksi järjestelmän helppouden vuoksi.Kun tilaamasi tuotteet ovat saapuneet varastolle saat itse valita miten haluat niiden toimitettavan sinulle. Shipitolla on käytössä paljon eri hintaisia postitusvaihtoehtoja, itse olen aina käyttänyt edullisinta ja vaikka toimitusaika saattaa olla pidempi kuin muissa, on tuotteet löytäneet aina perille. Heillä on myös vaihtoehtoja eri vakuutuksille ja paketin kuvaamiselle yms. jotka ovat kaikki valinnaisia. Ennen lähetystä he pyytävät myös täyttämään tullausta varten tarvittavat tiedot valmiiksi, mikäli tuotteiden summa ylittää sallitun rajan. 

Mikä parasta, kaiken voi maksaa esimerkiksi PayPalilla turvallisesti! 


Kun paketti on lähetetty sinulle näkyy se "sent packages" välilehdellä. Tiedoissa on myös kuvat lähetetyistä paketeista ja kaikki paketin tiedot. Kun paketti lähetetään näkyy se valkoisena ja kun olet vastaanottanut sen näkyy lähetys vihreänä. Helppoa eikö?

Oletko käyttänyt aiemmin välityspalveluita? heräsikö kysymyksiä? Jätä viestisi kommenttiboksiin! :)

Love, M


24 kommenttia:

 1. En ole käyttänyt kyllä tällaisia. Täytyykin tutustua!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen postaus! Täytyy ehkä perehtyä asiaan itsekin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä postauksesta. Tämä selvensikin jo paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tästä oli apua, voin ehdottomasti suositella tuota palvelua :).

   Poista
 4. Tämähän kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Tosin en kyllä tarvitsisi enää yhtään lisää keinoja hankkia itselleni ihania tavaroita :D Joskus katselinkin jotain välityspalvelua, mutta ne olivat niin tyyriitä, että en sitten mitään muutaman dollarin Milaneja viittinyt lähteä niillä tilaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ollut kyllä tosi tyytyväinen palveluun :) Ainoa huono puoli on, ettei etukäteen voi tietää varmaksi paljonko postikulut tulee olemaan, mutta mulla ainakin olleet aina kohtuulliset.

   Poista
 5. Moikka! Täähän on jo vanha postaus, mutta mua on kiinnostanut toi välityspalveluiden käyttäminen jo kauan. Olisitko pystynyt antamaan jotain suurpiirteistä esimerkkiä jostain kosmetiikkatilauksesta? Oletan, että on järkevämpää tilata enemmän kun kerran tilaa, mutta suuremmista tilauksista täytyy ilmeisesti maksaa vielä verot päälle mikä hirvittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muotoilimpa kysymyksen epäselvästi. Halajaisin siis esimerkkiä siitä paljonko oot joutunut postituksesta ja tullin läpäsystä joutunut maksamaan - suurinpiirtein tietysti. Puhutaanko kympeistä vai sadoista :O

   Poista
  2. Moikka! :) Shipiton kautta tilaaminen on melko edullista moniin muihin verrattuna. Mä melkein jopa suosittelen pitämään tilauksen melko pienenä, jolloin paino ei nouse ja postikulut pysyy alhaisina eikä tulleista tarvitse huolehtia. ALVit täytyy maksaa aina yli 22€ tilauksista. Esimerkiksi ColourPopilta kun tilaan yli 30 dollarilla saan ilmaiset postarit shipiton varastolle. Siellä päässä sitten postit Suomeen lasketaan painon mukaan ja useimmiten ne pyörivät edullisimmalla vaihtoehdolla siinä 7-15 dollarin välillä, jolloin se on ainoa ylimääräinen kulu jonka maksan alvien lisäksi. Joskus jos painoa on paljon on postit voineet olla yli 20 dollaria, mutta se on ollut mulla maksimi. Jos laatikko on todella iso, se joudutaan kuljettamaan rahtina, jolloin maksut voi triplaantua. Siitäkin syystä suosittelen pysyttelemään kohtalaisen kokoisissa tilauksissa :D Toivottavasti tämä nyt jotenkin vastasi kysymykseesi, mutta kysy ihmeessä lisää jos ei vielä auennut! :)

   Poista
  3. Kiitos, toi auttoi huomattavasti! Saanko vielä udella sun lempi tilauskohteita? Olen ite silmäillyt nordstromia ja too faced:ia 😩

   Poista
  4. Toki :) Mä tilailen eniten sen edellä mainitun ColourPopin lisäksi juuri Too Facedilta ja Tartelta Shipiton kautta. Nordstrom toimittaa Suomeen, kuten myös feelunique, beautybay, hqhair, cultbeuty, beautylish jne :D. Nettishoppailua tulee siis tehtyä paljon!

   Poista
 6. Jos oon osamassa yhen huulipunan ja huultenrajauskynän jotka maksaa yhteensä $11 (10,17€) ColourPopilta Shipiton kautta, niin tietäisiks kuinkakohan paljon joutuisin loppuje lopuksi maksamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppusummaa on tosi vaikea arvioida tarkkaan, mutta postit ColourPopilta Shipitolle on 5 dollaria ja veikkaisin, että postit Suomeen Shipitolta noin 5-6 dollaria. Mun 17 dollarin tilaus, jossa oli kolme huulipunaa ja yksi luomiväri maksoi 6,46 dollaria.

   Poista
  2. Eikö muita maksuja tarvitse maksaa kuin toimitusmaksut?

   Poista
  3. Ei tarvitse :) Tai Shipiton palvelumaksu kyllä, mutta se on aina laksettu jo tuohon toimitusmaksuun. Jos tilauksen arvo on yli 21 euroa niin silloin täytyy tietty alvit maksaa, mutta tuossa tapauksessa niitä ei tule.

   Poista
  4. Selvä, kiitos avusta. :)

   Poista
 7. Onko tätä kyseistä sivua mahdollista selata muillakin kielillä kuin vain englannilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kielivaihtoehtoja on muutamia, kuten espanja, saksa ja ranska. Suomi ei valitettavasti kuulu valikoimaan :/

   Poista
 8. Hei! Kun tilaa boxycharmilta niin mihin maahan se shipto osoite tulee ottaa jos tilaa Suomeen? Entäs onko mahdollista maksaa debitillä PayPalin kautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mun shipito varastoni on USA:ssa Nevadassa, mutta mikä tahansa USA:n varasto käy yhtä hyvin. Ja kyllä, maksaminen onnistuu PayPalin kautta, sitä itsekin käytän. :)

   Poista
 9. Hei! Ootko siirtäny tilisiirrolla rahaa ensin shipitolle vai maksanu vasta paypalilla kun paketti on saapunut? :) terveisin; ekaa pakettia odotellen!! Im so excited! 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Huomasin kommentin vasta nyt, eli pakettisi on varmaan toivottavasti ollut sulla jo aikoja sitten :D. Mä maksan aina vasta paypalilla kun saan summan selville.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...