tiistai 12. toukokuuta 2015

14th day of beauty // How to: winged eyeliner

Winged eyeliner

Sain vihdoin aikaiseksi tehdä taas jatkoa sille 30 päivän kauneushaasteelle, joka on ollut tässä tekeillä viime syksystä asti. Tälläkertaa otsikkona oli winged eyeliner ja päätin toteuttaa tämän pienenä kuvatutoriaalina siitä, miten itse teen siipirajauksen useimmiten, mikä on minusta helpoin tapa. Tokihan näitäkin tapoja on taas yhtä monta kuin meikkaajaakin, mutta tämän olen kokenut helpoksi ihan aloittelijallekin! Samalla tämä postaus on jatkoa jokin aika sitten aloittamalleni 'how to' -postaussarjalle.


Voit käyttää siipirajauksen tekemiseen oikeastaan mitä tahansa eyelineria, itse suosin nestemäisiä tai geelimäisiä rajausvärejä. Jos teet rajauksen kynällä, huolehdi, että kynä on teroitettu teräväksi, jotta saat siivestä siistin ja tarkan. 


1. Aloita ulkonurkasta vetämällä ohut suora linja silmän ulkonurkasta kohti kulmakarvan loppua. Viivan pitäisi jatkaa alaluomen suuntaa. Voit tehdä siivestä juuri niin pitkän tai lyhyen kuin haluat. 


2. Muodosta "siipi" yhdistämällä viivan kärjestä viiva yläluomen keskiosaan. VINKKI! Jos aloitat viivan tekemisen pari milliä kärjen alapuolelta tulee siivestä terävämpi. Tässä vaiheessa rajauksen ei tarvitse olla siisti tai tasainen. 


3. Yhdistä rajaus silmän sisänurkasta keskiosaan, rajauksen paksuuden voit määritellä mielesi mukaan tässä kohtaa. 


 4. Täytä kaikki tyhjät kohdat rajausvärillä ja huolittele reunat tasaisiksi tarvittaessa. Voit vielä paksuntaa rajausta halutessasi. Ja rajaus on valmis! Helppoa ja nopeaa, tosin eyelinerin käyttä vaatii aina harjoittelua vaikka olisi kuinka vakaa käsi. Jokaisen täytyy itse löytää omille silmilleen sopiva rajaus, paksuus ja muoto, toisille sopii enemmän nouseva rajaus ja toisille lähes suoraan kulkeva, pääsääntönä kuitenkin hyvä muistaa seurata alaluomea, kohti kulmakarvan loppua. Hauskoja rajaushetkiä! :)

Love, M

// English

Here's an easy way to do a winged eyeliner, step by step! Enjoy!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...