perjantai 1. toukokuuta 2015

Green Fairy

Hauskaa vappua jokaiselle! Vapun kunniaksi halusin tehdä tänään jotakin hauskaa ja erilaista ja päätin luoda tällaisen naamiaisiin tms sopivan meikin. Vappunahan ainakin lapsena oli parasta kun sai pukeutua naamiaispukuun ja juhlia vailla huolia, joten halusin tuoda sitä iloa myös meille aikuisille. Tokihan tätä voi käyttää myös kaikissa muissa erikoistilaisuuksissa, jossa pääsee pukeutumaan ja meikki on myös hyvin helposti muokattavissa käyttökelpoiseksi mihin tahansa tilaisuuteen.


Ellei kuvista käy selväksi, tein siis oman versioni keijumeikistä, tosin tämä keiju ei ole mikään hissukka vaan sellainen all-over-your-face -keiju, joka haluaa kerätä kaikki katseet ja huomion itseensä :D. Asuna toimii tässä nyt esimerkkinä Ebaysta tilattu vihreä mekko, Iron fistin korkkarit ja siskolta saadut keijusiivet, ihan vaan tuomaan inspiraatiota, meikki on siis pääasiassa tässä.
Halusin todella säihkyvän ja heleän meikin, käytin siis pohjassa jo paljon eri valoa ja heleyttä ja korostusta tuovia tuotteita pohjustuksesta meikkivoiteeseen, koko kasvoille sivelin urban decayn korostuspuuteria, josta lähtee kivasti sellaista kultaista hilettä, ei vaan valitettavasti näy kuvissa. 


Silmämeikkiin halusin vihreää ja glitteriä, sen pohjalta lähdin tekemään meikkiä. Mielestäni silmämeikki näyttääkin tosi kivalta, voisin hyvin käyttää tätä ihan normaaleissakin juhlissa (tosin en ehkä vihreitä kulmakarvoja). Huulimeikiksi ajattelin alunperin jotain pinkkiä ja kiiltoa, mutta totesin, että glitteriä ja kimallusta ei vaan ollut tarpeeksi, joten miksikäs ei vihreitä glitterhuulia? :D
Alaluomelle painelin mattaa keltaista luomiväriä tuomaan meikkiin vähän väriä, ettei ihan pelkäksi vihreäksi mennyt ja mielestäni tuo vihreän ja keltaisen yhdistelmä näyttää tosi kivalta! Jos tätä haluaa vähän keventää arki/juhlakäyttöön voi vaan jättää glitterin pois, tehdä kulmat normaalisti ruskealla ja vaikka nudet huulet kevyellä kiillolla ja meikki olisi heti paljon käyttökelpoisempi.


 Meikissä käytetyt tuotteet / Products used:

Pohja/Base:

L'oral Lumi magique base
Max Factor Skin luminizer foundation, 50 natural
Urban Decay Naked skin concealer
benefit girl meets pearl
MUA matte perfect loose powder
benefit Hoola
Dermosil aurinkopuuterikuulat
Makeup revolution blushing heart
theBalm Maru-Lou Manizer
Urban Decay naked illuminated, Aura
ABH contour kit, banana
Dermosil valokynä

Silmät/Eyes:

NYX eyeshadow base, white
Lumene natural code eye dramatizer, pearl green
ABH Artist palette, dusty rose/anaconda/phresh
MUG eyeshadow, shimmermint
Laval the glitter shaker, green
L'oréal wear infinite eyeliner, emerald
Too Faced glitter glue
Rimmel exaggerate eyeliner
Rimmel scandaleyes retroglam mascara

Huulet/Lips:

Lumene natural code eye dramatizer, pearl green
Laval the glitter shaker, green
Too Faced glitter glue

Kulmat/Brows:

MUA Poptastic palette, jade jazz


Love, M


// English

Happy Mayday! For this festival season I wanted to create something fun and bold and ended up with this green fairy makeup look, hope you enjoy it!

1 kommentti:

  1. Ihanan pirteä!:D
    Lapsena oli tosiaan ihan parasta pukeutua,nykyään tyydyn vaan pikkusisaruksia meikkailemaan ja maskeeraamaan vappua ja halloweenia varten:D

    Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...