tiistai 5. toukokuuta 2015

Birthday Girl

Se olisi sitten toukokuu. Oikeasti, en voi käsittää, että ollaan jo näin lähellä kesää, aivan mahtavaa! 3,5 viikkoa töitä jäljellä ennen kesälomaa (kesällä onkin sitten aikaa panostaa blogiinkin enemmän ja tulossa synttäriarvontaa ja muuta kivaa!) ja tässä on joka viikolle tiedossa kaikenlaista kivaa, että aika menee varmasti super nopeaan. Kuinka innoissaan sitä voi pieni ihminen olla siitä, että puissa alkaa näkyä lehtiä, tulppaanit puhkeaa maasta kukkaan ja pulut tekee pesää pihapuuhun. 
Kevät on myös siitä mahtavaa aikaa, että vietän synttäreitäni 2.5 aina vapun jälkimainingeissa ja tänäkin vuonna sitä tuli taas ikää lisää, vaikka olin päättänyt pysyä 25-vuotiaana. Tänään esittelenkin teille oman synttärimeikkini, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan toimi hyvin yhdistämään päivän kullan kanssa syömässä ja illan kavereiden kanssa iltaa istuen. Halusin meikistä raikkaan ja suht neutraalin, jollain pienellä twistillä. Yläluomella on hyvinkin mulle ominainen ja perinteinen kulta-ruskea meikki ja twistin tähän tuo alaluomen turkoosi luomiväri, joka nyt on tämän kevään trendijuttu, nyt olen siis minäkin trendikäs! Lähdin tekemään jonkinlaista cut crease meikkiä, mutta lopputulos oli jotain aivan muuta. Koitan tässä kuitenkin lähiaikoina tehdä myös sen cut crease lookin, koska se kiehtoo tällä hetkellä niin kovasti, enkä ole niitä vielä kovinkaan montaa tehnyt, ainakaan kunnolla. Tulossa on myös piakkoin kuvatutoriaali rippijuhlameikkiin, jota multa on toivottu!


Meikkipohjasta halusin todella kestävän ja käytinkin vain luottotuotteitani, joiden tiedän toimivan ihollani ja pysyvän kauniina pitkään. Kiinnitin meikin Urban Decayn meikin kiinnityssuihkeella. Listaan kaikki meikissä käytetyt tuotteet taas tuonne alas, mutta tälläkertaa etenkin pohjameikissä on käytetty tosiaan niitä tuttuja ja turvallisia.
Olisin halunnut alavesirajalle turkoosia kajaalia, mutta jostain syystä en sellaista vielä omista!? Onneksi kevään kokoelmissa oli muutamakin eri vaihtoehto mm Isadoralta ja Lumenelta, täytyykin käydä joku kotiuttamassa, koska se näyttäisi varmasti niin kauniilta vesirajalla ja alaluomella, miksei rajauksenakin. Tälläkertaa käytin kuitenkin ihan vain sinistä kynää ja toimi sekin ihan kohtuullisesti.


 Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja:

Too Faced Primed & Powerless primer
Lumene CC voide, medium
MAC Pro longwear concealer, nw15 ja nw25
Anastasia Beverly Hills contour kit
L'oréal True match puuteri, golden sand
Too Faced Luminous peach -poskipuna & Sun bunny dark -aurinkopuuteri

Silmät:

Ingot eye makeup base
Too Faced La belle carousel luomivärit, 'tufted suede, haute chocolate, yule log, nutcracker'
Makeup Geek foiled eyeshadow 'In the spotlight' & MUG pigment 'Afterglow'
Rimmel waterproof gel eyeliner, black
Urban Decay heavy metal glitter eyeliner 'spandex'
Viva la diva eyeliner, 6 ocean
Too Faced Better than sex mascara

Huulet:

Isadora twist-up matt lips, 56 candy store
NYX butter gloss, peaches and cream

Kulmat:

ABH brow wiz, medium brown

Love, M


// English

Here's the makeup look I did for my birthday last saturday. Simple golden brown with a little twist on lower lash line. Hope you like it! Soon coming up my first ever photo tutorial for a makeup look for young girls and some giveaways, stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...