sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

N.A.E. luonnonkosmetiikkaa

Kaupallisessa yhteistyössä N.A.E.:n kanssa.
Tuotteet saatu.

N.A.E. eli Naturale Antica Erboristeria on italialainen luonnonkosmetiikkasarja hiusten-, ihon- ja vartalonhoitoon. Italiassa sarja on tuttu jo vuosikymmenten ajalta, meillä Suomessa vielä vähän vieraampi (ainakin itselleni). Sarjan tuotteissa käytetään luonnollisia raaka-aineita vähintään 97% ja kaikki tuotteet ovat vegaanisia.

Pääsin yhteistyön merkeissä tutustumaan N.A.E. sarjan vartalonhoitotuotteisiin ja tänään käydään läpi mun ajatuksia tuotteista. Voit käydä tutustumassa sarjan muihin tuotteisiin N.A.E.n omilla sivuilla.

N.A.E. refreshing

Testipaketistani löytyi viisi tuotetta vartalon hoitoon. Kokeiluun lähti käsivoide, vartalovoide, käsisaippua, deodorantti ja suihkugeeli. Nämä kaikki kuuluvat N.A.E.n virkistävään vartalonhoitosarjaan. Muita vaihtoehtoja on rauhoittava ja kosteuttava. Pakkaukset tuotteissa on raikkaita ja näistä saa heti ensi vilkaisulla hyvin luonnollisen vaikutelman. Mun lempi värini on mintunvihreä, joten nämä pakkaukset miellyttävät omaa silmääni paljon. Tuoksuna näissä kaikissa on rosmariini ja timjami, eli yrittisiä, mutta raikkaita tuoksuja on luvassa.

N.A.E. refreshing

Refreshing body balm eli virkistävä vartalovoide on todella kevyt koostumukseltaan. Tämä imeytyy ihoon todella nopeasti eikä jätä ihoa tahmaisen tuntuiseksi. Mä olen aina ollut aika laiska rasvaamaan vartaloa, koske en voi sietää sitä tahmaista tunnetta ja odottelua, että voi pukeutua. Tämän kanssa ongelmia ei ole, vaatteet voi vetää päälle melkein saman tien ja muutenkin voide on melko huomaamattoman tuntuinen. Kevyestä koostumuksesta huolimatta tämä kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja iho tuntuu käytön jälkeen pehmeältä.

N.A.E. refreshing

Refreshing shower gel eli virkistävä suihkugeeli on yksi mun suosikeista koko sarjassa! Tässä on ihana luonnollinen yrttinen tuoksu, joka virkistää kehoa ja mieltä suihkuhetken aikana. Koostumus on geelimäistä, mistä tykkään ja tämä myös vaahtoaa sopivasti. Ei liikaa, eikä liian vähän. Suihkugeeli ei myöskään tunnu kuivattavan ihoa.

N.A.E. refreshing

Frescezza deodorant eli virkistävä deodorantti lupaa jopa 24h suojan epämiellyttäviä tuoksuja vastaan. Tämä on alkoholiton ja luomusertifioitu, 99% luonnollista alkuperää. Tämä ei valitettavasti mun käyttööni sopinutkaan, sillä deodorantin sisältämä sooda ärsyttää mun ihoani. En ole koskaan voinut käyttää soodaa sisältäviä dödöjä, sillä ne rikkoo aina mun kainalot. Tätä käytin noin viikon verran, ennen kuin huomasin kainaloalueelle kertyneen ihottumaa ja huomasin soodan ainesosissa. Siihen asti tämä toimi hyvin arkikäytössä kun vaan "oli", mutta suurta hikoilua tämä ei pitänyt mun mielestäni riittävästi.

N.A.E. refreshing

Refreshing hand lotion käsivoide on mun toinen suosikkini näistä kaikista. Tämäkin on unelmankevyt ja imeytyy käsiin nopeasti. Rosmariinin ja timjamin tuoksu sopii mun mielestä todella hyvin käsivoiteeseen, sillä se tuoksuu, mutta ei liian voimakkaasti eikä vaikuta keinotekoiselta. Käsivoiteiden kanssa mulla on usein sama ongelma kuin vartalovoiteissa, en jaksaisi odottaa sen tahmeuden loppumista, että voi taas jatkaa normaaleja hommia. Tämä kun imeytyy hetkessä, ei tarvitse miettiä odotteluaikoja.

N.A.E. refreshing

Refreshing hand soap eli virkistävä käsisaippua oli myös oikein mieluisa tuote. Tässä taas tuoksu oli oikein onnistunut, sopii hyvin keittiösaippuaksi tai kylpyhuoneeseen/vessaan. Tämäkään ei tunnu kuivattavalta, vaan kädet jää raikkaan tuntuisiksi. Ainut miinus minkä keksin tästä on, että saippua kului loppuun yllättävän nopeasti verrattuna muihin käytössä olleisiin käsisaippuoihin. 

Kaikenkaikkiaan olin positiivisesti yllättynyt N.A.E. sarjan tuotteista ja mielenkiinto muita merkin tuotteita kohtaan heräsi. Kaiken muun hyvän lisäksi tuotteet ovat edullisia ja helposti saatavilla marketeista! 

Onko N.A.E. sinulle tuttu?

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Mulla on ollut merkiltä kanssa deodorantti käytössä, sellainen punasävyinen. En erityisemmin tykännyt siitä. Jotain muuta tuotetta voisin joku kerta testata 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Deodorantti ei mullekaan sopinut valitettavasti. Muut tuotteet oli oikein mieluisia :).

      Poista
  2. Itse sain testiin kosteuttavan linjan, joten oli mielenkiintoista lueskella miltä tämä vaikutti :)

    https://blingershimmer.blogspot.com/2020/03/naturale-antica-erboristeria.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosteuttava olisi ollut toinen mua kiinnostava, käynpä kurkkaamassa sun ajatukset.

      Poista
  3. Minulle tämä on uusi tuttavuus. Se on harmi, että näissä luonnonkosmetiikkasarjojen dödöissä on soodaa, koska se rikkoo myös minulla kainalot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kiva löytää joku luonnonkosmetiikan dödö mikä sopisi omalle iholle, enpä vaan tiedä onko sellaista soodatonta olemassakaan :(.

      Poista
  4. Tää sarja ei ole kyllä ollenkaan tuttu. On hyvä, että tulee dödöihinkin vaihtoehtoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Edullinen ja helposti saatavilla oleva sarja ;).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...