torstai 2. huhtikuuta 2020

IsaDora Skin Beauty perfecting & protecting foundation

Tuotteet saatu pr näytteenä.
*Mainoslinkki

IsaDora julkaisi alkukeväästä uuden Skin Beauty perfecting & protecting meikkivoiteen. Meikkivoide ilmestyi kauppoihin helmi-maaliskuussa ja ilokseni sain itsekin testattavaksi tämän uutuuden parissa sävyssä. IsaDoran uutuudet jaksaa aina innostaa, koska laadultaan IsaDora on yksi mun suosikki markettimeikkimerkeistä. En kuitenkaan muista kokeilleeni merkin meikkipohjia kovinkaan montaa, joten tämä uutuus herätti senkin puoleen mielenkiinnon.

IsaDora Skin Beauty perfecting & protecting foundation

Meikkivoiteessa on lasinen pakkaus, joka tuo heti ylellisyyden tuntua tähän. Muutoin pakkaus on hyvin yksinkertainen, tästä näkee heti mistä tuotteesta on kyse ja mitä ominaisuuksia meikkivoiteella on. Tykkään kovasti myös tämän pumpusta, jolla tuotetta on helppo annostella sopiva määrä käyttöön.

IsaDora Skin Beauty perfecting & protecting foundation

Sain testiin kaksi sävyä, 04 Sand ja 05 Light honey. Näistä kahdesta tuo light honey sävy sopii mun iholle todella hyvin, kun taas sand on mun käyttöön hieman liian punertava. Sävyjä on myynnissä yhdeksän erilaista, eli sävyvalikoima ei ole kovinkaan laaja ja suurin osa sävyistä on suunnattu melko vaalealle iholle.
IsaDora Skin Beauty perfecting & protecting foundation

Koostumukseltaan meikkivoide on melko paksuhkoa, mutta se levittyy kuitenkin vaivattomasti eikä ole tönkkö. Iholla meikkivoide näyttää luonnolliselta, peittävyys mun mielestä keskitasoa ja kerrostettavissa peittävämmäksi. Erityisen tästä tekee meikkivoiteen sisältämät ihoa hoitavat ainesosat, jotka suojaavat ihoa samalla kun voide saa ihon näyttämään kauniilta ja tasaiselta. Ainesosien joukosta löytyy mm. rauhoittava ja korjaava rohtomesikkä.

Meikkivoiteessa on SPF35 suojakerroin, eli nyt keväällä ja kesällä varsinkin se suojaa ihoa myös auringon UV säteilyltä. Olen ollut erittäin positiivisesti yllättynyt tästä, lopputulos on kuulas ja raikas. Itse suosin levittämisessä kosteaa meikkisientä, mutta myös siveltimellä ja sormilla levittäminen on onnistunut hyvin.

IsaDora Skin Beauty perfecting & protecting foundation

IsaDora Skin Beauty -meikkivoiteen löydät mm. Kicksin verkkokaupasta*, Cocopandalta* sekä Lyko verkkokaupasta*. Suositushinta tälle on 23,90 euroa, mutta tällä hetkellä tämä näyttäisi olevan alennettuna/edullisemmin kaikissa näissä verkkokaupoissa. 


Tässä vielä hieman kuvaa miltä meikkivoide näyttää iholla. Yllä olevassa kuvassa kasvoilla on silmämeikin lisäksi vain yksi kerros meikkivoidetta (ja pohjustaja). Alla olevassa kuvassa valmis meikki peiteaineen ja puuterin jne kanssa. Olen käyttänyt tätä meikkivoidetta viimeaikoina todella usein, koska tykkään siitä miltä tämä näyttää ja tuntuu. Se ei jää kiinni ihon kuiviin kohtiin eikä näytä tai tunnu liian paksulta, iho saa hengitää ja kuultaa alta.


Mikä on sun suosikki marketti meikkivoide?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Näyttää ihan todella hyvälle! Jos ei olisi laatikko täynnä meikkivoidetta, voisi tätä kokeilla ostavansa!

  hanna
  <a href="https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/>https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/</a>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin tosi iloisesti yllättynyt tästä, ehdottomasti kokeilun arvoinen jos laatikko tyhjenee jossain vaiheessa :).

   Poista
 2. Mulle tulee aina näistä Isadoran meikeistä allergiaa. Käytän nykyään niin vähän mitään meikkejä, että sellaista lempparia ei oikein enää ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, onpa jännä. Mikähän ainesosa mahtaa ärsyttää sun ihoa?

   Poista
 3. Olin Isadoran kevätuutuuksien lanseerauksessa muistaakseni helmikuussa ja meikkivoiteisiin en tykästynyt, mutta mikä sävy kevään uutuusluomiväreissä ja primer on mielestäni ihan ykkönen! Tosiaan peittävyyttä kaipaisi näiltä enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet tykännyt, mutta niinhän se on, että kaikki ei vaan sovi kaikille. Mä tykkään juuri tästä keveydestä, enkä tarvitse enempää peittävyyttä :). Luomivärejä en ole nähnytkään vielä, mutta voin kuvitella niiden olevan nättejä!

   Poista
 4. Onpa kivan heleä meikkivoide. <3 Just mun makuun. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä, etenkin nyt keväällä tykkään tästä heleydestä ja kevyestä meikkivoiteesta :).

   Poista
 5. Tästä tuli mieleen, että onkin taas aikaa hankkia aurinkorasvat meidän talouteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, nyt on ollut jo ihania aurinkoisia päiviä niin iho tarvitsee kunnon suojan jo :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...