perjantai 17. huhtikuuta 2020

Jeffree Star Blood Lust

*Postaus sisältää affiliate linkkejä.

Jeffree Star Cosmetics julkaisi talvella uuden Blood Lust luomiväripaletin. Mä tykkään kovasti Jeffreen luomiväripaleteista ja tämä olikin ehdoton hankinta mulle. Jeffreen paletit on aina kekseliäitä ja uniikkeja niin pakkauksiltaan kuin sisällöltäänkin ja tämä violetti paletti innosti sekä sävyjen, että ulkoasun puolesta.

Suomessa Jeffree Star meikkejä myy Oletkaunis.fi verkkokauppa* ja sieltä oman palettinikin tilasin. Oletkaunis verkkokaupassa on laaja valikoima Jeffreen tuotteita, mm. paletteja, huulipunia, kiiltoja, peiteaineita ja puutereita, sekä myös tarvikkeita, kuten meikkilaukkuja ja peilejä. Koko Jeffreen valikoiman löydät täältä*.

Jeffree Star Blood Lust

Blood Lust paletti jatkaa Jeffreen Blood -palettien sarjaa, johon kuuluu alkuperäinen Blood Sugar (klik*), Blue Blood ja nyt Blood Lust (klik*). Alkuperäinen Blood Sugar nousi nopeasti kulttituotteeksi ja on edelleen yksi Jeffreen suosituimmista paleteista, eikä ihme. Se kuuluu ehdottomasti myös omien suosikkien joukkoon. 

Tämä uutuus nousi mun listallani kenties jopa kärkeen, ainakin aikalailla tasoihin. Mä rakastan violetteja ja pinkkejä ja tästä löytyy niitä molempia. Pakkaus on ylellinen, kuninkaallinen ja teema sopii mun mielestä oikein hyvin sävymaailmaan. Paletti poikkeaa myös muodoltaan aikaisemmista suorakulmion mallisista sisaruksistaan. Säilytyksen kannalta ei kauhean näppärä, mutta onhan tämä nätti!

Jeffree Star Blood Lust

Paletti on pinnaltaan keinosamettia, ihanan pehmeän tuntuinen. Kuusikulmion muotoinen paletti ei tosiaan ole säilytyksen kannalta paras vaihtoehto, eikä tämä myöskään olisi mun ykkösvalinta matkoille. Tämän onkin tarkoitus olla esillä, koristeena ja ihailun kohteena. 

Jeffree Star Blood Lust

Paletista löytyy 18 luomivärisävyä eri koostumuksilla. Sävyjen pääpaino on violetin eri sävyissä, mutta mukana on myös punaista, vihreää ja neutraaleja sävyjä, joiden avulla tämäkin värikäs paletti taipuu hyvin myös neutraaliin arkimeikkiin. Koostumus sävyissä on taattua Jeffree laatua ja pääasiassa olen ollut erittäin tyytyväinen palettiin. Ainoastaan metallinen viherkultainen sävy Sworn Enemy aiheutti hieman enemmän työtä päästäkseen kunnolla oikeuksiinsa.

Jeffree Star Blood Lust

Mitä mieltä olet Blood Lust paletista?
Löytyykö sinulta Jeffreen luomiväripaletteja?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Tässä on aivan super kauniit sävyt ja paletin ulkoasukin miellyttää kovasti voisin aivan hyvin hankkia tämän jossain vaiheessa itselle 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin upea! Uskon, että tulet tykkäämään jos päädyt tän hankkimaan :).

   Poista
 2. Kiitos sinun, minultakin löytyy yksi Jeffreen paletti <3

  VastaaPoista
 3. Voisi olla kiva myös lahjaksi jollekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, itse ainakin ilahtuisin tälläisestä lahjasta! :)

   Poista
 4. On kyllä taas tosi kaunis paletti ja ihanat sävyt :)

  VastaaPoista
 5. Paletti näyttää kauniilta! Itse en vain osaa käyttää värikkäitä luomivärejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän nuo värikkäät tosiaan ole kaikkien juttu :). Violetit on mun mielestä helpoimpia värejä käyttää, jos värikkäistä luomiväreistä puhutaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...