sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Helmikuun ipsy glam bag

Helmikuun ipsy glam bag on odotellut julkaisuvuoroaan jo hyvän tovin ja tänään päästään vihdoin käsiksi tähän pieneen kauneusylläripussukkaan. Helmikuun Ipsyn piti tosiaan olla mun viimeinen, mutta syystä tai toisesta mun peruutukseni ei ollut rekisteröitynyt ja maaliskuun pussukka on vielä matkalla. 

Helmikuun teemana oli tottakai rakkaus ja ystävänpäivä, kuten varmaan jokaisessa helmikuun kauneusboksissa oli. Täytyy sanoa, että tämä pussukka oli mun mielestä oikein onnistunut ja kaikki tuotteet (yhtä lukuunottamatta) oli kiinnostavia.itCosmetics Your skin but better primer oli yksi mun lemppareista tässä kuussa. Merkistä tykkään kovasti, enkä ole vielä tätä primeria päässyt kokeilemaan. Musta on aina tosi hauskaa kokeilla uusia pohjustustuotteita ja tälle on kovat odotukset. Ovh 39usd.

theBalm Petal to the metal voidemainen luomiväri oli myös kiva ylläri. Mulla ei ole kovinkaan montaa voidemaista luomiväriä (ellei lasketa ColourPopin super shock luomivärejä), joten tätä on kiva päästä kokeilemaan. Sävykin on kaunis ja neutraali, eli sopii monenlaisiin meikkeihin. Ovh 29,50usd.


Merci Handy hand cream tulee varmasti testattua jossain vaiheessa, mutta tällä hetkellä mulla on ainakin neljä avonaista käsivoidetta. Tämä jää siis odottelemaan vuoroaan, mutta käsivoiteita mulla kuluu paljon, eli tämä oli oikein tervetullut. Ovh 7usd.


Coloured Raine matte lip paint nestemäinen huulipuna oli ainut tuote, johon olin hieman pettynyt. Ei muuten, mutta olen saanut tämän tismalleen saman huulipunan jo aikaisemminkin. Tämä lähtee kiertoon siis. Sävy on kyllä kaunis ja koostumuskin miellyttävä. Ovh 17usd.


Ofra x Madison Miller highlighter korostuspuuterin otin mukaan keryttämilläni pisteillä, jotka halusin tietty käyttää pois ennen tilauksen loppumista. Tämä on ihan super kaunis, muutenkin tykkään kovasti Ofran highlightereista! Jos kaipaat todella intensiivistä korostusta, nämä on kuin tehty sulle!


Ofra x Madison Miller huulikiilto oli toinen pisteillä mukaan tullut tuote. Mä en kauheasti käytä huulikiiltoja, mutta halusin silti testata tätä Ofran koostumusta ja tässä oli kaunis kesäinen sävy. 

The Beauty Crop Fineapple powder brush oli viimeinen varsinainen tuote mun pussukassa ja tästäkin olin erittäin iloinen. Musta on ihanaa saada siveltimiä bokseista ja tämä on tosi nätti ja monikäyttöinen. Sopii puuterille, aurinkopuuterille, poskipunalle jne. Ovh 13usd.

Miltä helmikuun Ipsy vaikutti?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Voidemaista luomiväriä haluasin kokeilla kun edellisestä kerrasta on vuosia.
  Silloin aikoinaan pidin niistä. Käsivoiteita menee nyt ihan tolkuttomasti kun
  käsiä pestään ihan kokoa ajan. Kädenselkien ihoa välillä ihan punainen mutta
  onneksi voiteet auttavat. Ihana tuo sivellin ja mikä karkkiväri.

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, käsivoiteita kuluu nyt ihan hurjasti! Koko ajan saa olla lisäämässä.

   Poista
 2. Olipas jälleen uusia mielenkiintoisia tuoteitta. Tällä hetkellä käytetyin kosmetiikkatuote on varmasti käsirasva. Tuntuu, että käsiään saa olla koko ajan rasvaamassa.

  VastaaPoista
 3. it Cosmetics, the Balm sekä Ofra ois voinut muakin kiinnostaa :D kiva kokonaisuus kyllä

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...