maanantai 11. marraskuuta 2019

IsaDora Sparkling Nights

Oikein iloista uutta viikkoa kaikille! Tänään tutustutaan IsaDoran tämän vuoden joulukokoelmaan, joka kantaa nimeä Sparkling Nights. Kokoelma ilmestyy kauppoihin nyt marraskuun aikana, sopivasti pikkujoulukautta ajatellen ja sävymaailma on myös mietitty tarkkaan teemaan sopivaksi.

Sain kokoelman tuotteet testattavaksi ja teille esiteltäväksi ja olinkin ihan tosi innoissani tästä, minä kun satun rakastamaan joulunaikaa ja kaikkea siihen liittyvää! Nyt voidaan siis ihan virallisesti käynnistää pikkujoulukausi täällä blogissakin.

Postauksen tuotteet saatu pr näytteenä.


Sparkling Nights -kokoelmaan kuuluu ylläolevien tuotteiden lisäksi vielä ripsiväri, eli hyvin kattavasta kokoelmasta on kyse. Suurin osa tuotteista on kausisävyjä eli myynnissä vain tämän juhlakauden ajan, mutta mukana on myös pari vakiovalikoimaan kuuluvaa sävyä/tuotetta.

Kokoelmasta löytyy kimallusta ja hohtoa jokaisen tarpeisiin ja tottakai paljon jouluun kuuluvaa punaista, jolla saa nopeasti tehtyä näyttävän pikkujoulumeikin pienellä vaivalla.



Kokoelmaan kuuluu neljä eri sävyä glossy lip treat -huulikiiltoja, joista sävy 51 kuuluu vakiokokoelmaan ja muut kolme ovat kausisävyjä. Kolme neljästä kiillosta sisältää upeaa kimallusta, joka saa huulimeikin näyttämään entistäkin herkullisemmalta. Joukossa on myös yksi kermainen sävy ilman kimallusta, tumman huulimeikin ystävälle. 

Koostumukseltaan nämä ovat erittäin mehukkaita ja kiiltäviä, mutta eivät tunnu huulilla yhtään tahmaisilta. Todella miellyttäviä käyttää ja tuntuvat melko hoitavilta. Näitä voi käyttää joko yksinään, rajauskynän päällä tai huulipunan kaverina oman makunsa mukaan.



Kokoelmaan kuuluu myös kolme Perfect moisture lipstick -huulipunaa, kaikki upeissa kausisävyissä. Jokainen huulipuna pitää sisällään pientä helmiäiskimallusta, joka saa huulet hohtamaan ja antaa juhlan tuntua meikkiin. Kokoelman huulipunat ovat kaikki melko tummia ja näyttäviä, tänä jouluna ei nakuilla vaan huulet ovat selkeästi keskiössä!

Sävyt ovat pigmenttisiä ja toimivat hyvin niin yksinään kuin rajauksenkin kanssa. Huulituntuma on miellyttävä, punat tuntuvat ihanan kermaisilta huulilla.


Sparkling Nights -kokoelmassa julkaistiin kaksi uutta luomivärinelikkoa, jotka molemmat ovat kausituotteita. Näillä loihdit upean pikkujoulumeikin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Suurin osa sävyistä on shimmerisiä ja metallisia, mutta toisessa nelikossa on mukana myös todella kaunis mattasävy, jonka ansiosta näillä on mahdollista tehdä silmämeikki ihan kokonaisuudessaan. Näistä nelikoista tuo oikeanpuoleinen on oma lempparini.

Kokoelmaan kuuluu myös kultainen glitterliner, joka on myös kausituote, mutta julkaistu myös jo aikaisemmin edellisten kausikokoelmien yhteydessä.


Yksi kokoelman kiinnostavimmista tuotteista mun mielestä oli tämä loose highlighting powder eli hohdeirtopuuteri. Se julkaistiin yhdessä kausisävyssä, Gold sparkles, joka näyttää aivan upealta ja hohtavalta! Tätä voi käyttää kuivana tai kosteana, riippuen siitä kuinka intensiivisen lopputuloksen haluaa. Puuteri sopii käytettäväksi perinteiseen tapaan kasvoilla, silmämeikissä tai vaikka hiuksia koristamaan. 

427 divine red, 425 golden glam, 426 sparkling rose

Lopuksi kokoelmaan kuuluu vielä kolme uutta kausisävyä tutusta Wonder nail -kynsilakasta. Mä olen tykännyt näiden lakkojen koostumuksesta jo vuosia. Ne pysyvät kauniina useita päiviä, levittyvät nopeasti ja peittävät hyvin jo yhdellä kerroksella. Kausisävyinä on tällä kertaa tarjolla viininpunaista, hohtavaa kultaa ja hohtavaa ruusukultaa. Näistä kultainen on päässyt jo mun kynsille ja se näyttää aivan upealta!

Mitä mieltä sinä olet IsaDoran joulukokoelmasta?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. IsaDoralla on niin ihania nämä kokoelmat aina <3

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania juttuja, täytyy käydä kaupassa hypistelemässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, nämä ovatkin parhaimmillaan livenä :)

      Poista
  3. Oo noi huulipunat on ihania! Pikkujoulumeikkiin ihan täydellisiä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin!! Ihan täydellisiä tähän vuodenaikaan :).

      Poista
  4. Tosi kivoja tuotteita! Huulipunat ja hohdepuuteri on super nättejä <3

    VastaaPoista
  5. Nyt on kyllä tosi jouluisia nämä :)

    VastaaPoista
  6. Oooh! Ihan todella kauniita tuotteita, ja etenkin nuo huulikiillot innostavat itseäni. Pitääpä käydä hipelöimässä jossain näiden testereitä - voisin meinaan hyvin kotiuttaa kaikki neljä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä vähän testailemassa, mä oon ainakin ihan myyty näille :).

      Poista
  7. Ah miten herkullisen sävyisiä nuo huulipunat! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin? Meikki ei paljoa muuta kaipaakaan kun on noin näyttävät huulet :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...