perjantai 8. marraskuuta 2019

Lokakuun Boxycharm

Ihanaa perjantaita ja viikonlopun alkua! Tänään päästään kurkistamaan lokakuun Boxycharmiin, jonka sain käsiini jo viikko sitten. Boxycharm on kokenut tässä syksyn aikana pienen uudistuksen ja uutena ominaisuutena joka kuukausi pääsee valitsemaan vähintään yhden tuotteen boksiinsa. Itse en vielä tähän lokakuun boksiin ehtinyt valintaa tekemään, sillä valinta on aina auki vain hetken ja se meni minulta ohi.

Toinen muutos on boksin "henkilökohtaistaminen", tulevaisuudessa boksin mukana tullaan saaamaan myös meikki- ja peiteaineita ja niitä varten on tullut syksyn aikana kyselyjä omasta ihotyypistä ja sopivista sävyistä. Nyt marraskuun boksin mukana on tulossa ensimmäiset testisävyt, joita pitää ilmeisesti kokeilla ja merkitä itselleen parhaiten sopiva omaan profiiliin. 

Kaikista uusista ominaisuuksista voit käydä lukemassa lisää Boxycharmin kotisivuilta.



Dose of colors eyeshadow palette / 32usd

Boksin ehdoton helmi lokakuussa oli tämä ihana Dose of colorsin Baked browns luomiväripaletti. Paletista löytyy viisi mattaista ruskeaa luomiväriä, ei siis mitään erityisen jännää, mutta näitä tarvii aina! Näissä paleteissa on myös todella hyvä laatu, multa löytyy entuudestaan pari eri sävyistä ja nyt tämä mun pitkään himoitsema ruskea ihanuus pääsee osaksi kokoelmaa. 


Touch in sol Pretty filter glassy skin balm / 32usd

Touch in sol merkiltä oli pakattu mukaan erikoinen glassy skin balm. Mulle on edelleen vähän epäselvää, että onko tämä kosteusvoide vai primeri vai niiden sekoitus, mutta mielenkiintoinen tuote joka tapauksessa. Tämän pitäisi olla super kosteuttava ja jättää iholle ultimaattisen "glown", toimien samalla primerina.


Laura Geller Baked gelato swirl illuminator / 26usd

Laura Gellerin highlighterit olivat suuressa suosiossa jokunen vuosi sitten, kun Gilded Honey sävy oli kaikkien suosikki. Itse en sitä koskaan ostanut, vaikka mieli kyllä tekikin, joten mulle tämä on ensi kosketus Lauran highlightereihin (ainakin muistaakseni). Tämä saamani sävy ei ole ihan arkipäiväiseen meikkiin tehty, mutta kaunis ja vivahteikas jokatapauksessa. Tästä löytyy hitunen violettia ja sinistä ja pinkkiä, riippuen mistä suunnasta valo tulee.


Iconic London Lip plumping gloss / 26usd

Iconic London merkiltä saatiin huulia pullistava huulikiilto kauniissa nudesävyssä. Tämä menee mulla suoraan kiertoon, sillä tiedän etten saisi tälle juurikaan käyttökertoja omassa kokoelmassani, vaikka sävy onkin hyvin neutraali ja sopii jokapäiväiseen käyttöön. En vaan juurikaan tartu huulikiiltoihin ja silti niitä on kertynyt jo liiaksikin.


Illuminati cosmetic sponge / 21 usd

Viimeisenä boksista löytyi vielä meikkisieni, joka muistuttaa ulkoisesti hyvinkin paljon beautyblenderiä. Illuminati on mulle merkkinä vieras, joten en osaa tästä vielä sanoa mitään. Sieni jää odottelemaan laatikkoon käyttövuoroaan. Ei ehkä mikään kaikista kiinnpstavin tuote kuitenkaan.

Kaikenkaikkiaan boksi oli jälleen kerran oikein onnistunut. 3/5 tuotetta ilahdutti suuresti eikä kaksi muutakaan huonoja olleet. Lemppari tässä kuussa oli Dosen luomiväripaletti, ihan ehdottomasti.

Mitä mieltä sinä olit lokakuun boksista?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Tosi kiva boksi ja aika erilainen mitä itsellä. Laura Gellerin highlighterit on kyllä huippuluokkaa. Mulla on juuri se Gilded honey itsellä ja tykkään ihan valtavasti. Kuulostaa kivalle myös tuo sun highlighter,

    Olen kuullut että aika monella meni se lokakuun boksin valinta ohi. Onkohan ollut niin että Boxy on unohtanut lähettää mailia ihmisille ja ne ketkä oli hereillä niin oli ja muut ei tienny. Itse en ainakaan mitään mailia saanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharmissakin on alkanut olemaan aika valjon variaatioita, mikä on tavallaan kiva, mutta joskus myös harmittaa :D. Voi hyvin olla, että on vaan jäänyt sähköpostit lähettämättä kun oli uusi juttu silloin.

      Poista
  2. Miulla meni myös lokakuun boxin valinta ohi, vaikka usein itse sivuilla kävin :D Meikkivoide kyselyn tein jo. Tietty eipä sieltä niitä löytynyt mitä itse käytän, koska heillä on kyseiseltä merkiltä eri valikoima. Saa nähdä mitä tulee. :'D

    Luomiväripaletti ja Touch in Solin tuote vaikutti kivoilta! Luomiväripaletin sain itse, mutta eri sävyssä, todella hyvä pigmentti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä löysin kyllä omani, mutta silti mietityttää, että valitsinko oikein vai ei :D. Jännää nähdä nyt sitten ne marraskuun boksissa tulevat näytteet.

      Poista
  3. Aika kiva uudistus tuo itse valitseminen! Dosen meikkejä olisi ihana testata kun kerta sinäkin sanot että niissä on hyvä pigmentti, ei vain ole tullut hankittua!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suosittelen kyllä Dosea todella lämpimästi, todella laadukkaita meikkejä! <3

      Poista
  4. Tykkään tuosta luomiväripaletista. Kauniit värit. Huulia pullistava huulikiilto :) En ole kuullutkaan. Mutta huulikiillot ei ole oikein oma juttuni. Tykkään huulipunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paletti onkin upea ja tosi monikäyttöinen :). Huulikiillot ei oikein ole munkaan lemppareita, tuokin lähti kiertoon.

      Poista
  5. Tosi kiva sisältö! Luomiväripaletti näyttää ihanalta, samoin toi highlighter :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm ei koskaan petä, nämä boksit on aina ihan huikeita :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...