keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Meikki-keskiviikko; Sparkling nights

Iloista meikki-keskiviikkoa ystävät! Tänään testiin pääsee viime postauksessa esittelemäni IsaDoran uusi Sparkling Nights -joulukokoelma. Sain ilokseni kokoelman tuotteita testattavaksi ja tässä siis olisi mun ensimmäinen niillä tehty meikki. 

Olen kyllä ihan tosi positiivisesti yllättynyt jälleen kerran IsaDoran meikkien laadusta, kaikki mun kokeilemat tuotteet toimi moitteetta! IsaDora onkin yksi mun suosikki markettimeikkimerkki ja heidän uudet kokoelmat jaksaa aina innostaa.


Meikkivoiteena testasin ekaa kertaa kauneusbloggaajien kesämiitin goodie bagista löytynyttä Wet n wild puikkomeikkivoidetta ja sekin oli oikein positiivinen yllätys. Meikkivoide levittyi kasvoille vaivattomasti niin siveltimellä kuin sienelläkin ja lopputulos oli puolipeittävä ja tasainen. Ihan kaikista kuivimmalle iholle en sitä suosittele, mutta omalle puolikuivalle naamalleni se istui ihan mukavasti.


Tein tämän meikin isänpäiväksi, joten halusin pitää kasvot kuitenkin melko neutraaleina, enkä tehdä mitään liian räväkkää. Käytin kasvoille mun perus luottotuotteita, jotka on mukana lähes aina kun meikkaan, sekä tottakai IsaDoran uutta highlighteria. Näissä kuvissa se ei pääse oikeuksiinsa, mutta luonnossa korostus näytti todella kauniilta.


Silmämeikkiin käytin pääasiassa 80 Sparkling nights -palettia, siitä käytin kaikkia neljää sävyä. Lisäksi nappasin meikkiin mukaan 81 Golden moments -paletista tummimman sävyn ulkonurkkaa ja alaluomea syventämään. Tuo luomivaon marjapuuron värinen mattasävy on mun mielestä ihan mielettömän upea ja saman paletin shimmerit toimi myös tosi hyvin yhteen. Käytin niitä kosteana tässä meikissä, jotta lopputulos oli vielä intensiivisempi.


Huulimeikkiin valitsin ensin IsaDoran huultenrajauskynän jostain vanhasta kokoelmasta, jonka päälle levitin uutta huulikiiltoa. Valitsin neutraalin vaalean sävyn tähän lookkiin ja mielestäni se toimikin oikein kivasti. Kiilto tuntui huulilla mehukkaalta ja todella miellyttävältä.

Haluatteko nähdä lisää meikkejä kokoelman tuotteilla tehtynä? :)

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox photo finish primer
Wet n wild photofocus stick foundation*
NARS soft matte complete concealer
RCMA no color powder
MAC next to nothing powder
benefit Hoola quickie contour stick
nemefit Hoola bronzer
Charlotte Tilbury cheek to chic blusher, Pillow talk
IsaDora loose highlighting powder, 50 golden glow*

L.A. Girl eyeshadow primer stick
IsaDora eye shadow quartet; 80 sparkling nights & 81 golden moments*
Stila kajal eye liner, topaz
Lancome Monsieur big mascara

IsaDora precision brow pen*
ABH clear brow gel

IsaDora sculpting lipliner, 52 Praline*
IsaDora glossy lip treat, 51 Pearly nougat*

*Saatu pr näytteenä

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis lämmin meikki :) tuo huulimeikki näyttää ihanan mehukkaalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3. Nuo huulikiillot on kyllä ihan super herkullisia ja nimenomaan mehukkaita :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...