perjantai 1. marraskuuta 2019

Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina

Hauskaa Halloweenia kaikille! Vaikka virallisestihan päivä taisi jo mennä, uskoisin monien juhlivan juurikin tänään tai huomenna tätä syksyn juhlaa. Blogissa ei tänään kauhistella eikä pelotella, vaan ihastellaan uutta luomiväripalettia, jonka sain käsiini parisen viikkoa sitten. 

Mähän olen fanittanut Anastasia Beverly Hills luomiväripaletteja jo pienen ikuisuuden ja uuden mallisista paleteista multa löytyykin kaikki, paitsi Alyssa Edwards paletti, jota en valitettavasti ehtinyt saamaan käsiini ennen kuin se myytiin jo loppuun. Anastasia on tässä syksyn aikana julkaissut ihan hurjan määrän uusia paletteja, vähän liikaakin mun makuuni. Pari uutuutta kuitenkin päätyi myös mun kokoelmaani ja niistä toinen esittelyssä tänään, toinen vähän myöhemmin.

ABH x Jackie Aina

Anastasia on tänä syksynä alkanut tehdä yhteistyötä eri vaikuttajien kanssa, alkaen siitä Alyssan paletista, jonka jälkeen ilmestyikin tämä Jackie Ainan kanssa tehty yhteistyöpaletti. Jackie on siis youtubesta tuttu kauneusvloggaaja, jota itsekin seuraan säännöllisen epäsäännöllisesti. 

Paletin pakkaus on todella upea hologramminen, näyttää joka valossa vähän erilaiselta ja pinta on vähän kuin jotain alligaattorin ja käärmeen yhdistelmää. 

ABH x Jackie Aina

Paletti itsessään on aina pelkistetty, kannesta löytyy vain Jackien logo ja ABH:n logo allekain ja tietysti se sama pintakuviointi, mikä oli pahvipakkauksessakin. Paletti on miellyttävän tuntuinen kädessä ja kaunis katsoa. Kannen alta löytyy tuttuun tapaan peili ja 14 luomiväriä.

ABH x Jackie Aina

Paletin sävymaailma on mun mielestä hyvinkin Jackielle ominainen. Mukana on lämpimiä neutraaleja sävyjä ja myös väriläiskiä, joilla saa meikkiin helposti uutta ulottuvuutta ja vaihtelua. Jackie on tummaihoinen ja myös paletti on suunniteltu niin, että se sopii käytettäväksi ihan kaikilla ihonsävyillä. 

Koostumukseltaan Anastasian luomivärit on yksiä mun suosikkeja, ne on todella pigmenttisiä ja hyvin blendaantuvia. Ne myös pöllyävät aika paljon pannusta otettaessa, mutta se ei itseäni häiritse lainkaan, kunhan vaan muistaa napauttaa siveltimestä ylimääräiset pois.

Mukana tulee myös kaksipäinen sivellin ja nämä ABH:n palettien siveltimet on jopa oikeasti ihan hyviä ja käyttökelpoisia! 

Mitä mieltä olet paletista? :)

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Tää on upea<3 ABH:lta tulee munkin makuuni vähän liikaa nyt koko ajan näitä uusia paletteja, mutta pitkästä aikaa tää on oikeesti sellainen, joka mua itseäni kunnolla kiinnostaa! Pitääkin ehkä laittaa tää joululahjatoivelistalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keräilijänä mä oon haaveillut tietty koko sarjasta, mutta nyt niitä alkaa tulla turhan tiheeseen tahtiin, täytyy oikeasti miettiä mitkä on sellasia, että todella haluan kokoelmaani :D. Tässä on kyllä upeat sävyt <3

      Poista
  2. Tuo kimaltava harmaanruskea Sponsored-sävy näyttää ihan täydelliseltä! Tosin sen takia en viitsi palettia alkaa ostamaan, mutta bongasinpa sen paletista kuitenkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä yksi tän paletin stand out sävyistä, todella upea :) <3.

      Poista
  3. Ihana paletti! Mä olen nyt myös menettänyt sydämen kaikille Anastasian luomiväreille. Niissä on kyllä huippu pigmentti ja tosi helppo työstää. Just hommasin toisen paletin merkiltä ja lisää vain tekisi mieli haalia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näihin jää kyllä koukkuun, varoituksena :D. Mutta mikäs siinä kun laatu on kohdillaan ja sävyt aivan ihania!

      Poista
  4. Upealta näyttää! Niin uskomatonta kuin onkin niin mulla ei ole yhtään Anastasian meikkejä xD

    VastaaPoista
  5. Liian iso - haluaisin löytää pienen, max 10 cm pitkältä sivultaan olevan paletin, jossa olisi harmaita sävyjä, muttei ole vielä tärpännyt - pitää jatkaa etsimistä ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko kurkannut läpi Smashboxin cover shot paletit? Ne menisi ainakin kokonsa puolesta ja Minimalist tai Punked voisi sopia myös sävyiltään.

      https://www.kicks.fi/smashbox/meikki/silmameikki/luomivarit/cover-shot-eyeshadow-palette-punked?p=1

      Poista
  6. Näyttää todella kauniilta ja aivan ihastuttavat värit!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...