keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Meikki-keskiviikko; Jackie Aina

Heippa kaikille ja kivaa meikki-keskiviikkoa! Tänään testaillaan ekaa kertaa Anastasian "uutta" Jackie Aina -luomiväripalettia, jonka esittelin teille äskettäin. Tällä meikillä kävin sunnuntaibrunssilla, eli mitään kovin erikoista ja säväyttävää en tehnyt. Musta on kuitenkin kiva aina kokeilla näitä perusmeikkejä uudella paletilla niin saa vähän tuntumaa sävyihin. 


Meikkipohjalta löytyy mun luottomeikkivoide eli DIORin Backstage, se on vaan ihan hurjan hyvä! Otin myös pitkästä aikaa käyttöön NARSin Bord de plage - highlighter/bronzer paletin, se on pyörinyt laatikossa käyttämättä jo hyvän tovin. Tykkään kovasti myös tuosta Narsin paletista, siitä löytyy siis kaksi aurinkopuuteria, joista tässä meikissä käytin vaaleampaa Laguna sävyä varjostuksiin ja neljä highlighteria. 


Kasvoilta löytyy myös vanha lemppari aurinkopuuteri eli Too Faced soul mates Carrie & Big, joka on mun mielestä aina vaan todella upea lämminsävyinen bronzeri. Poskipunana käytin OFRA x Madison Miller poskipunaa sävyssä Sweet stuff, joka on aika perus neutraali pinkki poskipuna.


Silmämeikki on tosiaan tehty Jackie Aina paletilla. Halusin vähän jotain yritystä enemmän, etten ihan sillä mun perus kaavalla meikannut ja päädyin tekemään hyvin kevyen halo tyyppisen meikin. Tai siis halo efekti tässä on kevyt, ei niinkään meikki. Paletista löytyi upeita lämpimiä ruskeita sävyjä ja kaunis kultainen shimmer keskelle luomea. Tämä on sellainen mulle hyvin ominainen ja turvallinen look, minkä saa tehtyä nopeasti ja miettimättä liikoja. Loppusilaukseksi super ohut rajaus ripsien tyveen ja ripsaria, se on siinä.


Myös huulipunaksi valitsin vähän vanhempaa rakkautta, nimittäin Milk makeup lip color sävyssä c.r.e.a.m. Tuo puna on yksi mun lemppareista, mutta silti ollut todella vähällä käytöllä viime kuukausien aikana. Tykkään kovasti tuon koostumuksesta ja sävystä, se tuntuu huulilla miellyttävältä ja pysyy paikoillaan yllättävän hyvin, kestää jopa syömistä.

Mitkä on sun luottomeikkejä, joiden pariin palaat aina uudestaan?

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox photo finish primer
DIOR Backstage face & body foundation
ColourPop no filter concealer
RCMA no color powder
MAC next to nothing powder
NARS Bord de plage face palette
Too Faced soul mates blushing bronzer, Carrie & Big
OFRA blush, Sweet stuff

L.A. Girl eyeshadow primer
Anastasia x Jackie Aina palette
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil, Whiskey
IDUN minerals liquid eyeliner, Kol*
benefit Bad gal bang! mascara

ColourPop brow boss pencil, light brown
ColourPop brow boss gel, dark brown

Milk makeup lip color, c.r.e.a.m.

*Saatu pr näytteenä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...