tiistai 24. syyskuuta 2019

Elokuun allure beauty box

Heippa kaikille! Tänään kurkistellaan elokuun allure kauneusboksiin, se kun vihdoin saapui perille viime viikolla. Mulle on tulossa vielä (varmaankin) syyskuun allure boksi, mutta sen jälkeen tilaus jää joksikin aikaa tauolle. Jotenkin nyt on tullut sellainen olo, että liika on liikaa ja kaikkea ei vaan ehdi käyttää ja kokeilla. Varsinkin nyt kun iso osa energiasta ja ajasta menee tulevaan suureen muutokseen ja sen valmisteluun kotona. 


Elokuun boksi oli siitä kiva, että se tuli mulle ihan kokonaisuudessaan, mitään ei pitänyt poistaa Shipitolla ennen lähetystä. Teemaltaan tämä oli vähän kesäinen näin syyskuun loppuun, mutta kuitenkin suurin osa kivoja tuotteita ihan ympärivuotiseen käyttöön.


Erno Laszlo multi-task eye serum mask tulee varmasti tarpeeseen näin syksyn kuivattamalla iholla. Kosteuttavat silmänalusnaamiot on aivan ihana tapa helliä herkkiä silmänalusia. Merkki on mulle kohtalaisen vieras, muistan törmänneeni tähän ainakin kerran aikaisemmin jonkun boksin mukana, mutta sen enempää en merkistä tiedä. Mielenkiinnolla kokeilen!

Mini makeup eraser on alkuperäisen makeup eraser puhdistusliinan pikkusisko, näppärä koko esimerkiksi matkoille. Liinalla saa poistettua meikit pelkällä vedellä. Todella kätevä tuote ja käytän itse aika useinkin sitä isoa liinaa, se tekee kasvojen puhdistuksesta tosi helppoa. Tälle mulla ei juurikaan ole käyttöä, joten taitaa päätyä arvontalaatikkoon.


Nuria defend triple action eye cream on mulle täysin uusi tuttavuus, en ole tästä merkistä ennen kuullutkaan. Kyseessä on kohtalaisen arvokas tuote, tällä on hintaa 40 dollaria. Voide lupaa imeytyä nopeasti ja sopii käytettäväksi meikin alla. Se myös lupaa vähentää silmänalusten turvotusta ja pieniä juonteita.

Laritzy liquid beam on nestemäinen glitterinen luomiväri. Mulle on kertynyt aika paljon näitä nestemäisiä luomivärejä, mutta mieli tekee kokeilla tätäkin. Tämän ei pitäisi olla niin intensiivinen kuin monet muut, vaan enemmänkin kevyt ja kerrostettavissa oleva.


Benefit they're real ripsiväri on oikea kulttituote, monien suosikki jo vuosien takaa. Itsekin muistan tätä käyttäneeni aikoinaan ja taisin ihan tykätäkin. Nykyään mulla on pari muuta ripsari suosikkia, mutta annan taas tälle mahdollisuuden kunhan saan ensin vähän vanhoja kulumaan. 

Cargo essential lip color huulipuna on mulla vielä vähän mietintäasteella, pidänkö vai enkö pidä. Mulla on tosi paljon huulipunia ja mietin, että tulisiko tähän koskaan tartuttua. Olisi mielenkiintoista kokeilla tätä koostumusta, se kuulostaa ja näyttää kermaisen pehmeältä, mutta en viitsi ihan vaan yhtä kokeilua varten korkata itselleni.

Primera alpine berry water cream on merkkinsä best-seller. Korealainen kosmetiikka kiinnostaa kovasti, joten sen puoleen tätä on todella kiva päästä kokeilemaan. Kaikki kevyt ja kosteuttava kuulostaa mun mielestä aina tosi hyvältä. Voiteessa on geelimäinen koostumus ja se imeytyy ihoon nopeasti ja toimii hyvin myös primerina meikin alla. 

Mikä oli sun suosikki elokuun boksissa?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Allurella on minusta ollut nyt vähän heikkoja bokseja montakin putkeen. Itse skippasin tämän elokuun boksin ja laitoin myös syyskuun boksin jälkeen koko tilauksen tauolle. En jotenkin koe saavani tältä boksilta sitä mitä lähdin hakemaan, joten jään seurailemaan jos jatkossa tulisi kiinnostavimpia sisältöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon ihan samaa mieltä, ei oo nämä kesän aikana tulleet ihan vakuuttaneet :/. Senpä vuoksi tämä jäikin nyt tauolle. Vaikka yleensä marras-joulukuussa on tullut tosi kivoja bokseja.

   Poista
 2. Itse olen ihastunut noihin meikinpoistoliinoihin juurikin reissussa ollessa - aivan mahtavia mökkiolosuhteisiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ne on oikein päteviä silloin kun pesumahdollisuudet on vähän rajalliset.

   Poista
 3. Ihana nimitys meikille. En ole ennen kenenkään kuullut käyttävän termiä "kulttituote"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, mä taas törmään siihen tosi usein tiettyjen tuotteiden kohdalla :D.

   Poista
 4. Niin monet meikkituotteet ovat minulle hepreaa. Selkeästi voisi tehdä enemmän ihon / naamataulun eteen, jos olisi laajempaa tuotetuntemusta :) Ripsarit ovat välillä vähän vaikea asia, mutta onneksi olen löytänyt muutaman vaihtoehdon jota silmät sietävät ja muutenkin toimivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvän ripsarin löytyminen onkin usein hankalaa, jos onnistuu hyvän löytämään niin siitä kannattaa pitää kiinni :).

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Benefitin tuotteet on tosi hyviä, olen tykännyt niistä jo vuosia :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...