keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Meikki-keskiviikko; bling boss

Ihanaa meikki-keskiviikkoa! Syksyisissä merkeissä jatketaan tälläkin viikolla, vuorossa vähän marjaisampaa meikkiä. On ollut niin ihanaa löytää taas uutta meikki-inspiraatiota ja nauttia rakkaasta harrastuksesta enemmän, ihana syksy! Vaikka väsymys on ollut aika voimakasta, viikonloppuisin olen silti jaksanut panostaa hieman enemmän ja löytänyt hiljalleen taas sen kadoksissa olleen kipinän. 


Tällä kertaa käytin meikkipohjaan MUFE:n puikkomeikkivoidetta, joka ei valitettavasti istunut mun kasvoille kovinkaan hyvin. Oon aikaisemmin tykännyt tuosta paljonkin, mutta näköjään mun ihoni on vieläkin sen verran kuiva kesän jäljiltä, että meikkivoide jäi osittain vähän "hilseilevän" näköiseksi. Etenkin tuo suun ympäristö tuotti haasteita. 

Iho on kyllä kokoajan menossa parempaan suuntaan, nyt kun olen taas uskaltanut hoitaa sitä paremmin, joten toivoa on vielä :). Vaikka talvi yleisesti onkin aina se rankin vuodenaika mun iholle, saa nähdä miten käy.


Silmämeikistä halusin tällä kertaa marjaisan ja tartuinkin pitkästä aikaa Morphen ja Jaclyn Hillin Vault kokoelman Bling boss -luomiväripalettiin. Tuo paletti on ihan hurjan kaunis sävymaailmaltaan ja mun mielestä oikein laadukaskin! Käytin lisäksi yhtä sävyä UD:n Naked Cherry paletista, sillä kaipasin keskitummaa häivytyssävyä. 

Tämäkin meikki on aika peruskauraa, mutta kuitenkin astetta eteenpäin mentiin ja tein puolikkaan cut crease meikin. Se tuo mun mielestä kivasti esiin tuon luomen sävyn ihan eri tavalla. Jälkikäteen katsottuna olisin voinut nostaa luomen sävyä vieläkin ylemmäs, mutta enpä sitä siinä meikatessa huomannut.


Huulimeikin halusin myös mätsätä marjaisaan lookkiin ja päädyinkin kokeilemaan ekaa kertaa kesämiitin goodie bagista tullutta Wet n wild huulipunaa. Se sopi tähän meikkiin mun mielestä todella hyvin ja on muutenkin mukavan syksyinen. Se ei kuivu huulille kuten monet nestemäiset huulipunat, vaan jää hieman kiiltäväpintaiseksi ja kosteaksi. Pysyvyys oli kuitenkin oikein hyvä.


Mikä vuodenaika on sun mielestä inspiroivin? :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox photo finish primer
MUFE Ultra HD invisible cover stick foundation
ColourPop no filter concealer
RCMA no-color powder
MAC Next to nothing powder
Smashbox step-by-step contour stick
Too Faced soul mates bronzer
ColourPop super shock cheek blush, Prenup
OFRA highlighter, Pillow talk

L.A. Girl eyeshadow primer
Morphe x Jaclyn Hill bling boss palette
Urban Decay Naked Cherry palette
Laura Geller Inkcredible waterproof gel eyeliner pencil, deep purple
benefit bad gal bang! mascara
Stila glitter & glow liquid eye shadow, embellish

ColourPop lip liner, Viper
Wet n wild megalast liquid catsuit high-shine lipstick, Chic got real*

Sleek eyebrow stylist
ColourPop brow boss gel

*Saatu pr näytteenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...