sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Maaliskuun roskat

Iloista sunnuntaita kaikille! Tänään olisi aika käydä läpi maaliskuun roskasaldo, joka jäi yllättävän pieneksi. Voisin melkein sanoa, että vähemmän kuin koskaan aikaisemmin. Maaliskuussa tyhjiä tuotteita kertyi vaivaiset 9 kappaletta, mutta suurin osa oli sentään täysikokoisia tuotteita. Nyt siis luvassa yhdeksän miniarvostelua.



Schwarzkopf Gliss fiber therapy bonding shampoo oli oikein kiva, mutta ei mitenkään erityisen mieleenpainuva. Tämä vaahtosi hyvin ja puhdisti hiukset tehokkaasti, mutta mitään muita ominaisuuksia ei jäänyt mieleen. Tuskin siis tulen tähän enää tarttumaan kaupan hyllyllä, kun monet muut shampoot on olleet selkeästi mieluisampia.

Polaar Ice Pure micellar water* oli todella hyvä misellivesi, tällä sai kaikki meikinrippeet pois kasvoilta ja iho tuntui raikkaalta ja puhtaalta. Ainoa miinus tässä oli se, että tuote ei sopinut mun silmille vaan kirvelsi jonkin verran.

Nivea cream care waterproof eye make-up remover oli mun mielestä todella hyvä! Tämä puhdisti silmämeikin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ja ihana kermainen koostumus ei ärsyttänyt silmiä lainkaan. 


Holika Holika pure essence mask sheet strawberry oli ihana, kuten Holika Holikan kangasnaamiot aina on. Tämä tuntui kasvoilla virkistävältä ja kosteuttavalta. Naamio myös pysyi hyvin kasvoilla, eikä lähtenyt valumaan.

Bernard Cassiere mustikka yönaamio* oli ihan ok. Tämä ei ihastuttanut ihan samalla tavalla kuin sarjan muut tuotteet, mutta toimi kuitenkin yövoiteena kivasti. Yönaamioksi tän tehot ei mun käytössä ihan riittäneet.

Origins Ginzing eye cream on jo toinen purkki mitä olen tätä käyttänyt ja täytyy sanoa, että tykkään kovasti. Jos kaipaat kirkastavaa silmän ympärysvoidetta, joka samalla vähentää turvotusta ja tummuutta silmien alla, suosittelen kokeilemaan tätä.


Inglot eye makeup primer tuli vihdoin ja viimein tiensä päähän, usean vuoden jälkeen. Tämä oli ihan super riittoisaa ja tuntui välillä jo siltä, etten koskaan saa tätä loppumaan. Tämä oli erinomainen primeri silmämeikille, piti meikin paikoillaan koko päivän. Suosittelen lämpimästi, jos olet hyvää primeria vailla.

Dermosil Fresh! anti-spot concealer ei loppunut, mutta tämä on niin vanha, että heitin roskiin jokatapauksessa. Muistan tän olleen ihan ok, sävyltään hieman vihertävä mikä auttoi punaisten näppyjen peittämisessä. Mulla vaan on näppyjä niin harvoin, ettei tälle oikein ollut tarvetta.

Urban Decay All Nighter makeup setting spray on aivan loistava! Yksi mun suosikki meikinkiinnityssuihke kautta aikojen. Tämän kanssa todella huomaa eron meikin pysyvyydessä ja tää olikin mun luottosuihke aina juhlissa ja kun meikin pitää pysyä kauniina pitkään.

Oletko sinä kokeillut jotain näistä tuotteista?

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ei, maaliskuun saldo jäi yllättävän pieneksi ja samoin taitaa käydä huhtikuussa. :)

      Poista
  2. Tuo Originsin Ginzing eye cream on ollut mielessä ottaa kokeiluun, kiva kuulla että sä tykkäät siitä! Taidankin hankkia sen seuraavaksi, kun tulee tarvetta sy-voiteelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ollut tosi kiva, kannattaa kokeilla jos kaipaat kirkastusta silmien alle :).

      Poista
  3. Nämä olivat kaikki minulle uusia tuttavuuksia. Kiinnostavia tuotteita, voisin kyllä kokeilla noista useampaakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joukosta löytyi jotain kiinnostavaa! :)

      Poista
  4. Holika Holikan naamioita on tullut käytettyä. Ehkäpä hipsin laittamaan itselleni pitkästä aikaa naamion. Kiitos muistutuksesta!

    VastaaPoista
  5. Toi Schwarzkopfin Gliss sarjan shampoo taas yllätti mut, kun se taisi joskus Bette Boxista(?) tulla enkä yleensä markettishampoista pidä. Toi puhdisti mun hiukset tosi tehokkaasti, kun yleensä saan niiden markettishampoiden kanssa taistella tovin jos toisenkin :D UD:n All Nighter Setting Spray on ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi tuli tosiaan Betten mukana joskus ja mä kanssa pidin siitä enemmän kuin monista muista perus markettishampoista :D.

      Poista
  6. Golika holikan naamiot on munki suosikkeja! Iatuvuus on niissä niin hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihania ja kaikille tarpeille löytyy omansa :).

      Poista
  7. Mulla loppineita tuli ennätysmäärä maaliskuussa. Vihasin tuota nivean meikinpostoainetta. Ei poistanut yhtään silmämeikkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, onpa jännä miten eri tavalla se on meillä toiminut :D. Mä kun harkitsen vakavasti, että ostan sen uudestaankin kun oli niin kiva.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...