torstai 4. huhtikuuta 2019

Meikkikokoelma; puuterit

Heippa! Tänään jatketaan taas mun meikkikokoelman parissa ja vuoroon pääsee puuterit. Aikaisemmin on käyty läpi primerit, meikkivoiteet ja peiteaineet ja ne kaikki löydät meikkikokoelma tagin kautta.

Puutereita mulle on kertynyt jokunen, joukossa on kivipuutereita ja irtopuutereita ja muutama korkkaamaton. Mulla on tietyt suosikit, joita käytän pääasiassa ja sitten muita tulee käyteltyä silloin tällöin.

Osa tuotteista saatu pr näytteenä.Aloitetaan vaikka irtopuutereista, joita käytän lähinnä peiteaineen kiinnittämiseen silmänalusilla, mutta toisinaan myös koko kasvoille, riippuen vähän puuterista.

RCMA No-color powder on yksi mun lemppari ja sitä käytän 95% kaikissa meikeissä mitä teen. Käytän tätä myös baking puuterina aina kun haluan leipoa esim. silmänaluset. Tämä on edullinen ja ihan super hyvä väritön puuteri käytettäväksi vaikka koko kasvoille. 

BECCAn Hydra-mist puuteri on myös tosi kiva, sitä käytän lähinnä koko kasvoilla, en niinkään peiteaineen kiinnitykseen. Siitä tykkään etenkin kesäisin, jolloin sen ihana erikoinen märkä koostumus tuntuu ihanalta kasvoilla.

Laura Mercier secret brightening powder ja ColourPop no filter setting powder on mulla käytössä pääasiassa peiteaineen kiinnitykseen, etenkin tuo Laura Mercierin puuteri kirkastaa kivasti silmänalusia. MAC prep + prime väritön puuteri alkaa olla jo aika vanha ja yritänkin käyttää sen nyt loppuun ennen kuin menee huonoksi. Se on ihan ok, mutta ei enää nykyään lemppari. 

By Terry Hyaluronic hydra-powder on todella hyvä puuteri, joka sopii myös kuivemmalle iholle. Tykkään käyttää sitä talvisin, kun iho on vähän normaalia kuivempia ja vaatii kosteuttavampia tuotteita. Tämä ei nimittäin tunnu iholla yhtään kuivattavalta.


Kivipuutereita multa löytyy sekä värillisiä, että värittömiä. Kuvasta puuttuu kaksi Lumenen kivipuuteria, jotka olin unohtanut meikkipussiin. Tällä hetkellä käytän eniten MAC Next to nothing puuteria, koska se on mun pannuprojektissa mukana ja Charlotte Tilburyn puuteria, joka on vaan aivan ihana. Urban Decayn väritön mattapuuteri on kesäkäytössä tosi kiva, se pitää ihon öljyt kurissa ja kasvot mattapintaisina. 


Yllä olevan kuvan puuterit on oikeastaan kaikki sellaisia, mitä en ole vielä korkannut käyttöön. Mulla on Kicksin ja Pretty Vulgarin värittömät irtopuuterit täysikokoisina ja muutama minikokoinen puuteri odottamassa reissuja tms. 

Mitä puuteria sinä käytät?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Itse en käytä puuteria ollenkaan mutta minulta löytyy sambaa varten Grimaksin puuteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös muuten se Grimasin puuteri, unohtui joukosta kun on maskeerauslaatikossa :D.

   Poista
 2. Viime aikoina olen käyttänyt vanhaa Clarinsin puuteria, koska sillä alkaa jo olla ikää siinä määrin ettei ihan hirmuisen kauaa käyttökelpoinen ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sitten yrittää käyttää loppuun, ennen kuin menee huonoksi :)

   Poista
 3. Mulla on varastossa varmaan reilusti alle kymmenen puuteria, mutta totuus on se, että käytän vain yhtä Clarinsia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa ne pari suosikkia, joihin pääasiassa tartun :D

   Poista
 4. Itse käytän puuteria todella harvoin, mutta vaikuttava kokoelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en osaisi meikata ilman puuteria, se jotenkin viimeistelee pohjan :P

   Poista
 5. Minä en omista tällä hetkellä yhtään puuteria. Edellinen taisi tippua lattialle ja hajota. Samoin edeltäjänsä ja sitä edellinen... Tällaiselle rähmäkäpälälle sopii meikkivoide tai cc/bb-voide, jota käytänkin lähes päivittäin. Ja siltikään en ikinä muista onko se bb vai cc vai jotain muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa onnistunut rikkomaan pari puuteria, onneksi niiden korjaaminen on yleensä aika helppoa. Mä en voi jättää iholle tahmeaa pintaa niin täytyy aina meikkivoide kiinnittää puuterilla :).

   Poista
 6. Vau, onpa siinä useita erityylisiä puutereita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...