tiistai 2. huhtikuuta 2019

Maaliskuun suosikit

Heippa kaikille! Tänään olisi vuorossa maaliskuun kosmetiikkalempparit ja tällä kertaa mukana onkin ihan erityisen ihania tuotteita. Maaliskuussa ihastuin suurimmaksi osaksi uusiin meikkituotteisiin, mutta löytyy joukosta yksi ihonhoitotuotekin. Huxley Secret of Sahara sleep mask on kerrassaan ihana. Kuulin tästä paljon kehuja mm. Ostolakossa -blogin Virveltä ja päätin itsekin kokeilla mistä tässä hypetyksessä oikein on kyse. Oon tekemässä tästä ja muutamasta muusta Huxley tuotteesta ihan oman postauksensa lähiaikoina, joten tänään kerron vaan, että tämä on todella kosteuttava yönaamio, joka saa kasvot näyttämään todella raikkailta. Huxleyn suosio on tällä hetkellä valtaisa ja tämä onkin taas loppuunmyyty. Kannattaa liittyä elevenin odotuslistalle, jos tämä kiinnostaa, jolloin saat tiedon heti kun tuote on taas varastossa.


ColourPop julkaisi jokin aika sitten uudet ripsivärit, seitsemässä eri sävyssä. Mä olen tykästynyt näihin uutuuksiin oikein kunnolla. Mun lemppareita tällä hetkellä on musta, lila ja sininen. Näissä on hyvin samantapainen lopputulos kuin mun vanhassa suosikissa, Too Faced Better than sex ripsarissa. 

ColourPop julkaisi myös uuden Zodiac irtopigmenttikokoelman Kathleen Lightsin kanssa ja nuo pigmentit on olleet mulla kovassa käytössä maaliskuun aikana. Kuvassa näkyvät kaksi vihreää on ehkä mun ultimaattiset suosikit, mutta tykkään kyllä lähes kaikista sävyistä mitä näitä on tarjolla. 

Maaliskuussa löysin myös uuden peiteainerakkauden. JOUER essential peiteaine on peittävä, helposti levittyvä ja pysyy todella hyvin. Tykkään tästä todella paljon, enemmän kuin esim. tarten shape tape peiteaineesta. Tästäkin teen vielä erikseen oman postauksen, joten nyt ei sen enempää.


YSL Les Sahariennes voidemainen aurinkopuuteri tuli mulle Rouva Kameleontti -blogin kautta kirpparioston kylkiäisenä ja oon ollut niin iloinen tästä. Voidemaiset bronzerit on nyt olleet kovassa huudossa mulla, kuiva iho tykkää niistä. Tässä on tosi kiva koostumus, joka levittyy hyvin kasvoille jättäen mattapintaisen lopputuloksen, joka ei kuitenkaan tunnu kuivalta.

Too Faced Sweethearts bronzer on ollut mun ostoslistalla vuosia, nyt se on vihdoin mun ja oon aivan myyty. Tää on niin kaunis, jättää iholle kesäisen hehkun olematta yhtään överi. En yhtään ihmettele miksi tätä on kehuttu niin paljon! 

Oletko sinä testannut jotain näistä mun suosikeista? :)

Love, Mari

17 kommenttia:

 1. Mä en ole noita Huxleyn tuotteita vielä ehtinyt testailla, mutta on kyllä ehdottomasti hankintalistalla :)

  VastaaPoista
 2. Tuo Too Facedin aurinkopuuteri on aivan ihana! Nyt kun oon ihan kalpeimmillani käytän vaaleampia aurinkopuutereita, mutta kun saan väriä pintaan, tuo on yksi mun suosikeista <3 Juuri kuten kuvailit, se antaa kauniin kesäisen hehkun iholle. Eikä ole yhtään oranssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa lyhyessä ajassa täysin rakastunut siihen, se on niin kaunis!

   Poista
 3. Mua on pitkään kaivellut tuo Too Facedin aurinkopuuteri ja olen miettinyt sen ostamista. Ei anna luonto periksi, kun pitäisi saada entisiäkin käytettyä pois. Aurinkopuuteri käytössä joka meikissä, silti ne ei vaan meinaa kulua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä totta, ne ei kulu sitten millään :D. Mutta tuo on niin ihana, jos luonto antaa periksi jossain kohtaa, et tule katumaan :P.

   Poista
 4. Oi, olipa tässä ihania tuotteita! Nuo ColourPopitkin kuulostaa niin hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ColourPop toimii aina, en oo vielä koskaan pettynyt :D.

   Poista
 5. Mielenkiintoisia tuotteita - mua jäi erityisesti kiinnostamaan tuo hypetys Huxley-tuotteiden taustalla! Jospa sitä joskus tulevaisuudessa saisi itsellekin jotakin kivaa kokeiltavaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huxley on kyllä tullut Suomen markkinoille kovalla rytinällä, nää viedään käsistä aina kun uusi erä tulee myyntiin :D.

   Poista
 6. Too Facedin aurinkopuuteri näyttää kivalta, täytyy laittaa hankintalistalle ;)

  VastaaPoista
 7. Mä pääsen taas reilun viikon päästä Sephoraan,joten oikein sormet syyhyää jo ;) Katsastan ehdottomasti tuon Too Faced aurinkopuuterin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooohh oon niin kade! Mun seuraava Sephora reissu ei ole edes suunnitteilla vielä :(

   Poista
 8. Minulle jälleen kaikki olivat uusia tuotteita :)

  VastaaPoista
 9. Tuosta Jouerista olen viime aikoina kuullut paljon kehuja muualtakin ja samoin Huxleysta. Nyt alkoi kiinnostamaan tuo Too Facedin bronzeri :D

  -Emma / thebeautysquares

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...