perjantai 19. huhtikuuta 2019

Alamar Cosmetics

Alamar Cosmetics julkaisi alkuvuodesta uuden luomiväripaletin, Reina Del Caribe Vol 2, sekä uuden sivellinsetin, Ojitos 2. Molempien ykkösosat on tulleet mulle Boxycharmin kautta ja oon tykännyt niistä niin kovasti, että nämä uutuudet oli myös pakko saada. 

Alamar Cosmetics on siis latinotaustainen indie brändi Miamissa, brändin perustaja oli aikaisemmin töissä Boxycharmilla ja nyt siis häneltä löytyy oma kosmetiikkamerkki ja useampia tuotteita. Tänä keväänä julkaistiin myös poskipunapaletit ja huulikiiltoja, niistä mulla ei ole vielä kokemusta.

Alamar Cosmetics toimittaa suoraan Suomeen ja postikulut on mun mielestä varsin edulliset. Tuotteet ovat muutenkin keskihintaisia, eli vararikkoon ei näiden kanssa joudu. Käy kurkkaamassa koko valikoima heidän verkkokaupastaan.

Alamar Cosmetics

Reina Del Caribe vol 2 paletti on sävyiltään edeltäjäänsä tummempi ja pakkauskin jo viittaa siihen, tummansininen pohja jota koristelee palmunlehdet ja kukkaset. Simppeli pahvipakkaus, mutta miellyttää mun silmääni kovasti. 

Ojitos 2 setistä löytyy edeltäjänsä tapaan kolme silmämeikkisivellintä, näiden varret on sävyltään pinkit, kun edeltäjät oli limenvihreät. Tästä setistä löytyy mun mielestä ehkäpä vielä paremmat ja monikäyttöisemmät siveltimet.

Ojitos brush set

Sivellinsetistä löytyy tosiaan kolme erilaista silmämeikkisivellintä. Näissä on kaikissa tukeva varsi ja pehmeä synteettinen karva. Mukana on kaksi erilaista häivytyssivellintä ja yksi kynäsivellin tarkempaan työskentelyyn. Näistä mun lemppari on varmasti tuo keskimmäinen, mutta kaikkia on tullut käytettyä ja kaikista olen tykännyt. Todella laadukkaat siveltimet ja tuntuvat ihanan pehmeiltä iholla.


Varsinaisen paletin kansi on hyvin pelkistetty, pelkkä tummansininen pohja alamar -logolla. Mä olisin ehkä toivonut, että tässä olisi ollut se sama pakkauksen kuviointi, mutta nyt tämä on samaa linjaa alkuperäisen paletin kanssa, joka oli siis pelkästään keltainen logolla varustettuna.

Reina del caribe vol 2 palette

Paletin sisältä löytyykin sitten se sama palmukuvio ja mun mielestä tuo vaan sopii tän paletin sävymaailmaan ja teemaan tosi hyvin. Sävyjä löytyy kahdeksan, joista puolet on mattasävyjä ja puolet shimmerisiä/metallisia. Sävyjen nimen perästä löytyy joko veripisara tai kuu. Vesipisaralla tarkoitetaan sitä, että sävyä suositellaan käytettäväksi kosteana, jolloin se käyttäytyy luomella parhaiten.

Näissä luomiväreissä laatu on ehdottomasti kohdillaan, sävyt ovat super pigmenttisiä ja ne blendaantuvat todella kauniisti ja vaivattomasti. Mulla ei ole koskaan ollut mitään ongelmia alamar luomivärien kanssa. Nämä eivät myöskään varise ihan hirveästi, joten pystyn tekemään kasvomeikin ennen silmämeikkiä jos niin haluan. 


Onko Alamar Cosmetics sulle jo tuttu?
Kiinnostaako indie brändit?

Love, Mari

13 kommenttia:

 1. En ole merkistä aikaisemmin tainnut kuullakaan, mutta vaikuttaa kyllä todella mielenkiintoiselta. Sulta bongaa aina uusia ja mielenkiintoisia brändejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alamar ilmestyi viime keväänä ja mä oon kyllä täysin ihastunut näihin tuotteisiin, varsinkin kun hintakaan ei päätä huimaa :)

   Poista
 2. Upeita sävyjä, noista löytää varmasti mieleisensä :)

  VastaaPoista
 3. Ohimennen olen varmaan kuullut jollain ulkolaisella tubekanavalla... jos muistan oikein;)
  Ihanat sävyt kerta kaikkiaan<3 Ja tuollaiset värikkäät, söpöt siveltimet vetävät mua aina puoleensa.
  Kivaa pääsiäistä Mari<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä on jonkinverran puhuttu, että hyvin mahdollista :). Nää siveltimet onkin tosi kivoja, kuten myös ne ensimmäiset limenvihreät!

   Poista
 4. Oii mitä sävyjä <3 Erityisesi tuo sävy Mojito on mieleeni. Aiempaa kokemusta ei tästä merkistä olekaan.

  VastaaPoista
 5. Merkki on mulle ihan tuntematon! Kiva että esittelit siis :) Toi pigmentti noissa luomiväreissä on 6/5 ainakin swatchien perusteella, mielenkiinnolla jään oottaan että käytät niitä meikissä!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alamar paleteissa on molemmissa ihan huikeat pigmentit ja ne toimii silmillä todella hyvin, näissä on tehty erinomaista työtä :).

   Poista
 6. Hei. Erittäin mielenkiintoinen merkintä, josta aloin hiljattain käyttää kosmetiikkaa green pharmacy cosmetics.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...