lauantai 27. huhtikuuta 2019

Hairways matkakosmetiikkaa

Ihanaa viikonloppua kaikille! Sain alkukeväästä mahdollisuuden testata uusia Hairways matkakosmetiikkatuotteita ja tänään ajattelin vihdoin esitellä konseptia myös teille. Hairways tuoteperheeseen kuuluu 10 matkailijalle tarkoitettua tuotetta, joista useat sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen. 

Tuotteet on pakattu nelikulmaisiin 100ml pakkauksiin, joten ne ovat ideaalisia matkailijaa ajatellen. Ne eivät vie paljoa tilaa laukusta, ne ovat kevyitä ja ne sopivat hyvin mukaan otettavaksi käsimatkatavaroihin.

Hairways

Tuotteet on numeroita 02-11 (miksei 01-10?) ja jokainen tuote on myös värikoodattu oman värisellä tekstillään ja lentokonekuvalla. Yhtenäistä on sama muoto kaikissa ja musta korkki. Tuotteen päältä näkee heti mihin se on tarkoitettu ja mihin tuotetta voi käyttää.

Tuotteiden hinnat pyörii siinä 9,90€ ja 19,90€ välissä, suurin osa maksaa alle 13 euroa ja vain aurinkosuoja lähentelee kahtakymppiä. 

Hairways tuotteita myydään parturi-kampaamoissa, hyvin varustelluissa tavarataloissa ja tax free myymälöissä.

Hairways

02 Wash & shave 3 in 1 on hiuksille ja vartalolle tarkoitettu monitoimipuhdistustuote. Tuotetta voi käyttää kosteuttavana shampoona, vartalon pesuun tai miehille parranajogeelinä. Yhdellä pienellä tuotteella korvaat siis kolme mukana kuljetettavaa tarpeellista tuotetta.

03 Conditioning shampoo on kaikille hiustyypeille tarkoitettu kosteuttava ja väriä suojaava shampoo, joka on tarpeellinen mm. aurinkolomilla, jolloin hiuksilla on tapana vaalentua ja kuivua auringon paahteessa. Shampoo sisältää UV suojan.

04 Hair styling cream on hiusten muotoiluun tarkoitettu monitoimituote, joka antaa hiuksille rakennetta, kiiltoa ja tukea. Muotoilutuote sisältää myös UV suojan ja se sopii käytettäväksi kosteille tai kuiville hiuksille.

Hairways

05 Moisturizer & after sun on käsille, vartalolle ja jaloille tarkoitettu kosteusvoide, joka toimii samalla myös after sun tuotteena auringonoton jälkeen. Tuote hoitaa, pehmentää ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Voide sisältää mm. arganöljyä, karitevoita, mentholia ja aloe veraa.

06 Face & after sun cream on syväkosteuttava kasvovoide, joka rauhoittaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kasvovoide soveltuu kaikille ihotyypeille ja se toimii myös after sun tuotteena. Tuote sisältää mm. hyaluronihappoa ja aloe veraa. 

07 Cleansing spray & deo on koko vartalolle tarkoitettu vesipohjainen suihke, joka ehkäisee hienhajua ja sopii myös mm. käsien desinfiointiin, jalkojen raikastamiseen jne. Tuote on hajusteeton, joten se ei lisää iholle mitään tuoksua.

Hairways

08 Beard & after shave lotion  on erityisesti miehille suunnattu raikastava ja kosteuttava partavoide, joka toimii myös after shavena. Voide rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen ja pitää ihon kosteutettuna. Se tekee ihosta ja parrasta pehmeän ja hyvinvoivan.

09 Micellar water sopii kasvojen ja silmien nopeaan puhdistukseen ja virkistämiseen. Misellivesi poistaa kasvoilta kevyen meikin ja puhdistaa ihon hellävaraisesti. Misellivesi lupaa myös kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Misellivedet on mulle aina must have matkoilla, niille tulee yllättävän paljon käyttöä.

10 Intimate moisturizer toimii liukuvoiteena ja hierontageelinä. Tuote on vesipohjainen ja sopii käytettäväksi kondomien kanssa. Tämä on mulle koko joukon "turhin" tuote, sellainen mitä en itse reissuilla välttämättä kaipaa, mutta miksikäs ei, jos tietää hyppäävänsä vällyihin lomalla. Tai tosiaan, tätä voi käyttää hyvin myös hierontageelinä, tuote peseytyy iholta pois vaivattomasti.

11 Sun protection spray SPF 30 on aika itsestäänselvä tuote, jokainen matkaaja tarvitsee mukaansa aurinkosuojan. Suihkutettava suoja on helppo käyttää ja tuote soveltuu niin kasvoille kuin vartalollekin. Aurinkosuoja on myös vettä hylkivä. 

Mitkä on sun must have tuotteita lomamatkoilla?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Seerumit ja kasvosuihkeet on mun lomien must have. Aurinkorasva tietenkin myös, jos menee aurinkoiseen paikkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä itsellänikin niitä must-have tuotteita, etenkin aurinkolomilla kun iho on koetuksella :)

      Poista
  2. Enpä ole näistä koskaan aikaisemmin kuullutkaan :)

    VastaaPoista
  3. Uusi tuotetuttavuus minulle. Konseptina mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä oli myös, kiva kun matkailija pääsee näiden kanssa niin helpolla.

      Poista
  4. Enpä ole tällaisesta aiemmin kuullutkaan. Lomalla tarvitsee toivottavasti aurinkosuojaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkosuoja on tosiaan ehdoton, itse suosin aina korkeita spf50 suojakertoimia :)

      Poista
  5. Mulla pitää olla matkoilla koko repertuaari, mutta enin osa pikkukokoisina;)
    Aivan outo merkki, mutta kivat putelit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suosin kanssa matkakokoja reissuilla, menevät pienempään tilaan ja joku voi jopa loppua reissulla eikä tarvitse raahata takaisin :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...