keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Meikki-keskiviikko; Reina del Caribe

Heippa ja kivaa meikki-keskiviikkoa! :) Tänään testaillaan kesäkuun Boxycharmin mukana tullutta alamar Reina del Caribe -luomiväripalettia. Mä oon ihan täysin myyty, tuo paletti on kaikinpuolin täydellinen enkä vaan voi laskea sitä käsistäni. Tämä meikki on ensimmäinen, jonka sillä meikkasin reilu viikko sitten. Meikki on tehty 30 asteen helteessä, joten kasvomeikki on tällä kertaa hyvin valuvaa mallia. 


Hellepäivän meikkiin valitsin yhdistelmän Urban Decayn All Nighter -meikkivoidetta sekä The Ordinaryn seerumi meikkivoidetta. Tiesin UD:n tuovan maksimaalista pysyvyyttä tuohon päivään ja Ordinary taas hieman kevensi muuten niin raskasta meikkivoidetta. Normaalioloissa en olisi tuona päivänä meikkiä edes laittanut, mutta halusin päästä leikkimään tuolla paletilla ja samalla valmistella postausta lomaviikolle.


Reina del Caribe on täydellinen lämminsävyinen paletti, josta huokuu kesä, loma ja Kuuba. Mä rakastan paletin sävymaailmaa ja tässä meikissä käytinkin sävyjä El Malecón, Varadero, Coco-Taxi, Trópico, Cafecito ja La Costa. Nuo metalliset sävyt näyttävät ihan huikean kauniilta luomilla ja mattasävyt on super pigmenttisiä ja hyvin blendaantuvia. 


Vitsit mikä hikinaama! :D Kasvoilta löytyy myös Smashboxin Cali contour paletista varjostukset, aurinkopuuteri, poskipuna ja highlighter. Meikki lähti tosin valumaan heti valmistuttuaan että en tiedä mitä kaikkea tässä on enää jäljellä. Käytin Urban Decayn De-slick puuteria, joka vähän pelasti tilannetta, mutta hikivana oli sillekin vähän liikaa. Onneksi on puuteripaperit..


Huulipunaksi valikoitui mun lempparein kesäpuna eli tarten Color Splash -huulipuna sävyssä Sunkissed. Se on ollut mun suosikkini jo pitkän aikaa, niin koostumukseltaan kuin sävynsäkin puolesta. Mä rakastan näiden Color Splash -huulipunien koostumusta, ne on niin ihanan kermaisia ja pigmenttisiä ja miellyttäviä huulilla.

Meikkaatko sinä helteillä? :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced HangoverX primer
Urban Decay All Nighter foundation
The Ordinary Serum foundation
Urban Decay Naked skin concealer
RCMA no-color powder
Urban Decay De-Slick powder*
Smashbox The Cali Contour

Inglot eye makeup base
alamar Reina Del Caribe palette
IsaDora inliner kajal 56 blonde
Urban Decay troublemaker mascara*

Urban Decay The brow box, Brown sugar
Anastasia Clear brow gel

tarte Color Splash lipstick, Sunkissed

*Saatu pr näytteenä

6 kommenttia:

  1. Upeat värit silmämeikissä jälleen! Meikkaan itseasiassa helteille normaalisti, mutta taas vapaapäivisin kuljen meikittö normaalia enemmän. Näillä helteillä ei ole kyllä tehnyt mieli meikata, mutta työn puolesta kun täytyy näyttää jokseenkin ihmiseltä niin on pakko :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, nää on kyllä tosi upeita sävyjä :). Mä oon näillä keleillä ollut tosi iloinen, että mun töihin ei tarvii meikata :D. Ja nyt lomalla myös aika pitkälti ollut naama paljaana.

      Poista
  2. Ihanat sävyt luomilla jälleen kerran<3 Sopii erittäin hyvin sun silmien väriin:)
    Mäkin meikkaan helteillä ihan normaalisti, eikä helle haittaa ihan hirveästi meikkaamista, koska vietän etupäässä aikani viilennetyissä sisätiloissa;) Mutta heti, kun astun ulkoilmaan, alkaa tietysti hien valumisen myötä myös meikki valua, ei mahda mitään;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mä tykkään näistä myös kovasti :). Oon kyllä vähän kade nyt, voi kun mäkin voisin meikata normaalisti, tuntuu että tilanne on täästä vaan pahentunut :DD. Ollapa ilmastointi.

      Poista
  3. Ihana meikki<3 Just tänään tein itse meikin tän paletin kanssa! El Malecón on niiiin upea sävy etten pääse yli siitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Mä oon niin rakastunut tähän palettiin, kaikki sävyt just sellasia mistä tykkään :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...