maanantai 9. heinäkuuta 2018

LUSH hiustenhoitoa

Moi kaikki! Tänään puhutaan hieman hiustenhoidosta, sillä haluan kertoa teille mun uudesta rakkaus-shampoosta. LUSHin Rehab shampoo* on kuulunut mun suihkurutiiniin nyt noin kuukauden ajan ja mulla on siitä muutama sana sanottavana. Rehabin lisäksi tänään tutustutaan myös Happy Happy Joy Joy -hoitoaineeseen*, joka ei valitettavasti vastannut ihan mun odotuksia. Sain tosiaan kesän alussa ihanan lähetyksen LUSHilta ja nämä molemmat tuotteet löytyivät tuosta paketista, mielipiteet ovat silti ihan mun ikiomia. Mennäänpä sitten asiaan :).Rehab shampoo on todellinen tehohoito vaurioituneille hiuksille. Nimi on mun mielestä hyvinkin kuvaava. Shampoon ainesosista löytyy mm. tuorepuristettuja hedelmämehuja (papaija, kiivi, ananas ja mango), piparminttua, rosmariinia ja laventelia, sekä jojoba- ja manteliöljyä. Täyden inci listan pääset kurkkaamaan täältä

Shampoo on super riittoisaa, pieni määrä riittää hyvin mun pitkiin hiuksiini ja tämä vaahtoaa todella hyvin. Mulla on usein ongelmana mun päänahkaan käyttämä lääke, joka "rasvoittaa" hiukset oikein kunnolla. Hyvin harvoilla shampoilla sen puhdistus on onnistunut kerralla, mutta Rehabin kanssa mulle riittää yksi vaahdotus ja hiukset ovat raikkaat ja puhtaat. Tämä tuntuu myös jonkin verran rauhoittavan mun päänahkaani. Tämä on sen verran tuhtia tavaraa, että kunnon hoitoaine on ehdottomasti tarpeen pesun jälkeen, mutta rakastan sitä super puhdasta tunnetta minkä tämä jättää mun hiuksiin. 


Happy happy joy joy -hoitoaine lupaa paljon ja kuulostaa esittelyssään erinomaiselta, mutta valitettavasti mä en ole päässyt ihan sinuiksi tämän kanssa. Ensinnäkin, tuoksu on mun mielestä aika epämiellyttävä. Vaikka tämän pitäisi nimenomaan olla sellainen miellyttävä parfymoitu hoitoaine, joka jättää hiuksiin ihanan tuoksun. No, mun nenääni tämä ei miellytä, tulee mieleen sellainen lapsuusajan väkevä saippua. Myöskään tämän hoitavuus ei ole tuntunut ihan riittävältä, hiukset eivät tunnu kovin sileiltä käytön jälkeen ja muutenkin jään kaipaamaan vähän jotain extraa. 

Tässä on kyllä erittäin hyviä ainesosia niinkuin LUSHilla aina, mm. ruusuvesi, appelsiininkukkavesi, mantelimaito, luomujojobaöljy ja greippiöljy. Jos olette käyttäneet tätä ja ihastuneet, niin otan mielelläni vastaan käyttövinkkejä, mitä mä teen väärin?? 

Käy kurkkaamassa täydellinen inci täältä.


Oletteko testanneet näitä hiustenhoitotuotteita? :)

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

10 kommenttia:

 1. Mulle ei muistaakseni hoitoaineessa tehot oikein riittäneet selvittämään hiuksia, tuota Rehab-shampoota en ole testannut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, ei ollut riittävän hoitava valitettavasti :/. Shampoo kuitenkin tosi hyvä.

   Poista
 2. Itse fanitan Lushin hiustenhoitotuotteita. Happy Joy Joykin on tuttu entuudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tuo hoitoaine toimii sulla :). Shampoosta tuli äkkiä mun suosikki ja sitä aion ostaa jatkossakin ja tekee mieli kokeilla myös muita Lushin hiustenhoitotuotteita :).

   Poista
 3. Yhtä (muistaakseni hunajapohjasta) shampoota oon merkiltä käyttäny ja sen jättämästä pehmeestä tunteesta tykkäsin :) Ja nää on oikeesti riittosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunaja kuulostaa ihanalta, täytyykin etsiä tuo käsiini! :)

   Poista
 4. En ole näitä käyttänyt, mutta Lushin palashampoot ovat mun lemppareita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla odottaa yksi palashampoo testaamista, kiva kuulla että ne on hyviä! :)

   Poista
 5. Rehab shampoo kuulostaa todella hyvälle - en olekaan aikoihin käyttänyt Lush tuotteita niin tilanne pitää korjata ja pistää tämä shampoo testiin! Varmasti tekee hyvää kesän jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehab tekee niin hyvää ihan koko päänahalle ja hiuksille :). Kannattaa kokeilla!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...