maanantai 23. heinäkuuta 2018

Meikkikokoelma; Dose of Colors

Moikka! Tänään jatketaan mun meikkikokoelman läpikäyntiä ja vuoroon pääsee Dose of Colors. DOC on yksi mun lemppari brändejä myöskin, ja vaikka näitä tuotteita mulla ei ihan valtavasti olekaan, niin löytyy kuitenkin sen verran, että niistä saadaan postaus tehtyä. DOC toimittaa myös Suomeen, joten jos tuotteet alkaa kiinnostaa, voit käydä kurkkaamassa heidän verkkokauppaansa.Aloitetaan vaikka luomiväripaleteista. Mun vanhin DOC paletti on tuo ihana EyesCream -paletti, joka taisi olla limited edition. Se on niin herkullisen suloinen pastellisin sävyin varustettu paletti, tykkään kovasti. Sassy Siennas ja Blushing Berries päätyivät mun kokoelmaani viime joulun tienoilla ja ne ovat molemmat myös ihan huikean hyviä! Molemmista löytyy viisi mattasävyä ja pigmentti on näissä ihan loistava. Sarjaan kuuluu myös muita vastaavia paletteja, jotka houkuttelee mua kovasti.


Perussarjan hulituotteita mulla on tällä hetkellä kaksi, yksi nestemäinen ja yksi perinteinen huulipuna. Stone on kulttimaineessa oleva nestemäinen huulipuna, se on sävyltää todella kaunis viileä nude. Sorbet taas on pigmenttinen ja kermainen perinteinen huulipuna, jonka ihana korallinen kesäinen sävy näyttää tosi hyvältä etenkin vähän ruskettuneella iholla.


Viime kesänä julkaistiin minttukokoelma ja minttu kun on mun lempivärini, en vaan voinut vastustaa tätä. Kokoelmaan kuuluu meikkipussi, kaksi nestemäistä huulipunaa (toinen on jossain piilossa), kaksi poskipunaa, kaksi luomiväriä ja kaksi luomivärikynää. Tää kokoelma oli mun mielestä kaikinpuolin todella onnistunut, sävyt on ihania, pakkaukset ihania, koostumus kaikissa kohdillaan. 


Loppukesästä viime vuonna julkaistiin myös Desi x Katy -kokoelma, joka tehtiin yhteistyössä kahden Youtubettajan kanssa. Tämä kokoelma kiinnosti myös kovasti ja päädyinkin tilaamaan senkin kokonaisuudessaan. Settiin kuului neljän luomivärin paletti, kaksi highlighteria, kaksi huulipunaa, huulikiilto ja kaksi nestemäistä huulipunaa. Yhden highlighterin myin eteenpäin, koska sävy oli mulle liian tumma. Tuo paletti oli ainoa, joka oli pieni pettymys, se kun on melko vaikeakäyttöinen. Olen kuitenkin pitänyt siitä kiinni, koska sävyt on kauniita ja pakkaus upea. 

Onko teillä Dose of Colors meikkejä?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Kyllä sulla aika hyvä kokoelma Dose of Colorsilta on :) Itse tilasin juuri ensimmäiset DOC:in tuotteeni Beauty Baysta ja odottelen tilausta kotiin. Mua kiinnostaisi ihan hirveästi pari huulipunaa Desi x Katy kokoelmasta, mutta ikävä kyllä niitä ei Beauty Baysta saa. En ole sitten viitsinyt tilausta tehdä EU:n ulkopuolelta ja maksaa tullimaksuja, kun valtaosa tuotteista on Beauty Bayssa saatavilla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on näitä kertynyt jo ihan kivasti, tykkään merkistä kovasti :). Se on kyllä tylsää että ne LE tuotteet harvemmin eksyy Beautybayhin, onneksi sentään vakiokokoelman tuotteita löytyy.

   Poista
 2. Mulla ei ole sarjan meikkejä, mutta aikoinaan kiinnostivat paljon. Silloin jos olisi saanut Suomesta, olisin ostellut lompakon tyhjäksi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään näiden osto on tehty vähän liiankin helpoksi :D. Ei vaan, hyvä kun saa, nää on tosi kivoja! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...