maanantai 30. heinäkuuta 2018

Rodoksen ostokset / Sephora

Heippa vaan! :) Kuten monet teistä varmaan jo tietävätkin, vietin viime viikon Rodoksen auringon alla lomaillen. Rodos on yksi mun suosikkimatkakohteista eikä sitä rakkautta vähennä yhtään se, että kaupungista löytyy myös Sephora. Tänään ajattelin näyttää teille mitä kaikkea mun mukaani tarttui Sephorasta loman aikana, sillä pitihän mun tottakai shoppailla vähän "matkamuistoja".Tein viikon aikana kaksi reissua Sephoraan ja molemmilla kerroilla mun mukaan lähti kolme tuotetta. Osa oli etukäteen päätettyjä ja osa heräteostoksia. Sephorassa oli käynnissä kampanja, jossa ostosten kaupanpäällisenä sai söpön Sephora "repun", mulla on näitä nyt keltainen ja vaaleansininen. 


Aloitetaan vaikka niistä tuotteista, jotka oli etukäteen mun ostoslistallani. Too Facedin persikkakokoelma on houkutellut mua julkaisustaan lähtien, mutta valitettavasti kokoelma on ollut Sephora exclusive enkä ole saanut aikaiseksi tehdä Puolaan tilausta. Nyt pääsin livenä hipelöimään tuotteita ja ostin sarjan molemmat luomiväripaletit. Mua houkutteli myös puuteri, aurinkopuuteri, meikkivoide yms. mutta tyydyin tälläkertaa näihin.


Just Peachy Mattes -paletti on se alkuperäinen, ihana persikkainen mattapaletti josta oon super innoissani! Sävyt on tosi kauniita, en malta odottaa että pääsen meikkaamaan tällä. White Peach oli vähän niinkuin heräteostos, mutta ei kuitenkaan. Se on todella kaunis myöskin ja etenkin paletin metalliset sävyt säväytti swatcheissa, joten sekin oli pakko saada. Nämä sopivat tosi kivasti myös yhteen.


Benefitin pisteeltä mun mukaani lähti kaksi miniä, uutuus ripsari BAD gal BANG sekä Galifornia poskipuna. Ripsarin ostin mininä, koska en tiedä sopiiko se mun ripsille ja nyt pääsen sitten kokeilemaan. Poskipuna on minikokoisenakin tosi iso enkä varmaan saa koskaan kulumaan loppuun, joten ei olisi ollut järkeä ostaa täysikokoisena.Tiesin jo matkalle lähtiessä, että haluan ostaa Kat Von D:n nestemäisen huulipunan sävyssä Lolita. Se on kulttisävy, joka mun kokoelmasta vielä uupuu ja näiden koostumus on yksi mun lemppareista. Huomasin ilokseni, että Sephorasta löytyi myös BECCA ja hyllystä bongasin pitkään himoitsemani Hydra-mist set & refresh powder -puuterin. Kuulin tuosta joskus Kathleen Lightsin videolla ja olen siitä lähtien yrittänyt sitä bongailla, mutta se on aina ollut loppuunmyyty. Nyt se on vihdoin mun ja oon super innoissani!

Löytyikö mun ostoksista tuttuja juttuja tai uusia himotuksia? :)

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia, odotan mielenkiinnolla varsinkin noista luomiväreistä tarkempaa postausta kun olet ehtinyt testailla enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistän postaukset tekeille, vähän tarvii vielä testailla molempia mutta oon päässyt hyvään alkuun :)

   Poista
 2. Oi vitsit noi Toi Facedin paletit kelpaisi kyllä mullekin<3 Ihania ostoksia kaiken kaikkiaan :)

  VastaaPoista
 3. Mä rakastan tota Rodoksen Sephoraa, siellä on oikeastaan ollut joku kerta joku kamppis, kun olen käynyt siellä. Too Facedin Peachy tai Peachy Mattes on mun ostoslistalla kans ens kuussa. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa, yksi syy miksi Rodos vei mun sydämen kokonaan :D. Siellä tullaan käymään vielä monet kerrat.

   Poista
 4. Oi vitsi noista Too Faced paleteista oon kyllä kateellinen! Ihania :)

  VastaaPoista
 5. Mä oon myös lähdössä Kreikkaan tällä viikolla ja varmaan heti ensimmäienä päivänä suuntaan Sephoraan (jos se vaan on auki sunnuntaina :D). Kirjoittelin juuri blogiin jäätävän toivelistan matkaa varten. Kat Von D:n nestemäinen huulipuna huokuttelee muakin, koska en ole koskaan testannut sellaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa matkaa! Tuu sitten kertomaan mitä kaikkea ostit, tai löydän varmaan sun videolta ne sitten jossain vaiheessa :D

   Poista
 6. Mulla on toi Just Peachy Mattes, siinä on kyllä ihanat sävyt ja tuoksu. Pigmenttiin olin kyllä vähän pettynyt, ei ollu ihan ABH-laatua imho.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osaa vielä sanoa pigmentistä kauheasti kun oon vasta yhden meikin sillä tehnyt, mutta on täysin eri tuntuinen kuin abh paletit ylipäätään. Vaatii testailua :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Olin ihan fiiliksissä kun pääsi pitkästä aikaa Sephoraan :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...