perjantai 6. heinäkuuta 2018

Kesäkuun roskat


Heippa! Tänään olisi aika kurkata mun kesäkuun roskakassiin ja käydä läpi viime kuun aikana loppuneet tuotteet. Jokaisesta luvassa pieni miniarvostelu ja jos olen kirjoittanut tuotteesta aikaisemmin, linkkaan aina kyseiseen postaukseen niin voitte käydä lukemassa enemmän jos joku tuote kiinnostaa.

Kesäkuun aikana mun roskasaldo jäi aika pieneksi, loppuneita kertyi vain 11 kappaletta ja niistäkin kolme pieniä näytteitä. 


Batiste dry shampoo Pink pineapple* oli viime kevään uutuus ja limited edition tuoksu batistelta. Mä tykkään kovasti batisten kuivashampoista ja tämä nousikin äkkiä mun lemppariksi ihanan kesäisen tuoksun ansiosta. Jos tämä on vielä kaupoissa, aion ehdottomasti ostaa uuden. Voit käydä lukemassa lisää täältä.

Schwarzkopf BC Moisture kick hoitosuihke tuli joskus Livboxin tai Bette boxin mukana, en nyt muista kuinka kauan siitä on aikaa. Saattoi olla joku bloggaajaboksi muuten. Tämä oli oikein kiva hoitosuihke, tuoksui miellyttävälle ja auttoi hiuksien selvittelyssä. Saattaisin ostaa tätäkin uudelleen, kun seuraavan kerran tulee tarve hoitosuihkeelle.

L'oréal Colorista spray 1-day colour ihanassa mintun sävyssä tuli myös kulutettua loppuun festarimeikkihaasteen yhteydessä. Ihan kiva tuote, tämä jopa jonkin verran näkyi tummissa hiuksissa, mutta ei tietystikään niin ihanan minttuisena kuin vaaleammissa. Mulla on tätä vielä vaaleanpunainen purkki jäljellä. Voisin ostaa uudestaan jos joskus tulee tarvetta, aika harvoin näitä tulee kuitenkaan käytettyä.


Rituals The ritual of sakura caring shower oil oli aivan ihana suihkuöljy. Niin ylellisen tuntuinen iholla, tuoksu oli todella miellyttävä, sellainen hieman kylpylästä muistuttava. Tämä ei kuivattanut ihoa lainkaan vaan jätti ihon pehmeäksi suihkun jäljiltä. 

Seesee Mineral hand cream tuli joskus vuosi sitten NSB boksin mukana. Vein tämän töihin joskus alkuvuodesta loppuneen käsivoiteen tilalle ja vitsit miten mä rakastuin tähän! Jos nyt käsivoiteeseen voi rakastua. Tässä oli kaikki kohdillaan, koostumus oli sopivan paksua, mutta nopeasti imeytyvää. Voide toi käsille helpotuksen hetkessä. Parasta oli kuitenkin ihanan raikas sitruksinen tuoksu.


LUSH Let the good times roll* on tuorepuhdistusaine, joka samalla kuorii ihoa. Tämä tuoksuu taivaalliselle, makealle ja suolaiselle yhtä aikaa. Tykkäsin tästä tosi paljon ja purkki kuluikin loppuun reilussa kuukaudessa. Käykää nuuhkimassa tätä jos kuljette LUSHin ohi, tää on hyvä. Lisää voit käydä lukemassa täältä.

Mario Badescu Carnation eye make-up remover oil oli ensimmäinen öljypohjainen silmämeikinpoistoaine mitä olen kokeillut, ja nyt ihmetyttääkin että miksi. Tämä oli todella toimiva tuote, puhdisti meikin tehokkaasti ja hellävaraisesti eikä kuivattanut silmänympärysihoa yhtään. Lue lisää täältä.

The Ordinary 100% Plant-derived squalane kuului mun iltarutiiniini yhdessä saman sarjan hyaluronihapon kanssa. Jos sun iho kaipaa kosteutusta, suosittelen tuota duoa lämmöllä, mun ihoni oli niiden jäljiltä todella terveen näköinen, pehmeä ja kimmoisa. Ostan ehdottomasti lisää! Käy lukemassa lisää täältä.


Sensai ultimate the concentrate päätyi mun kokeiluun "laatikoiden kätköistä" postauksen kautta ja tästä riittikin testattavaa noin viikoksi. Mun täytyy sanoa, että en oikein lämmennyt tälle. En huomannut tällä olevan oikeastaan mitään vaikutusta mun ihooni, joten ei herättänyt mitään tunteita. Ja hyvä niin, kallis tuote kyseessä.

Akar eye serum tuli muistaakseni ipsyn mukana ja tämä pikkuruinen näyte kestikin yllättävän pitkään, jopa viikon. Tästä tykkäsin, silmänaluset näytti ja tuntui hyvältä käytön aikana ja tuntui kuin juonteet olisi vähän häivyttyneet. Voisin kuvitella ostavani tätä itsekin, mutta pahoin pelkään ettei ole mitään kovin edullinen tuote tämäkään.

Ole Henriksen Banana bright eye crème näyte on tullut myös ipsyn mukana ja tästäkin pidin kovasti. Kirkastava silmänympärysvoide tosiaan kirkasti hyvin ja tuntui myös kosteuttavalta ja hoitavalta, laski turvotusta ja vähensi tummuutta. 

Oliko joukossa tuttuja tuotteita?

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

12 kommenttia:

  1. Sensaista oon samaa mieltä,en oikeen lämmenny sille itekään. Tuo Henriksen kuulostaa kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä mikä siinä oli, ei vaan oikeen tehnyt mitään :/

      Poista
  2. Mä taas tykkään tosta Sensaista, mut Prime Solution on mielestäni vieläkin parempi ja se on edullisempi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sulla toimi! Täytyy pitää mielessä tuo toinen, jos vaikka innostun kokeilemaan :). Odotukset Sensaille oli niin korkeella, niin en suostu uskomaan etteikö ne olisi hyviä :D

      Poista
  3. Tuo BC:n hoitosuihke on huipputuote tyttöni hiuksille. Saadaan pitkät kutrit suoriksi muulloinkin kuin pesun jälkeen. Hyvä kampausapu siis. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin kuvitella, se toimii mullakin tosi hyvin :).

      Poista
  4. Tästä vinkistä taidan ostaa seuraavaksi tuon BC:n hoitosuihkeen. Sellainen on ollut minulla ostoslistalla, mutta en ole vielä uskaltanut mitään ostaa. Hiukseni on lievästi sanottuna vaativat hoitotuotteiden suhteen :D

    https://lifewithhannamari.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkäät siitä! :) Mä olen ollut siihen ainakin tosi tyytyväinen.

      Poista
  5. Minulla myös hyvä kokemus BC:n hoitosuihkeesta. Mahtava takkujen selvittelijä! Täytyy ostaa kunhan on taas alessa jossakin.

    VastaaPoista
  6. Tuo Lushin puhdistustuote täytyy pitää mielessä seuraavaa Lush käyntiä ajatellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa, se on ehkä mun lempparein LUSH tuote ikinä <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...