sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Heinäkuun Bette box

Moi kaikille! Tänään päästään avaamaan heinäkuun Bette boxia. Sain oman boksini pari päivää myöhemmin kuin monet muut, vasta perjantaina. Ajattelin silti vielä jakaa oman boksini sisällön, jos vaikka joku ei vielä ole tähän törmännyt ja muutenkin kertoa vähän mielipiteitäni näistä heinäkuun tuotteista. Kesäkuun boksi oli muistaakseni ihan ok, mutta ei niin hyvä, että nyt muistaisin tarkkaan mitä kaikkea siinä oli. Katsotaanpa jääkö nämä heinäkuun tuotteet paremmin mieleen.



Ensimmäisenä boksista löytyi kaksi pitkäaikaistilaajille suunnattua hiustuotetta Four reasons -merkiltä. Shampoo ja hoitoaine vaikuttaa molemmat kiinnostavilta, mä pääasiassa olen tykännyt aina tän sarjan hiustuotteista. Ilmeisesti myös muille kuin pitkäaikaistilaajille oli lähetetty joku hiustuote, mutta en nyt muista, että mikä se oli. Kertokaa ihmeessä jos saitte sen!


Yksi boksin kiinnostavimmista tuotteista oli Korresin puhdistusemulsio. Korres on merkkinä todella kiinnostava ja olen tykännyt heidän ihonhoitotuotteistaan. Tämä putsari pääsee mukaan Kreikkaan parin viikon päästä, sillä pakkaus on juuri sopivan kokoinen ja tuote lupaa puhdistaa ja raikastaa ihoa. Sopii myös silmämeikin poistoon, mikä helpottaa aina reissussa kun ei tarvitse käyttää montaa eri tuotetta.


Boksin mukana tuli myös täysikokoinen Dermosilin vartalovoi ihanassa mintun tuoksussa. Minttu on mun lemppari ihan kaikissa muodoissaan, joten tämä oli iloinen yllätys. Ihan vielä en purnukkaa pääse avaamaan, sillä mulla on avattuja vartalovoiteita iso pino. Kiva yllätys silti!


Nivean deodorantti oli pieni yllätys, sillä kesäkuun boksissa tuli myös dödö. Vähän tylsää saada kaksi samaa tuotetta peräkkäin, vaikka varmasti tämäkin käyttöön pääsee kunhan saan edellisen kulumaan. Ei mitenkään kovin jännä tai kiinnostava tuote.


Happy smile:n hiilikuituhammasharja sensijaan vaikuttaa aika mielenkiintoiselta, vaikka yleensä en suuhygieniatuotteista välitäkkään boksissa. Hiilikuituharjakset lupaavat pitää värjäymiä keräävät bakteeripeitteet loitolla ja suun raikkaana, hampaat puhtaina ja valkoisina. Mä käytän yleensä aina sähköhammasharjaa, mutta matkoilla yms. on mukana aina tavallinen, niin tämäkin pääsee kyllä kokeiluun. 


Lisäksi mukana oli vielä kaksi näytettä, Fendurex urheilujuomajauhepussi, sekä Bioré pore strips -mustapäälappu. Urheilujuomajauhetta ei kauheasti kulu, mutta eiköhän tuon voi jossain vaiheessa maistaa. Mustapäälapun varmasti myös kokeilen, mutta mulla ei ole niiden kanssa mitään suurta ongelmaa.

Boksi oli mun mielestä taas ihan ok. Ei mitenkään riemuhuutoja herättävä, mutta mukana oli pari kiinnostavaa tuotetta. Korres ja Four reason vei tällä kertaa voiton, myös Dermosil oli kiva yllätys. Tylsin tuote oli tuo deodorantti. 

Mitä mieltä te olitte heinäkuun boksista?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä niin hermoja raastavaa odotella omaa boxiaan kun huomaa muiden jo saaneen omansa - mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

    Mun boxi oli hammasharjan väriä lukuunottamatta identtinen:
    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/07/bette-box-heinakuu-2018.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja mulla tuntuu aina olevan boksi myöhässä :D

      Poista
  2. Tämä boxi olikin mulle aivan uusi juttu, taidan olla elänyt aivan laatikon ulkopuolella! Jäänkin perehtymään tähän enemmän.��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä kiva jos tykkää kosmetiikasta ja yllätyksistä :). Kotimainen yritys tekee tilaamisestakin tosi helppoa ja asiakaspalvelu toimii ihan omalla kielellä tarvittaessa :D

      Poista
  3. Tää oli ok, sellainen sydämentykyttäjä tuote jäi uupumaan, mut muuten kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, joku jäi puuttumaan vaikka kivoja tuotteita tulikin.

      Poista
  4. Munkin mielestä boksi oli ihan ok, ehkä hitusen tylsä, mutta varsinkin Four Reasonsit kiinnostaa kovasti! Dödö ja hammasharja oli vähän plääh, varsinkin kun dödö tosiaan just tuli viime kuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dödöä mä ihmettelin kovasti, miksi?? Four reasonin oli varmasti tän boksin pelastus, myös Korres oli tosi kiva :)

      Poista
  5. Vartalovoide ja hammasharja vaikuttaa mielenkiintoisilta! Ihan kiva paketti :)

    https://lifewithhannamari.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hammasharja kiinnostaa minuakin, kiva nähdä eroaako se jotenkin tavallisesta.

      Poista
  6. Korres -tuotteet kuulostavat mielenkiintoiselta. Täytyypä tutustua niihin paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korresilta löytyy vaikka mitä ihanaa ja nykyään merkki on helposti saatavilla Suomessakin :)

      Poista
  7. Ei pitkäaikaistilaajille tuli genesis scalp syväpuhdistavan shampoon näyte 30ml. Sama kuin joskus viime syksynä ja samasta erästäkin kun vanhenee samaan aikaan. Eli uudet tilaajat sai täyttönä jotain nurkissa pyörinyttä tavaraa :/ Olin pettynyt. Dermosil, dödö ja hammasharja kattaa juuri ja juuri boksin hinnan alekoodilla. Näytekokoja en arvosta millään euromäärällä kun niitä saa ilmaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten tylsää! :( Toi on kyllä aina kurjaa, kun kierrätetään vanhoja tuotteita ja ihmiset saa niin eriarvoisia bokseja :/.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...