maanantai 13. marraskuuta 2017

Signe Seebid face oil

Ihanaa maanantaita ystävät! Uusi viikko on taas täällä ja enää kuusi viikkoa jouluun :D. Tämä viikko käynnistetään ihanan luonnoskosmetiikan parissa. Sain I love me -messuilta testiin Signe Seebidin jasmiinin tuoksuisen kasvoöljyn. Öljy on tarkoitettu kuivalle iholle, joten mun talvinassu on ollut erittäin tyytyväinen kun oon ottanut tämän käyttöön. Talvi ja kylmä ilma kuivattaa mun ihoa aina todella paljon, joten otan aina mahdollisimman ajoissa käyttöön kaikki tehoaineet ennaltaehkäisyyn. Signe Seebid tuotteisiin ollaan täällä blogissa tutustuttu aikaisemminkin, mm. kesällä kun kävin heidän tehtaallaan Tallinnassa. Kaikki vanhat postaukset löydät Signe Seebid tunnisteen kautta. 


Suomessa tuotteita maahantuo Bona Valere, jonka verkkokaupasta pääset tuotteita tilaamaan ja löydät myös kaikki muut jälleenmyyjät Suomessa. Näitä on alkanut ilmestyä myös Prismoihin! Tuotteet on kaikki melko edullisia ja ne tehdään käsityönä Tallinnassa luonnollisista raaka-aineista. Tuotteissa ihastuttaa myös pakkaukset, ne ovat ihanan romanttisia ja hempeitä. Tätä kasvoöljyä en löytänyt vielä Bona Valeren verkkokaupasta, mutta toivottavasti se tulee sinne pian, sillä tarvitsen itsekin täydennystä varastoon!


Öljy on pakattu lasiseen pumppupulloon, josta sitä on helppo annostella kädelle. Mun öljyn etiketti on eestinkielinen, mutta Bona Valeren tuotteissa on suomennokset teksteistä, joten ei tarvitse olla kielitaituri osatakseen käyttää näitä. Messuilla oli muistaakseni myös muita tuoksuja saatavilla, mutta en nyt millään muista, että mitä kaikkia. 


Tässä on aivan ihana rentouttava kukkaistuoksu, joka sopii mun mielestä täydellisesti kasvoöljyyn. Tykkään käyttää tätä erityisesti iltaisin, sillä tuoksu rauhoittaa mielen ja antaa hyvän valmiuden nukkumaanmenolle. Tämä on hoitavuudeltaan ihan huippuluokkaa, toimii tosi hyvin ainakin mun iholla ja sopii käytettäväksi myös päivävoiteen alle, eli ihan oman maun mukaan voi käyttää öin ja päivin. Yön aikana tämä saa vaan rauhassa tehdä ihmeitään ja aamulla kasvot on ihanan pehmeät ja terveen näköiset.


Koostumukseltaan tämä on kirkasta öljyä, joka levittyy kasvoille tasaisesti ja imeytyy melko nopeasti ollakseen öljyä. Käytän yleensä 1-2 pumppausta, riippuen siitä käytänkö yöllä vai päivällä, mutta tätä ei tosiaankaan tarvitse laittaa kovinkaan paljoa. Kasvoöljyjen ystävänä mä ihastuin tähän täysin ja himoitsen jo lisää niitä toisia tuoksuja tämän kaveriksi. 

Käytätkö sinä kasvoöljyjä?

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

9 kommenttia:

  1. Käytän kasvoöljyjä melkein vuoden ympäri, tosin kesähelteillä hieman höllään;) Nyt pidin vähän pidempää ja taukoa olen nyt aloittelemassa öljykautta. Kasvoöljyt on kuivanaamalle tarpeen ja muutenkin niillä on kiva läträillä:) <3 Signe Seebidin öljyihin en ole tutustunut, mutta kiinnostaa kyllä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa lotraan öljyillä etenkin talvisin, tekee iholle niin hyvää kun kuivuu ja kipristelee pakkasilla :)

      Poista
  2. En ole koskaan kokeillut kasvoöljyjä, koska ihoni ei ole kuiva. Mitäpä niitä silloin turhaan lotraamaan. Öljy kyllä vaikutti ylelliseltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon sitä mieltä, että öljyt sopii kaikille ihotyypeille, mutta ei tietenkään kaikki tykkää :)

      Poista
  3. Oi tätä olisi ihana kokeilla itsekin! Kuulostaa juuri sellaiselta johon minä hullaannun ihan täysin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi, tää on ollut niin ihana nyt käytössä. <3

      Poista
  4. Kuulostaa mielenkiintoiselle. Lukisin mielelläni myös kokemuksiasi tehtaasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittelin vierailusta blogissani jo kesällä, tästä linkistä voit käydä lukemassa reissusta jos kiinnostaa :)

      https://diaryofatrueshopaholic.blogspot.fi/2017/06/vierailu-signe-seebidin-tehtaalla.html

      Poista
  5. Pitäisi varmaan itsekin käyttää tällaista öljyä koska olen huomannut pari viime talvea, että iho reagoi todella vahvasti nykyään kylmyyteen ja kuivuuteen. Kiva että näitä saa ihan marketeista, täytyykin käydä kurkkaamassa omassa Prismassa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...