keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Meikki-keskiviikko; My little pony

Moi kaikille! Viikko on taas puolessa välissä ja se tarkoittaa tietenkin meikki-keskiviikkoa. Mä melkeen jo jätin tämän viikon meikkipostauksen väliin, koska en vaan ollut tyytyväinen näihin kuviin ja meikkiin ylipäätään, mutta luonto ei vaan antanut periksi skipata meikki-keskiviikkoa, joten tässä sitä ollaan :D. Tän päivän meikki on mun ensimmäinen kokeilu ColourPopin My little pony -luomiväripaletilla ja testissä on myös muita uusia meikkejä, joista lisää alempana.


My little pony -paletti innostaa leikkimään väreillä ja eri yhdistelmillä. Tuossa paletissa on etenkin yksi vaalean sinertävän vihertävä sävy, joka on mun mielestä ehkä kaunein ikinä. Sitä oli pakko päästä kokeilemaan heti! Yhdistin siihen paletin mattaisia punertavia sävyjä ja jotenkin ne muuttuivat silmissä violeteiksi. Lopputulos oli mun mielestä aika kiva, mutta toisaalta oon samantapaisia tehnyt ennenkin. Paletti on laadultaan ihan yhtä hyvä kuin aiemmatkin CP paletit, oon todella tyytyväinen siihen.


Kasvomeikki oli tällä kertaa pientä kokeilua ja hakemista, mikä näkyy sitten kuvissakin. En ollut lopputulokseen ollenkaan tyytyväinen, mutta meikki oli muuten kiva niin päätin sen silti julkaista. Kokeilin tässä ekaa kertaa Bette boxin mukana tullutta IsaDoran meikkivoidetta ja no, en oikein tiedä mitä mieltä siitä olisin. Peittävyyttä ei mun mielestä juurikaan ollut, kevyestä korkeintaan puolipeittävään. Ensi kerralla kokeilen kerrostaa sitä enemmän, jos vaikka saisin tuon kasvojen punoituksen piiloon, mikä ei nyt yhdellä kerroksella onnistunut. Voisin kokeilla alle myös eri primeria ja levitystä siveltimellä, jos se auttaisi. 


Ei ehkä ole paras mahdollinen idea kokeilla montaa uutta pohjatuotetta kerralla, mutta niin vaan tein. Peiteaineena tässä on ipsystä tullut Aurora x ipsy pro cover-up concealer, joka ei vakuuttanut. Se on todella kevyt koostumukseltaan ja kuivahtaa hyvin äkkiä, eli tätä saa työstää tosi nopeasti jos aikoo saada sen nätisti asettumaan. Peittävyyttä ei myöskään ollut juuri lainkaan. Testailen vielä lisää mun luottotuotteiden kanssa, mutta en ole kovin odottavainen tän suhteen.


Muutoin kasvoilta löytyy paljon ColourPopia, mm. super shock cheek bronzeri, poskipuna ja highlighter. Käytän niitä aivan liian vähän, en vaan ole muistanut, mutta nyt kaivoin ne taas esille ja näkösälle. Etenkin ne highlighterit on super ihania!


Millainen on sun mielestä täydellinen ponimeikki?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Laura Geller spackle hydrating moisturizing under make-up primer
IsaDora natural MATT oil-free foundation, 10 matt porcelain
Aurora x ipsy pro cover-up concealer, 49 balmy beige
IBY beauty highlight & contour palette
NARS beach powder
ColourPop super shock cheek; Non-fiction, Dream catcher, Paradise cove

Inglot eye makeup base
ColourPop x My little pony palette
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil, Perversion
Kat von D tattoo liner, trooper
PÜR Fully charged mascara

ColourPop ultra matte lip, Moondancer
ColourPop ultra glossy lip, Flutter valley

IsaDora sculpting brow pen, 82 medium brown*
ABH clear brow gel

*Saatu pr näytteenä

2 kommenttia:

  1. Upeat sävyt olet taas valinnut luomille! Sun silmämeikit on muutenkin aina niin upean sävyisiä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...