tiistai 14. marraskuuta 2017

Shaaanxo -The Remix-

Moniko muistaa tai omistaa bh cosmeticsin ja Shaaanxo:n yhteistyössä tekemän luomiväri/huulipuna paletin? Jos en ihan väärin muista, tuo alkuperäinen paletti julkaistiin joskus keväällä 2016 ja mä olin siitä ihan super innoissani. bh cosmetics kun on todella edullinen brändi ja Shaaanxo yksi mun suosikki tubettajista, ei yhteistyö vaan voinut olla huono. No nyt tuolle paletille on saatu jatkoa kun vähän aikaan sitten julkaistiin Shaaanxo -The Remix- paletti. Pakkohan tuo oli tilata!


Alkuperäisessä paletissa toiselta puolelta löytyi yhdeksän luomiväriä ja toiselta puolelta yhdeksän huulipunaa. Pakkaus oli tyttömäisen vaaleanpunainen ja tämä uusi paletti jatkaa samalla linjalla. Tämä on toki kokenut pientä kasvojenkohotusta, paletista löytyy mm. metallinhohtoa ja kolmiulotteisuutta. Uudesta paletista löytyy ne samat yhdeksän luomiväriä kuin oli alkuperäisessäkin, mutta huulipunat on tähän korvattu yhdeksällä uudella luomivärillä. Tällä kertaa saadaan siis 18 luomiväriä. Jos sulla sattuu se alkuperäinen olemaan, voi tuntua vähän turhalta hankkia molemmat kun puolet sävyistä löytyy jo siitä ekasta. Samaa mietin hetken, mutta totesin, etten ole juurikaan edes koskenut niihin ekan paletin huulipuniin, joten päätin myydä sen eteenpäin ja ostaa tämän tilalle. 


Palettia saa tilattua bh cosmeticsin omasta verkkokaupasta hintaan 18.99usd. Todella edullinen paletti siis kyseessä ja mun mielestä ehdottomasti hintansa arvoinen! bh cosmeticsia myy Suomessa Koreina verkkokauppa, mutta ainakaan toistaiseksi ei tätä uutta palettia löytynyt valikoimista. Alkuperäinen kyllä löytyy, joten jos se kiinnostaa, käykää ihmeessä kurkkaamassa. Tämä paletti on tosiaan kaksipuolinen ja molemmilta puolilta löytyy peili. Tähän palettiin kaikki sävyt on myös nimetty ja nimet painettu suoraan palettiin, siitä annan ison plussan!


Alkuperäiset sävyt ovat hyvin neutraaleja ja luonnonläheisiä, mutta mukana on myös pari näyttävämpää sävyä, kuten tuo ihana vihertävä sävy, joka on saanut nimekseen Avocado. Tykkään näistä todella paljon, käyttökelpoisia ihan jokaiseen päivään ja tilanteeseen. Näissä on myös todella hyvä pigmentti, kuten noista seuraavista swatcheista voitte todeta ja luomilla sävyt käyttäytyvät mallikelpoisesti. Mulla ei ole mitään moitittavaa, ellei nyt sitten pidetä näiden puuterista koostumusta huonona. Mua se ei häiritse, koska nämä kuitenkin käyttäytyvät luomilla tosi hyvin eivätkä varise mitenkään liian paljoa.
Uudelta puolelta löytyy sitten enemmän hauskoja kirkkaita värejä näyttävämpiin meikkeihin. Toki mukana on myös neutraaleja häivytyssävyjä, joten tälläkin puolella saa tehtyä ihan koko meikin ja vaihtoehtoja on niin paljon. Näitä molempia puolia yhdistelemällä saakin sitten aikaan ihan tolkuttomasti uusia erilaisia lookkeja. Oon niin innoissani tästä!! Shaaanxo on myös luvannut paljon tutoriaaleja tällä paletilla, joten minä ainakin aion olla silmät tarkkana kun niitä alkaa tulla ja otan kaikki vinkit talteen :).Mitä mieltä te olette The Remix -paletista?
Turhake vai ihana uusi löytö?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Ihana tietysti ja mullakin on sekä The Remix että alkuperäinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä arvasinkin, että sulta varmaan löytyy tämä jo kun muistelin, että tykkäsin myös Shannonista :)

   Poista
 2. Jos tämä tulee Beautybayhin myyntiin niin varmasti hankin! Shaaanxo on kyllä varsinkin viime aikoina ollut yksi lempparitubettajiani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tulee! Kyllä mä uskoisin, kun on muutkin collabit tulleet :)

   Poista
 3. Baby Girl on huikea sävy, samoin Dream Girl. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baby girl pits kyllä tästä heti ekana silmiin, se on tosi inspiroiva :D

   Poista
 4. Shaanxo on ehdottomasti yksi lempparitubettajiani, tälläkin hetkellä hänen vloginsa pyörii tuossa taustalla :D Haluaisin kyllä ostaa tämän Remix-paletin... raaskiskohan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä ei ole onneksi hinnalla pilattu, osta vaikka itsellesi joululahjaksi ;)

   Poista
 5. Cocopandalla on myös jonkunlainen valikoima bh:n tuotteita.
  Siellä näkyy olevan tuo alkuperäinen paletti hintaan 18,95.
  Jotain tuolta merkiltä on varmasti pakko tilata ennen pitkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. bh:lla on tosi paljon hyviä ja edullisia tuotteita, kannattaa tutustua valikoimaan :) Ihan varmasti löytyy jotain kiinnostavaa!

   Poista
 6. Mahtavaa että huulipunat on korvattu luomiväreillä! Mulla jäi hankkimatta se eka versio juuri sen takia että siinä oli niitä huulipunia. Ja mitkä sävyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mun mielestä myös ehdottomasti parempi, ne huulipunat jäi ihan käyttämättä. Ja jotenkin tuntuu, että nämä luomivärit on tässä uudessa ehkä vähän laadukkaampia kuin alkuperäisessä.

   Poista
 7. Oi täähän vaikuttaa hyvältä! Mä en niinkään innostunut niistä sen alkuperäisen paletin huulipunista, kun käytän mieluummin puikkomaisia punia kuin paletissa olevia, mutta tä lähtee ehdottomasti ostoslistalle :) Luomivärien sävyt on todella kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, olin ehkä kolmea sävyä siitä kerran kokeillut ja muut täysin koskemattomia :D Tää on kuitenkin tosi kiva!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...