torstai 16. marraskuuta 2017

ecotools sivellinputsarit

Sain viime viikolla testiin ecotoolsin pari tuotetta siveltimien puhdistukseen. Nämä on molemmat sellaisia, jotka kiinnosti mua kovasti, sillä tällä hetkellä mun siveltimien pesu hoituu milloin milläkin saippuapalalla yms. Oon käyttänyt aikaisemmin mm. beautyblenderin solid cleanser saippuaa, mutta en ole nyt ehtinyt/raaskinut sitä ostaa vähään aikaan. Tällä hetkellä (ennen näitä) mulla oli käytössä joku luonnonkosmetiikkaa oleva palasaippua, jota ei tosiaan ole tarkoitettu siveltimille. Nyt mulla on kuitenkin kunnnon aineet siveltimien pesuun ja puhutaan tänään näistä!


Mä en ole koskaan aikaisemmin käyttänyt sivellin shampoota, joten olin ihan hurjan kiinnostunut tuosta! Joskus silloin ihan alkuaikoina kun tutustuin meikkaamiseen ja ostin ekat siveltimet pesin niitä Muumi shampoolla, mutta en sitä nyt ihan näihin kuitenkaan vertaisi :D. Muutoin oon käyttänyt pelkästään kiinteitä pesuaineita, joten mulla meni pieni hetki miettiä, että miten tän kanssa oikeen kuuluu toimia. Nuo siveltimenpuhdistusliinat oli myös sellaisia, jotka koin tosi kiinnostaviksi ja halusin päästä kokeilemaan voiko ne oikeasti toimia. Nehän olisi ihan hurjan näppäriä meikkaamiseen, kun haluaa vaihtaa väriä, mutta ei sivellintä.


Nämä ecotools siveltimien puhdistusliinat muistuttaa erehdyttävästi ihan tavallisia kasvojen puhdistusliinoja niin pakkaukseltaan kuin sisällöltäänkin, joten täytyy olla tarkkana mistä pussista nappaa naamaputsarin. Paketissa on 25 puhdistusliinaa ja hintaa tällä on Sokoksen verkkokaupassa 10,90€.


Halusin testata näitä liinoja luomivärisiveltimillä, sillä pääasiassa niille tulen näitä käyttämään. Kun teen silmämeikkiä niin tulee aina tilanne, että täytyy vaihtaa sivellintä kun haluaa vaihtaa väriä, mutta toivoin että näiden avulla voisin vaan putsata siveltimen pikaisesti ja jatkaa työskentelyä samalla. Erityisen näppäriä nämä olisi meikkauskeikoilla kun teen useampia meikkejä kerralla tai matkoilla kun en halua raahata mukaan montaa sivellintä. 


Lopputulos on mun mielestä aika loistava! Pyörittelin siveltimiä liinan päällä muutamia kertoja ja kaikki irtonainen väri irtosi niistä hyvin. Siveltimistä tuli silminnähden puhtaammat ja vaikka ne ei täysin puhtaita ole, ei niistä irtoa enää väriä, joten voisin hyvillä mielin käyttää näitä uudestaan ja uudestaan. Mä oon tosi tyytyväinen näihin liinoihin, ne ajoi asiansa juuri niinkuin oli tarkoitus ja mitä olin niiltä toivonut.


Toinen testaamani tuote oli ecotools makeup brush shampoo, joka maksaa Yliopiston Apteekissa 9,50€. Tämä on sitten tarkoitettu siihen siveltimien varsinaiseen pesuun, syväpuhdistukseen. Mulla on tapana pestä siveltimet kunnolla noin parin viikon välein, käyttökertoja ei yhdelle siveltimelle ehdi tulla kuin pari-kolme. Tämä on koostumukseltaan kirkasta ja hieman geelimäistä, hyvin menisi läpi ihan hius shampoosta. Tässä on mieto saippuainen tuoksu jos oikein tarkkaan nuuhkii, mutta se ei ole mitenkään liian huomattava mun mielestä. Tätä kaadetaan tippa märälle siveltimelle ja sivellintä pyöritellään joko kädellä tai pesualustalla. Shampoo vaahtoaa hieman, mutta ei liikaa, huuhtelu on helppoa. Mä olin tosi yllättynyt siitä, miten hyvin tällä lähti kaikki meikin rippeet siveltimistä. Etenkin kaikki puuteriset tuotteet tämä putsasi vaivatta ja tehokkaasti, meikkivoiteet on aina vähän haastavia, etenkin jos sivellin on kovin tiheä. Tämä on helpottanut kovasti mun siveltimien pesua ja tulen ihan varmasti ostamaan tätä jatkossakin, koska hinta on sen verran edullinen muihin verrattuna.

Oletteko te testailleet ecotoolsin sivellinputsareita?
Kuinka usein peset siveltimesi?

Love, Mari

*Tuotteet saatu pr näytteinä

8 kommenttia:

 1. Kun en meikkaile niin ei ole siveltimiäkään. aikanaan kun sambailin niin keikoilla ja karnevaaleilla tuli käytettyä itse tehtyjä töpöttimiä, jotka sai heti hävittää meikkauksen jälkeen. Eli minulle tämäkin juttu on ihan uusi juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän tällaisia tietenkään tarvitse jos ei siveltimiä juurikaan käytä :) Olisi kiva kuulla miten olen itse tehnyt niitä töpöttimiä :)

   Poista
 2. Täytyy myöntää, että en ole kunnolla putsannut paria sivellintäni koskaan. Mutta kiitos tiedosta, että niille on olemassa omat putsaritkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siveltimien puhdistus on tosi tärkeetä ettei ne bakteerit pääse sieltä leviämään kasvoille, vaikuttaa paljon ihan ihon kuntoon :)

   Poista
 3. Toi siveltimien pulsaus on kyllä tärkeää, mutta milloinkohan sen itsekään tehtnyt... apua! :D Mun pitää kunnostautua tässä ja kiitos vinkistä. :D

  Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on, se on vähän sellainen pakollinen paha, mutta kun on oikeat hyvät välineet niin menee helposti :D

   Poista
 4. Pesen siveltimet aivan liian harvoin :D Mulla on kerralla käytössä niin järkyttävä määrä siveltimiä, että melkein tarvii yhden pesupäivän kun niitä lähtee pesemään. Käytän pesuun aina ihan tavallista palasaippuaa, enkä omista mitään siveltimille suunnattuja putsareita.
  Noi liinat kuulostaa älyttömäm näppäriltä, kun välillä itsekkin haluis käyttää samaa sivellintä. Kuivuuko sivellin hyvin ton puhdistusliinassa pyörittelyn jälkeen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa pesupäivät siveltimille, kyllä niitä ainakin tunnin saa pestä jos haluaa kaikki kerralla :D Kuivaustilan löytäminen on vähän haasteellista niin pesen usein parissa erässä. Nuo liinat on tosi kätevä keksintö, eikä jättäneet sivellintä ollenkaan märäksi, pystyin heti jatkamaan meikkiä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...