keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Meikki-keskiviikko; siniset huulet

Tervehdys! Hyvää marraskuun ensimmäistä! En voi uskoa, että nyt ollaan jo marraskuussa, huhhuh. Mihin tää vuosi on mennyt? Nyt ollaan jo hyvää vauhtia menossa kohti joulua, joko saa alkaa koristella kotia, paistaa torttuja ja laulaa joululauluja? Eihän tässä ole enää kuin 7 viikkoa.. No tänään ei vielä ihan hypätä joulujunan kyytiin, vaan koitetaan pysyä asiassa eli meikki-keskiviikon parissa. Esittelin teille viikko sitten Jeffree Starin uuden Family collectionin, johon kuului kuusi nestemäistä huulipunaa. Yksi sävyistä oli mielettömän jännä vaaleansininen, joka inspiroi mua suuresti. Otin haasteeksi itselleni luoda meikki, joka olisi jollain tasolla käyttökelpoinen ja johon tuo sininen huulipuna sopisi. Tässä nyt lopputulos.


Okei, sininen nyt on aina melko silmiinpistävä huulilla, ihan sama mitä teet. Mä yritin kuitenkin pitää muun meikin mahdollisimman simppelinä ja neutraalina sävymaailmaltaan, jotta tämä ei olisi ihan överi. Täytyy sanoa, että oon ihan rakastunut tuohon huulipunaan! Se on niin jännä ja nätti ja uniikki mun kokoelmassani. Ei siitä mikään mun jokapäivän puna tule, mutta kyllä mä tälläkin meikillä kävin lähikaupassa jne. 


Meikkipohja onnistui tässä meikissä jotenkin tosi hyvin. Käytin Fentyn primeria ja meikkivoidetta, jotka tällä kertaa toimi yhdessä moitteetta, kun mun ihoni ei ollut juuri lainkaan kuiva. Tuo meikkivoide alkaa vaikuttaa paremmalta ja paremmalta joka kokeilulla. Huulimeikin lisäksi tässä meikissä mun suosikki juttuni on kuitenkin tuo highlighter, vitsi se näytti nätiltä luonnonvalossa. Käytin tässä sitä theBalmin contour ja highlight palettia, jonka esittelin teille sunnuntaina ja tuo highlighter on siitä paletista se vaalein sävy. Niin nätti. 


Silmämeikin pidin tositosi simppelinä ja mattaisena. Käytin tarten tartelette palettia ja siitä vaaleita ruskeita sävyjä, sekä hieman tummempaa ruskeaa ulkonurkkaa syventämään. Sisänurkkaan olisin voinut käyttää jotain shimmeristä vaaleaa sävyä, näin jälkikäteen ajateltuna, mutta meni se noinkin. Kulmiin vähän väriä, ripsaria, nudea kajaalia ja lookki oli valmis. Kaiken kruunasi tuo upea sininen huulipuna sävyltään Diamond. Se on timanttia!


Käytätkö sinä värikkäitä huulipunia?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Aika äkäisen värinen huulipuna :p En ehkä itse uskaltaisi käyttää vaikka näyttääkin ihan jännältä! Yleensä käytän aika neutraalin sävyisiä huulipunia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, varmasti herätti huomiota kauppareissulla :D

   Poista
 2. Toi huulipuna on kyllä aika hurja! Just varmaan mahdollisimman neutraalit ja vähän lämpimät sävyt sopivat tuohon kaveriksi, niin kuin olet laittanutkin. Sellainen tuli mieleen, et sopiskohan tuo huulipuna myös rajauksiksi? Et jos tähän meikkiin laittaisi huulipunalla vielä lisäksi rajaukset luomille? Voisi olla sekin ihan jännä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurja on kyllä hyvä sana tuolle! Mä tykkään, mutta en ehkä kuitenkaan ihan arkikäyttöön sitä tuu valitsemaan. Tuo rajausidea oli hyvä, täytyykin kokeilla sitä seuraavaksi! :)

   Poista
 3. Ihan älyttömän magee tuo puna! Mä oon jotenkin sitä mieltä että jokainen huulipuna näyttää hyvältä, kunhan se tuntuu itestä hyvältä :) Ei ehkä ihan arkipuna mutta vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Oon ihan täysin samaa mieltä, ihailen aika kadulla kun tulee vastaan jotain upeita sävyjä huulilla, mitkä on ehkä vähän erikoisempia :)

   Poista
 4. Ooooh tuo highlighter! Ja P.S: Kannoin ite kuusen sisälle EILEN :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, mäkin haluun! En oo saanut laittaa edes jouluvaloja pihalle kun miehen mielestä on liian aikaista :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...