tiistai 31. lokakuuta 2017

AVON mark liquid lip lacquers

Heippa kaikille ja mukavaa lokakuun viimeistä! Ainiin ja tietysti myös Halloweenia, eikös sekin ole tänään vai oonko ihan väärässä? Tänään me päästään tutustumaan uutuuksiin AVONilta, joihin törmäsin I love me -messuilla. AVON on tuonut markkinoille mark -sarjaan kuuluvat nestemäiset huulipunat sekä kiiltävänä, että mattaversiona. Nämä uutuudet oli kaikki esillä messuilla ja ostinkin itselleni kaksi, kun olivat sopivasti tarjouksessa. Kassalla mun kassiin laitettiin vielä kolmas lahjaksi, joten oon saanut näitä nyt testailla ja muodostanut oman mielipiteeni.


Koostumuksia on kahta erilaista, matte ja shine. Matte jättää nimensä mukaan mattaisen pinnan, mutta se ei kuitenkaan kuivu täysin, eli ei ole pusun kestävä :D. Shine on super kiiltävä ja todella pigmenttinen, sekä tuntuu ihanan miellyttävältä huulilla. Nämä on AVONin tuoreimmassa kuvastossa tarjouksessa 2kpl 15€ ja näitä voi siis sekoitella ihan oman mielensä mukaan, haluaako mattaa vai kiiltävää vai molempia.Ei niin yllättäen mun ostokset oli aika nudepainotteiset. Valitsin siis itse nuo kaksi vasemman reunan sävyä ja punaisen sain lahjaksi. Mun suosikkini näistä on tuo keskimmäinen mattainen nude, se on todella kauniin sävyinen ja koostumus on aivan ihana. Jos haluat sun mattapunan kuivuvan täysin, nää ei ole sulle, mutta muuten tuntuvat tosi miellyttäviltä ja pehmeiltä huulilla ja pysyvyyskin oli ihan hyvä. Aplikaattori näissä on kärjestään hieman kapeneva ja melko pörröinen. Tällä on helppo levittää tuote huulille ja myös rajakohtiin tuon kapean kärjen ansiosta. Kiiltävän levittäminen oli hieman haastavampaa kuin mattaisen, mutta se oli ihan odotettavissakin. Tuo kiiltävä yksilö yllätti mut täysin, se on ihan super pigmenttinen ja todella kiiltävä huulilla! Pysyy myös pitkään, mutta ei toki kestä syömistä yms. kauhean hyvin. Sävyltään tämä on täydellinen syksyyn ja talveen. 


Joko te olette testanneet näitä uutuuksia?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Mä sain messuilla liquid lip lacquer matten sävyssä passion it, joka on todella tumma, rusehtavan punainen sävy. En ole oikein mattapunien ystävä, mutta Avonin tuntuu aika kivalta. Elikäs tyykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta syksy sävyltä tuo passion it! :)

   Poista
 2. En ole, mutta toi Irresistible näyttää upealta!

  VastaaPoista
 3. Tykkään paljon Avonin tuotteista, mutta koen niiden ostamisen hankalaksi. Töissä meillä oli ennen Avonin edustaja, mutta hän vaihtoi toiseen toimipisteeseen niin sen jälkeen ei ole tullut hankittua Avonin tuotteita. Harmi sinällään, sillä siellä oli joitain tuotteita joista todella pidin! Kauniita värejä nuo sinun huulipunat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avonin systeemi saattaa olla tosiaan vähän hankala. Mä oon todennut helpoimmaksi sen, että hankin itse omat tilaajatunnukset ja nyt saan tehtyä tilauksia helposti verkkokaupasta :)

   Poista
 4. En ole kokeillut, mutta ajattelin joulukamppiksesta hankkia :) toimin siis itsekin Avon-edustajana. Mutta todella kivoilta näyttävät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on olleet tosi kivoja, muutenkin Avonin huulituotteet on usein tosi onnistuneita. Kuten ne parin vuoden takaiset mattahuulipunat oli huikeen hyviä!

   Poista
 5. Avon on tuttu, mutta juuri näitä ei ole tullut vielä ainakaan testattua. Ehkä vielä ehtii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtii varmasti, eiköhän nämä tulleet jäädäkseen :D Toivottavasti ainakin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...