maanantai 9. lokakuuta 2017

Lokakuun Bette box; bloggaajaboksi!

Lokakuun Bette box ilmoitti saapumisestaan lauantaina ja kipaisin heti hakemaan sen ennen reissua Helsinkiin. Eilen ehdin tutustua boksin sisältöön tarkemmin ja nyt seuraakin mun fiilikset tästä lokakuun boksista. Lokakuun boksi oli jälleen bloggaajaboksi, eli viisi bloggaajaa oli päässyt valitsemaan omat suosikkinsa boksiin. Bloggaajaboksit on olleet usein tosi hyviä ja niitä odottaa aina innolla. Katsotaanpa miten tällä kertaa kävi! Mukana oli ainakin kiva kirjo bloggaajia, joista suurin osa mulle myös tuttuja.Ensimmäisenä boksista paljastui ainoa täysikokoinen ja ainoa meikkituote eli Tunnetila -blogin Ninan suosikki. Lumenen sävyseerumi on mulle tuttu entuudestaan ja tämä löytyy jo omasta kokoelmastani. Tämä lähtee siis kiertoon jollekin tarvitsevalle, mutta tää on varmasti monelle tosi mieluisa tuote ja itsekin tykkään kovasti! Hyvin valittu Nina :).


Seuraavaksi boksista löytyi Essie's -blogin Essin suosikki L'occitanelta. Shea vartalovoide oli mulle yksi boksin kiinnostavimmista tuotteista ja L'occitane kiinnostaa kovasti myös brändinä. Tämä on myös ihan näppärän kokoinen vaikka reissuille tai kulkemaan mukana laukussa, vaikka mielelläni olisin ottanut ihan täysikokoisenkin.


Boksista löytyi myös jotain täysin uutta Treaclemoon brändiltä. En ole tästä ikinä kuullutkaan, mutta ilmeisesti ainakin Nonnula -blogin Jonna on havainnut tämän hyväksi! Suihkugeeli tuoksuu ihanan raikkaalle ja sitruksiselle, tämän otan käyttöön mielelläni. Jälleen matkakoko, joka on hyvä tietyissä tilanteissa, mutta näin edullinen tuote olisi mun mielestä saanut tulla täysikokoisena.


Hannamaria -blogin Hanna oli valinnut boksiin yhden suosikki kasvovoiteensa Ziajalta. Goat's milk -sarjan päivävoide tarjoaa iholle proteiineja, vitamiineja ja lipidejä. Sopii hyvin myös meikin alle, minkä Hannakin esittelyssään toteaa. Päivävoiteet ei jaksa mua henkilökohtaisesti innostaa, niitä kun pursuaa jo kaapeista, mutta ymmärrän hyvin miksi Hanna on tämän boksiin valinnut. Olen tätä itsekin käyttänyt ja hyväksi todennut. Ihmettelen vaan, että miksi tämäkin tuli näin super pienenä näytteenä? Ja eikö ihan vähän aikaa sitten tullut Ziajan goat's milk päivä- tai yövoide täysikokoisena?


Boksin viimeinen tuote hieman nauratti. Mä olen aika kovaan ääneen kritisoinut Betten ja Livboxin mukana tulevia hammastahnoja ja eikö sellainen löydy myös bloggaajaboksista :D. Tällä kertaa kyseessä on sentään hieman erikoisempi hammastahna, eikä perus pepsodenttia. Curaprox Black is white valkaiseva hammastahna oli Blinger Shimmer -blogin Miran suosikki. Hammastahna sisältää aktiivihiiltä ja se valkaisee ilman kiillevaurioita. Sopii päivittäiseen käyttöön. Ihan mielenkiintoista lähteä kokeilemaan tätä, vaikka jälleen kritisoin pientä näytekokoa. Se tuntuu olevan nyt teemana tässä kuussa..

No mitä mieltä olin boksista? Täytyy sanoa, että jätti vähän kylmäksi. En tiedä odotinko liikoja, kun kyseessä oli bloggaajaboksi vai mikä on. Mua kiinnosti eniten L'occitane ja tuo suihkugeeli, vähiten innosti Ziajan päivävoide. Suurin ongelma tässä mun mielestä oli kuitenkin nuo pienet näytekoot. Jos boksista olisi löytynyt edes toinen täysikokoinen tuote, olisin ollut paljon tyytyväisempi. 

Mitä mieltä te olitte lokakuun boksista?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Kauneusboxeissa saisi kyllä olla täysikokoisia tuotteita suurimmaksi osaksi. Mieluummin sitten vähän vähemmän, mutta normikokoista. Tämän kerran tuotteet ovat sinänsä ihan hyviä, mutta eivät mitään uutta ja ihmeellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä, nää näytteet alkaa jo tympiä!

   Poista
 2. SariBP:n kanssa samaa mieltä, mieluummin vaikka vähemmän tuotteita kuin minikokoisia tuotteita, tästäkin boxista joko Ziajan voiteen tai vähintään ton suihkugeelin olisi voinut muuttaa täysikokoiseksi Lumenen tuotteet lisäksi, jäi kyllä hyvin vaisuksi tämä noiden minikokojen vuoksi. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin. Etenkin kun kyseessä oli pari tosi edullista tuotetta, niin ne olisi hyvin voinut olla täysikokoisia.

   Poista
 3. Mäkin hieman ihmettelin tota Ziajaa ja täysin samoista syistä. Just muutama kuukausi sitten boksista tuli täysikokoinen tuubi saman sarjan kasvovoidetta ja toi nyt tullut on ihan superpieni koko. Varsinkin, kun Ziajan tuotteet on vielä niin edullisiakin niin en ihan ymmärrä, miksei tosta voitu laittaa ton isompaa kokoa :D

  Ja siis joo, toi on mun mielestä tosi kurjaa, että koko boksissa oli vain yksi täysikokoinen tuote.. Tosi suurta vaihtelua noissa, kun välillä mainostetaan, että bokseista löytyy viisikin täysikokoista tuotetta ja tässä taas oli lähes kaikki näytekokoja. Sisältö sinänsä on kyllä ihan mielenkiintoisen oloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä vähän liikaa toistoa jos parin kuukauden välein tulee lähes sama tuote.. olisi sitten ollut edes täysikokoinen :D. Tää ei nyt mennyt ihan putkeen, vaikka tuotteet on teoriassa ihan kivoja niin kokonaisuus jäi aika vaisuksi.

   Poista
 4. Mä mietinkin, että hammastahnan valinta boxiin voi olla aika riskaabelia, mutta toisaalta tuo on mun mielestä sen verran erikoinen (ja hyvä!) tapaus, että ansaitsi paikkansa :D Ja harmi tosiaan täysikokoisten vähäinen määrä, jos ainut täysikokoinen menee metsään niin... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuon hammastahnan sentään minäkin ymmärrän alkuhuvituksen jälkeen :D Saattaa jopa olla yksi boksin kiinnostavimmista tuotteista :P

   Poista
 5. Ihmettelin kanssa että miksi oli mukana vaan yksi täysikokoinen ja muut näytteitä, suurin osa kun oli sen verran edullisia että olisi hyvällä mielin voinut laittaa täysikokoisen tuon Lumenen lisäksi. Keväällä tuli kevyempi & SPF-sisältävä versio tästä päivävoiteesta jonka valitsin, nyt jälkeenpäin kun ajattelee niin olisi voinut valita yövoiteen tähän boxiin mukaan. Tämä kuitenkin sopii paremmin syksyyn ja talveen ja on mun päivävoidesuosikki ollu jo pidemmän aikaa, ite rakastan tän linjan tuotteiden tuoksua muutenkin :D

  Alun perin ehottelin hiustuotteita sekä meikinpohjustukseen sopivaa kamaa, mutta niitä ei ilmeisesti jostain syystä voitu valita. Oon tyytyväinen että tuon laitoin boxiin, mutta oletin että tulee täysikokoisena ja hiukan harmittaa että on "free sample" -tuote kun muilla on ihan validit mini- / matkakappaleet... Muut tuotteet on kyllä kans kivoja, mutta ai että kun vaikka suihkugeeli ois ollu täysikokoisena (Curaproxia on tuubi jo käytössä ja pari annettu eteenpäin ja siitäkin kyllä tykkään vaikka näin minikoossa olikin vähän äh).

  Komppaan siis muita, että vaikka sitten vähemmän tuotteita mutta isompaa kokoa.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän boksin suurin ongelma taisi olla juurikin tuo näytteiden määrä, jotenkin sitä odottaa jo enemmän niitä täysikokoisia eikä mitään ilmaisnäytteitä, etenkin kun bloggaajaboksista kyse. Toivottavasti tuota ei kukaan teidän niskaan kaada kun vika on ihan täysin Betten päässä :). Ja ymmärrän hyvin miksi oot tuon voiteen valinnut ja se varmasti ilahdutti monia, mä vaan oon niin pulassa jo olemassa olevien päivävoiteiden kanssa, että just vaikka yövoide olisi ollut sopivampi mulle henkilökohtaisesti. Kaikkia ei koskaan voi miellyttää :P

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...