sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Lokakuun Boxycharm

Hello, Charmer! Lokakuun Boxycharm ilmoitti tulostaan vihdoin perjantaina ja kävin sen heti noutamassa. Tämä on aina kuukauden kohokohta, mun suosikki kauneusboksi on tullut. Tänään päästään kurkkaamaan mitä kivaa löytyi lokakuun boxysta, jonka teemana oli Halloweenin kunniaksi Spellbound. Boxycharmin pääset tilaamaan tästä linkistä, mutta tilaamista varten tarvitset Shipiton tai vastaavaan välityspalvelun.


dr. brandt poredermabrasion

Ensimmäisenä laatikosta paljastui dr. brandt ihonhoitosarjan PoreDermabrasion eli ihohuokosia pienentävä kuorinta. Dr. brandt on todella suosittu brändi ja hintava myös, joten olin tästä super innoissani! Mulla on parhaillaan käytössä brändin microdermabrasion, johon oon täysin rakastunut. Tämä pääsee käyttöön heti seuraavaksi, saa nähdä mitä ihmeitä tämä tekee mun huokosille.

tarte lip paint pillowtalk

Seuraavaksi laatikosta löytyi tarten tarteist quick dry matte lip paint sävyssä Pillowtalk. Tarten nestemäiset huulipunat on yksiä mun suosikkeja, sekä nämä mattaversiot, että ne kermaiset. Tän sävy on tosin ihan super vaalea, joten yksinään ei ihan paras mulle. Rajauskynän kanssa tai sekoitettuna tummempaan huulipunaan tää on tosi nätti. Koostumus kuivuu huulille täysin mataksi eikä tunnu juuri miltään.


Huulipunalle kaveriksi oli laitettu rajauskynä Jontéblu:lta. Tää on mulle ennestään vieras brändi, en ole edes kuullut tästä aikaisemmin. Sävyltään melko rusehtava kynä ei ihan mätsää tuohon huulipunaan, mutta jotenkin ne yhdessä vaan toimii hyvin! Mä en yleensä välitä näistä puisista teroitettavista huultenrajauskynistä, mutta tää tuntui aika kermaiselta, joten jää kokeiluun.

dirty little secret eye shadow crayon illusion

Mukana oli myös dirty little secret eye shadow crayon sävyssä illusion. Tämä oli iso yllätys! Ihan huikean kaunis vaalea hohtava sävy sopii mun mielestä täydellisesti niin silmämeikkiin kuin voidemaiseksi highlighteriksi. En ihan kauhean usein käytä näitä kyniä, mutta tää on vaan tosi nätti! 

becca shimmering skin perfector liquid prosecco pop

Viimeisenä laatikosta löytyi vielä ehkä se isoin hitti, eli BECCAn shimmering skin perfector liquid sävyssä Prosecco Pop. BECCAn nestemäiset highlighterit on olleet mun himotuslistalla jo pitkään, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi ostaa vielä. No nyt ei tarvitsekaan! Prosecco Pop on Jaclyn Hillin suunnittelema sävy, joka on todella kaunis kultainen. Tämä sopii meikin alle, meikkivoiteeseen sekoitettuna tai meikkivoiteen päälle korostamaan kasvoja.

Yhteisarvo näin nopeasti laskettuna oli 138 dollaria ja tällä on tosiaan hintaa 21 dollaria kuussa (plus postimaksu Suomeen). En voisi olla tyytyväisempi. Mulle tän kuun hitit oli Becca, dr. brandt ja tarte. 

Miltä lokakuun boksi vaikutti? Mikä oli sun suosikki?

Love, Mari

24 kommenttia:

  1. Tästä boxista en ollutkaan kuullut ennen! Mielenkiintosia tuotteita ja olisi hauska joskus testata boksin tilaamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm on ihan mun suosikkini, paras boksi ikinä :) Ja tilaaminen Shipiton kautta on tosi helppoa, kannattaa kokeilla jos yhtään kiinnostaa!

      Poista
  2. Dr. Brandt oli ehdottomasti kiinnostavin, mut Tarten huulimaalissa näyttäisi olevan todella kaunis nudesävy.

    VastaaPoista
  3. Huippukiinnostava boxi:) Dr. Brandt ja Becca olisivat mun suosikkeja. 21 vs. 138 on ihan superhyvä diili:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm ei koskaan petä, tää on aina ihan loistava ja arvoltaan yli 100 dollaria :D

      Poista
  4. Tosi hyvä sisältö kyllä tässä boksissa! Voitaisiinko saada samanlaisia sisältöjä myös näihin suomalaisiin bokseihin? :D Tekisi mieli tilata tää boksi, mutta sitä ennen pitäisi tutustua vähän paremmin Shipitoon. Tarte ja BECCA vaikutti noista tuotteista mielenkiintoisimmilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Mutta tää on kyllä tosi helppoa, Shipito ei vaadi mitään ihmeitä kun ottaa hetken ja tutustuu siihen :)

      Poista
  5. Siellä boxissa oli vaikka mitä :)

    VastaaPoista
  6. Jestas tää boksi on kyllä niin loistava ettei tosikaan! Pitäisi kyllä perehtyä tuohon Shipitoon vähän tarkemmin. Paljonko tälle tulee suunnilleen postikuluja, osaatko sanoa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutustu ihmeessä, tää on ihan huikean hyvä boksi! Postikuluja on yleensä joku 7-11 dollaria.

      Poista
  7. Vaikttaa monipuoliselta tuo Bodycharm. Itseäni kiinnosti eniten - kai suomeksi sanottuna - tuo hehkuvoide. Käytän töissä ja juhlissa sitä joka päivä. Siis BECCAn shimmering skin perfektor liguid.

    VastaaPoista
  8. Näyttää ja kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
  9. Nyt oli kyllä loisto sisältö! Jos itse tätä boxia tilaisin, niin kaikki olisi päässyt suoraan käyttöön varmasti :-)

    VastaaPoista
  10. Vitsit mikä sisältö! Pitäis kans joskus ite perehtyä noihin välityspalveluihin niin pääsis tilaan tälläsiä oikeesti onnistuneita kauneus boxeja myös itelleen !

    VastaaPoista
  11. Hain oman boxini postista tänään. Näyttää olevan ihan samanlainen kun sulla, näissähän on aina vähän vaihtelua. Ihan huippu boxi, todellakin! Oli mun toinen boxi nyt ja aion todellakin jatkaa tilaamista. Viime viikolla tuli eka Ipsy ja siitäkin tykkäsin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näissä on aina pari tuotetta kun vaihtelee, tässä boksissa variaatiot oli tuo luomivärikynä ja BECCAlta olisi voinut tulla myös kiinteä highlighter. Kiva kuulla, että oot kanssa tykästynyt tähän boksiin ja Ipsyyn myös :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...