torstai 30. marraskuuta 2017

BUXOM Plump & contour lip trio

Parin viikon takaisella Helsingin reissulla löysin Kicksistä suloisen BUXOM minihuulipunasetin. Tämä oli niin söpö ja sävyt vaikutti juuri mun tyylisiltä, että pakkohan tämä oli mukaan napata. BUXOM löytyy nykyään Suomestakin Kicks myymälöistä ja verkkokaupasta, joten enää ei tarvitse kuolata näitä vaan rapakon takaa! Tämä pieni minisetti on myös tosi kiva lahjaidea ystävälle, tai kenelle tahansa huulipunien ystävälle. 

BUXOM lip trio


Plump & contour -setti sisältää Plumpline huultenrajauskynän sävyssä Hush hush, Matte naturally huulipunan sävyssä Darling ja Full-on lip cream -huulikiillon sävyssä Hot Toddy. Kaikki sävyt sopivat tosi kivasti yhteen, mutta kaikkia voi toki käyttää myös erikseen ja yhdistellä muihin tuotteisiin.


Plumpline huultenrajauskynä on hieman normaalia rajauskynää paksumpi, tällä onnistuu kätevästi koko huulten värittäminen. Kärjen saa teroitettua teräväksi niin, että myös rajaaminen on helppoa. Koostumukseltaan tämä on tosi pehmeä ja kermainen, liukuu vaan huulille. Pysyvyys on mun mielestä tosi hyvä ja tämä jättää mattapinnan.


Matte naturally huulipuna on tämän minisetin selkeästi pienin tuote, mutta tämän käyttäminen oli silti helppoa. Ainoan miinuksen annan tuosta pyöreästä muodosta, mä tykkään itse enemmän viistoon muotoilluista huulipunista, joilla on helpompi päästä amorinkaaren tarkkoihin rajakohtiin. Tässä oli todella kiva koostumus, ei tuntunut huulilla yhtään kuivalta vaikka onkin mattapuna. Levittyy tosi kermaisen pehmeästi ja ainakin rajauskynän kanssa pysyvyys on tosi hyvä perinteiselle huulipunalle. Mä tykkään pitää näitä minihuulipunia laukussa tai meikkipussissa, niin ne on aina saatavilla eikä vie juurikaan tilaa.


Viimeisenä pakkauksesta löytyi Full-on lip cream, joka on siis Buxomin hieman huulia pullistava huulikiilto. Nämä kiillot on ihan supersuosittuja ja näistä kuulee ainakin Youtubessa puhuttavan jatkuvasti. Nämä on todella pigmenttisiä ollakseen kiiltoja, eivätkä tunnu huulilla yhtään tahmaisilta. Sellainen kihelmöivä tunne tästä tulee huulille ja minttuinen tuoksu, johtuen siitä pullistavasta vaikutuksesta. Jos sulla on tosi herkät huulet, et ehkä tule tästä pitämään, mutta mun mielestä se kihelmöinti ei ole mitenkään ikävän tuntuista. Mulla on jo ennestään yksi tällainen mini sävyssä White Russian ja siitä olen tykännyt kovasti, uskon että tällekin tulee käyttöä.


Onko BUXOM meikit sulle tuttuja?

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Onpa kiva pikkusetti. Huulituotteissa tykkään kovasti minituotteista. Buxomin tuotteita ei ole tullut vielä hommattua, joten voisin aloittaa tutustumisen tällaisesta pikkusetistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on tosiaan aivan ihanan suloisia, mä tykkään kanssa kaikista mineistä aina :)

      Poista
  2. Ihana pikkusetti! Minituotteissa on se hyvä puoli, että jos kyllästyy niin ei harmita kun jää käyttämättä. Buxomin tuotteet ovat minulle myös vieraita mutta täytyypä piipahtaa katsomassa näitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta! Ja mun on ainakin huomattavasti helpompi käyttää loppuun mini kuin täysikokoinen, joten näitä ostan mielelläni :D

      Poista
  3. En ole vuosiin käyttänyt huulipunaa muualla kuin karnevaaleilla. Tosin olen miettinyt, että pitäisikö hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos minulta kysytään niin pitäisi, huulipunat on parasta! :)

      Poista
  4. Buxomin huulikiillot on vaan niin parhaita tänään jo kolmatta päivää peräkkäin huulilla, mun huulipunat alkaa olla pian huolestuneita. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo niin on! Oon ihan innoissani kun Kicksin tilauksen mukana tuli lahjana minikokoinen Buxom huulikiilto :P

      Poista
  5. Mä kävin Forumin Kicksissä kattelee tätä, mut en löytänyt :/ Kivan näköinen setti siis ja erityisesti tuo Hot Toddy -huulikiilto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi, toivottavasti saavat näitä lisää, on sen verran kiva setti! :/

      Poista
  6. Noita buxomin huulia pullistavia huulikiiltoja kiinnostais kokeilla ja ne luomivärit on upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, nää on tosi kivoja kiiltoja! Ja kyllä, mä tykkään myös kovasti niistä luomiväreistä, oon yhden paletin itselleni koonnut :)

      Poista
  7. Ihana pieni huulipunasetti. Olen ehdottomasti huulipunaihminen. Jännä tuo huulia pullistava huulikiilto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin? :) Huulipuna piristää aina ilmettä oli muuta meikkiä tai ei.

      Poista
  8. Vaude! Tuollainen olisi kiva saada lahjaksi! Ja niin hyvän sävyiset värit! 💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää olisi tosi hyvä lahjaidea :) Ja sävytkin sopii varmasti tosi monille!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...