lauantai 11. maaliskuuta 2017

Suuri kauneuskysely

Heippa kaikki! Tänään on vuorossa iso kasa kysymyksiä kosmetiikasta ja tietysti myös mun vastaukset niihin. Helmikuussa Bette box lähetti kauneuskyselyn tilaajilleen ja Maria Glow -blogin Maria keksi kyselystä hauskan postausidean, johon hän haasti mukaan meidät kaikki kauneusbloggaajat. Myös ainakin Keyword-Love -blogin Jonna on ottanut osaa tähän kyselyyn, käykää ihmeessä lukemassa myös Jonnan ja Marian vastaukset! Mutta mennäänpä niihin kysymyksiin!

Värikosmetiikka

Suosikki meikkibrändi?

Tää on vaikea. Sanotaan vaikka ColourPop, koska multa löytyy ihan heittämällä eniten ColourPopin tuotteita ja ne ei ole koskaan pettäneet. Myös hinta on kohdillaan!
Suosikki meikkivälinebrändi?

Tähän on pakko vastata Beautyblender, koska ilman tuota kyseistä meikkimunaa en pysty tekemään meikkiä enää nykyään. Okei, esim. RT:n miracle sponge on ihan yhtä hyvä, mutta kuitenkin. 

Mitä värikosmetiikkatuotteita käytät arkimeikissäni?
Mähän en arkisin meikkaa paitsi loma-aikoina, joten mietin tässä nyt mun perus lomapäivän meikkiä. Käytän primeria, meikkivoidetta/BB voidetta, puuteria, aurinkopuuteria, poskipunaa, highlighteria, luomiväriä ja ripsiväriä ja tietysti myös kulmakynää ja jotain huulituotetta.
Mitä kosmetiikkaa sinulla on laukussasi mukana?

Hassua kyllä, mun laukussa kulkee mukana meikkipussi kaikkine perustarpeineen, eli ihan meikkivoiteesta lähtien aina siihen silmämeikkiin asti kaikki on mukana. Jos vaikka tulee joku yllättävä meno arkisin ja täytyykin meikata.
Millaista meikkivoidetta käytät?

Vaihtelee ihan joka kerta, välillä tykkään tosi kevyestä ja kuulaasta ja välillä kaipaan kunnolla peittävää ja hieman mattapintaisempaa. Riippuen siitä mihin olen menossa ja kuinka voimakkaan silmämeikin teen.
Miten levität meikkivoiteen?

Beautyblenderillä lähes poikkeuksetta. Ainoastaan puikkomeikkivoiteet levitän siveltimellä nykyään.

Kuinka montaa värikosmetiikkatuotetta käytät arkimeikissä?

Vähintään 10 tuotetta käytössä, jos kaikki luomivärit lasketaan yhdeksi. 
Kuinka montaa värikosmetiikkatuotetta käytät juhlameikissä?

Noin kahtakymmentä, tilanteesta riippuen. Usein teen contourit ja korostukset ensin voidemaisella/nestemäisellä tuotteella ja puuterit päälle, mikä lisää tietysti tuotteiden määrää. Myös huulimeikkiin menee 3-4 tuotetta juhliin, primerista ja rajauksesta lähtien.

Ihonhoito

Suosikki ihonhoitobrändi?

Kiehl's ja The Body Shop. Rakastan molempien tuotteita ihan yhtälailla. Hyviä brändejä on niin monia, että voisin luetella tähän kymmenen muutakin, mutta nuo kaksi tuli ihan ekoina mieleen.
Kuinka montaa kasvojen hoitotuotetta käytät aamuin ja monta illoin?

Aamuisin käytän noin 4-5 tuotetta ja iltaisin 5-6 tuotetta.

Mitä kasvojen hoitotuotteita käytät vähintään kerran viikossa?

Silmänympärysvoide, päivävoide, yövoide, seerumi, kasvoöljy, naamio, kuorinta-aine, kangasnaamio, toner, puhdistusaine, misellivesi..
Mitä vartalon hoitotuotetta käytät vähintään kerran viikossa?

Kuorinta-aine, suihkugeeli ja vartalovoide. Olen tosi laiska käyttämään mitään vartalonhoitotuotteita yleensä.
Mitä käsienhoitotuotteita käytät vähintään kerran viikossa?

Käsirasva. Pyrin myös kuorimaan kädet viikottain ja käytän kynsinauhaöljyä aina kun muistan.

Muut:

Suosikki hiustenhoitobrändi?

Hmm. Tää on kanssa vaikea, koska hiukset ei oo mulle "se juttu". Batisten ja Biozellin tuotteita käytän eniten, joten sanotaan vaikka ne.
Mitä hiustenhoitotuotteita käytät vähintään kerran viikkossa?

Shampoo, hoitoaine, hiusöljy ja kuivashampoo. Ne on vakiot, muut tuotteet vaihtelee jatkuvasti.
Mitä hiusten muotoilutuotteita käytät vähintään kerran viikkossa?

Kuivashampoota/suolasuihketta ja enpä juuri muuta. Hiuslakkaa aina silloin tällöin.
Kuinka montaa hiustuottetta käytät vähintään kerran viikossa?

4-5
Suosikki kynsilakkabrändi?

IsaDoran lakat on tosi kivoja, samoin Mavalan. Ihan lemppareita on kuitenkin piCture pOlishin lakat.

Suosikki tuoksubrändi?

Marc Jacobsin tuoksut on aina olleet mun mieleen, myös häätuoksuni oli Marc Jacobsin, joten ne herättää aina myös ihania muistoja.
Missä kauneushoidoissa olet käynyt viimeisen 3 kuukauden aikana?
Tää on helppo, en yhtään missään! En ole kertaakaan elämässäni käynyt missään hoidoissa, kampaajaa lukuunottamatta ja siitäkin on jo varmaan lähes 10 vuotta :D. Joku kasvohoito olisi kyllä ihana!
Minkä verran sinulla menee rahaa kosmetiikkaan kuukaudessa?

Paljon. Kaikki ylimääräinen menee oikeastaan kosmetiikkaan, koska en juurikaan osta mitään vaatteita tai muuta. 
Kolme yleisintä kosmetiikan ostospaikkaasi?

Beautybay, Feelunique ja muut nettikaupat, en juurikaan osta kosmetiikkaa kivijalkaliikkeistä, MACia lukuunottamatta. Stockmann voisi siis olla kolmantena, sieltä kun ostan myös Kiehl'sin tuotteet.

Mikä on kallein kauneudenhoitotuotteesi ja paljon se maksoi?

Natasha Denonan luomiväripaletti, joka maksoi noin 170 euroa muistaakseni (alennuksessa!). 
Kolme kosmetiikan ostopäätökseen eniten vaikuttavaa asiaa?

Bloggaajien/tubettajien suositukset, kiinnostava mainonta ja uutuus.



Tätä oli todella mielenkiintoista tehdä, lähtekäähän kaikki muutkin mukaan! Olit sitten bloggaaja tai et, suosittelen! Vastaukset voit jättää vaikka mun kommenttiboksiin muille nähtäväksi ellei sinulla ole mitään omaa julkaisukanavaa. :) Odotan innolla, että pääsen näkemään teidän vastauksia, joten jos toteutatte tämän, jättäkää mulle linkkiä myös. 


 Ihanaa viikonloppua kaikki!

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Kiva oli lukea sunkin vastaukset! ^_^ Mullakaan ei tuu hiusten muotoilutuotteita paljon käytettyä! Pitäis ehkä opetella, niin ei ois aina hiukset pystyssä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo mä kanssa aina valitan näistä mun hiuksista, mut vähän oma vika kun en niille koskaan mitään tee :D Perus ponnari ja menoksi!

      Poista
  2. Upeat kuvat:) Hiustenhoitosuosikit on mustakin aika vaikea nimetä, koska hiusten kanssa väkertäminen on minusta aika tylsää. On täytynyt oikein opetella hiusten laittoa. Aiemmin, kun hiukset oli pitkät, ei tullut varsinkaan kiinnitettyä huomiota mihinkään muotoiluun, koska siinähän se fleda mukana kulki;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä aina kateellisena ja ihaillen katson kaikkia upeita kampaustutoriaaleja ja muutenkin ihmisten kampauksia ja sitten en kuitenkaan omaan päähän saa aikaiseksi mitään. Mulla on nykyään kaksi moodia, kiinni ja auki :D

      Poista
  3. Näitä on kiva lukea! Mukavaa viikonlopun jatkoa. <3

    VastaaPoista
  4. Näihin kyselyihin on aina ajoittain ihan mielenkiintoista vastailla, kaikki noita asioita kun ei arjessa muutoin tule miettineeksi :D Mun vastauksia löytyy blogin puolelta; https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/03/suuri-kosmetiikkakysely.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käynpä kurkkaamassa heti myös sun vastaukset, mun mielestä nää on tosi mielenkiintosia niin itse miettiä kun lukea muiden vastauksia ja löytää kenties jotain uutta sitä kautta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...