maanantai 13. maaliskuuta 2017

Lumene Kuulas

Moi kaikki! Ihana aurinkoinen viikonloppu takana, kevättä ilmassa. Voiko olla parempaa? Mä olen ihan valmis vastaanottamaan kevään ja sanomaan heipat talvelle. Sitä on niin paljon energisempi ja iloisempi ihanalla aurinkoisella ilmalla, tekee mieli olla ulkona nauttimassa luonnon tarjoamaa vitamiinipaukkua. Joko te olette valmiita kevääseen?

Tänään puhutaan hieman Lumenen uudesta ihonhoitosarjasta, jonka sain testiin jokin aika sitten. Kuulas on Lumenen ihonhoitoperheen uusi tulokas, yhdessä Hehkun kanssa ja molemmat sarjat on tarkoitettu hieman ikääntyneemmälle iholle. Kuulas on luotu viivästyttämään ikääntymisen ensimerkkejä, joten mun mielestä sarja sopii loistavasti tälleen lähes kolmekymppiselle. 


Sain kokeiluuni sarjan heleyttävän ja kiinteyttävän päivävoiteen, sekä heleyttävän ja kiinteyttävän yövoiteen. Molemmat tuotteet sisältävät antioksidanttipitoista puolukkauutetta, joka on Kuulas -sarjan "tunnusmerkki". Päivävoide lupaa jättää ihon kiinteämmän ja sileämmän näköiseksi, sekä säteilevän kuulaaksi. Yövoide lupaa myös jättää ihon kiinteän näköiseksi, viivästyttää ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, sekä palauttaa ihon säteilyn.

Molemmat tuotteet on olleet mulla nyt käytössä jo hyvän aikaa ja etenkin käytettynä yhdessä alempana näkyvien tuotteiden kanssa, olen tykännyt näistä kovasti. Sarjan supertähdet löytyy ehdottomasti vasta tuosta alempaa, mutta nämä ajavat kyllä asiansa. Yövoiteelta toivoisin jotain vielä enemmän, sen teho ei tunnu oikein riittävän mulla aamuun asti. Päivävoide tuntuu kasvoilla miellyttävältä ja jättää todella ihanan kuulaan ja terveen näköisen pinnan iholle. Molemmissa voiteissa on melko paksu koostumus, mutta ne imeytyvät kuitenkin kasvoille nopeasti. Näistä voi huomata häivähdyksen puolukkaa, sekä tuoksussa, että värissä. Tuotteet on todella riittoisia, olen käyttänyt näitä tosiaan yli kaksi viikkoa päivittäin, eikä kulumaa juurikaan näy.


Sarjaan kuuluu voiteiden lisäksi myös heleyttävä ja kiinteyttävä tehohoito, kiinteyttävä V-shaping pikakaunistaja ja heleyttävä ja kiinteyttävä silmänympärysvoide. Tehohoito ja pikakaunistaja ovat mun suosikkeja tästä tuotesarjasta ja ne toimivat iholla erinomaisesti. Tehohoito lupaa silottaa, kiinteyttää ja heleyttää ihoa ja auttaa parantamaan ihon tekstuuria. Pikakaunistaja taas lupaa auttaa selkiyttämään kasvonpiirteitä ja antaa iholle napakkuutta ja hehkua, sekä sileyttä. 


Jos mun pitäisi valita, nousisi ykköseksi tuo tehohoito. Se on koostumukseltaan tosi jännä! Kuvastakin näkee hieman, se on siis punertavaa geelimäistä ainetta, joka sisältää hopeisia kuulia. Pumpatessa tuotetta ne kuulat jotenkin murskaantuvat ja sekoittuvat geeliin. Tuote levittyy kasvoille kuin unelma ja sen vaikutuksen huomaa heti. Nämä molemmat tuntuvat mun mielestä myös rauhoittavan hieman ärtynyttä ihoa. 


Silmänympärysvoide lupaa silottaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa, sekä häivyttää tummia silmänalusia. Tämä on ollut mun makuuni ihan perus silmänympärysvoide. En voi sanoa huomanneeni tämän vaikuttavan mitenkään kovin ihmeellisesti, samat juonteet löytyy edelleen silmien alta ja tummuutta myös. Tämän levittäminen on myös ollut hieman  työlästä, imeytyminen ihoon kun kestää hetken. Henkilökohtaisesti mä pidän itse enemmän sellaisista nopeasti imeytyvistä silmänympärysvoiteista.


Alimmaisena kuvassa on silmänympärysvoide, se on melko paksuhkoa, eikä lähde valumaan iholla. Keskellä on tehohoito, josta huomaa pienet hopeat hippuset. Ylhäältä löytyy pikakaunistaja, joka on selkeästi voiteita kevyempää, mutta ei kuitenkaan juoksevaa tai "seerumimaista". Kaikenkaikkiaan tämä sarja on ollut iloinen yllätys ja mun ihoni on voinut hyvin näiden kanssa. Suosikkeja on tosiaan nuo päivä- ja yövoiteiden alle tulevat tuotteet, niitä suosittelen erittäin lämpimästi!

Oletteko te tutustuneet Kuulas -tuotteisiin?

Love, Mari


*Tuotteet saatu pr näytteinä

14 kommenttia:

 1. Onpa Lumene nyt tuonut ihan hirmuisen paljon uutta markkinoille, että tämmönen vanhempi ihminen on jo melkein unohtanut mitä ne alkupään tuotteet olikaan;)
  Kuulas kuulosta kyllä ihan meikäläisen sarjalta. Näitä tuotteita voisin jopa intona kokeilla. Vaikuttavat kivoilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä alkaa olla jo vaikea pysyä perässä kun uutuuksia tulee niin kovaa vauhtia :D Pääasiassa mä oon kyllä ollut tosi tyytyväinen Lumenen uudistuksiin!

   Poista
 2. Näistä mun suosikki on tuo V-pikakaunistaja. Haluaisin kokeilla myös nuita punaisia palluroita sisältävää tehohoitoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kanssa ihan tosi hyvä! :) Tehohoito on varmaan mun lemppari tuon hauskan ulkomuotonsa vuoksi, koska noi on oikeasti molemmat ihan yhtä ihania.

   Poista
 3. En ole vielä ehtinyt näihin tarkemmin tutustumaan, mutta erittäin lupaavalta vaikuttavat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan, etenkin tuo tehohoito ja pikakaunistaja kannattaa tsekata :)

   Poista
 4. Mä olen rakastanut jo vuosia tuota puolukkaseerumia, onneksi se jäi vielä valikoimaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häh, mä luulin sen olevan kanssa uutuus :D Se on kyllä hyvä, en yhtään ihmettele että kuuluu myös sun lemppareihin :)

   Poista
 5. Tehohoito ja pikakaunistaja vaikuttavat kivoilta! Mun iholle ei Lumenen rasvat ole koskaan oiekin sopineet, ehkä täytyisi näitä seerumimaisempia tuotteita kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo aikaisemmin tykännyt Lumenen rasvoista, mutta nyt näiden uudistusten myötä oon löytänyt parikin kivaa :) Sisu on kyllä mun lemppari!

   Poista
 6. Tehohoito näyttää kyllä ihan superilta! Itekin sain joitakin tuotteita testiin tästä sarjasta, mutten oo vielä niitä kerennyt testaamaan kun edelliset on vielä testissä!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät kanssa kun kerkeet testaamaan! :D Nää on näitä kosmebloggaajan ongelmia! :P

   Poista
 7. Komppaan edellisiä, tehohoito herätti mun kiinnostuksen kaikista eniten, jo pelkäästään miltä se näyttää houkuttelee ostamaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nimenomaan, se on ulkomuodoltaan näistä ehdottomasti houkuttelevin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...