keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Modern Renaissance Halo

Tänään meikki-keskiviikossa nähdään simppeli halo-tyylinen meikki jo lähes parin viikon takaa. Nyt kun oon ottanut tavaksi julkaista vain yhden meikkikuvapostauksen viikossa, alkaa näitä kuvia kertyä jonkin verran varastoon ja aika usein mulla onkin kuvat jo pariksi seuraavaksi viikoksi kasassa. Tässä meikissä käytin pitkästä aikaa Anastasian Modern Renaissance -palettia ja kyllä se vaan on ihan niin täydellinen kun muistinkin!


Meikkipohjaan kokeilin taas Make Up For Everin puikkomeikkivoidetta ja alan pikkuhiljaa lämpeemään sille. Aluksi en ollut niin vakuuttunut, mutta mitä enemmän sitä käytän, sitä enemmän siitä tykkään. Lopputulos on peittävä, mutta kuitenkin melko luonnollisen näköinen, meikkivoide ei jätä sellaista pakkelipintaa. 

P.S. Kylläpä muuten ärsyttää tuo joku röhnä hiuksissa!


Korostukseen käytin myöskin vanhaa suosikkia, joka on viimeaikoina ollut tosi vähällä käytöllä. TheBalmin Mary-Lou Manizer on kerrassaan upea korostustuote, joka on ansainnut kulttimaineensa. Sillä saa tehtyä kohtalaisen luonnollista hehkua ja myös sitä glow to the moon korostusta ihan oman mielen mukaan. Me likey.Silmämeikki on tosiaan tehty sillä Anastasian upealla paletilla, joka on kehuttu ihan ympäri maailmaa. Modern Renaissance on muuten huhupuheiden mukaan tulossa myös Suomen Kicksiin, eli jos et sitä vielä omista, kannattaa pitää silmät auki! :) Käytin tähän paletin ruskeita mattasävyjä ja hieman myös punertavaa sinne sekaan. keskelle luomea taputtelin vaaleaa shimmeristä sävyä tuomaan sitä halo -efektiä.

Joko sulla on Modern Renaissance?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Laura Geller Spackle primer
Make Up For Ever Ultra HD invisible cover stick foundation
Urban Decay Naked skin concealer, light neutral
Ofra banana powder
Chanel Soleil tan de Chanel bronzing makeup base
Lumene Nordic nude air-light compact powder, 2*
Makeup Geek blush, Spell bound
Makeup Geek contour powder, Complicated
theBalm Mary-Lou Manizer

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette
ColourPop Crème gel liner, Swerve
Rimmel waterproof gel eyeliner
PÜR Fully charged mascara*

ColourPop Ultra satin lip, Magic wand

benefit Precisely, my brow pencil, 3
Milani easybrow tinted fiber gel, 02 natural taupe


*Saatu blogin kautta

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...