maanantai 20. maaliskuuta 2017

Pettymykset vol. 3

Maanantai on täällä taas. Jos multa kysytään, maanantait voitaisiin vaikka poistaa kalenterista. Se kuulostaakin jo niin ikävältä, maanantai! Jos teillä on jotain ihania iloisia maanantai-tarinoita niin kertokaa ihmeessä, jospa tämäkin päivä saisi hieman parannettua mainettaan. Tänään on vuorossa taas uusi postauksellinen pettymyksen aiheuttaneita kosmetiikkatuotteita. Tämä on kolmas sarjaansa ja aikaisemmat löytyy pettymykset -tagin alta. Pieni disclaimer tähän alkuun, mielipiteet on mun omia eikä tarkoitus ole loukata ketään. Jos mukana on sun lemppareita niin jes, oon tosi iloinen sun puolesta! Nämä on kaikki tuotteita, jotka ei vaan syystä tai toisesta ole mulla toimineet. 


Tällä kertaa mukana on pelkkiä meikkituotteita. Mä yleensä onnistun meikkiostoksissa aika hyvin, mutta aina silloin tällöin tulee tehtyä myös hutiostoja, varsinkin kun netin välityksellä tekee ostoja. Mukana on sekä mun itse ostamia tuotteita, että pari pr näytteenä saatua.


Essence get picture ready! long-lasting compact make-up* aiheutti pettymyksen ihan ekalla avaamisella. Tuotteen pinta oli todella kostunut ja hikoilevainen ja sen myötä pinnalle on tullut kuvassakin erottuvia outoja muhkuroita. Kasvoilla tää ei toiminut mulla lainkaan, tuote vaan hävisi kasvoilta sitä mukaa kun sitä yritti levittää. 

L.A. Girl PRO.conceal HD. high-definition concealer on monien suosikki, mun inhokki. Mä en vaan pääse tähän sisälle, en ymmärrä miksi tätä rakastetaan niin paljon. Mun silmien alle tämä on aivan liian paksua ja se uppoaa heti kaikkiin mahdollisiin juonteisiin. Voitte kuvitella, että lopputulos ei ole kovinkaan nätti.


Dior Diorblush Trianon edition 946 Pink reverie poskipuna on ulkoisesti todella kaunis. Diorin pakkaus on upea ja poskipuna näyttää pannussa upealta. Tästä ei kuitenkaan lähde pigmenttiä juuri lainkaan, joten tämän työstäminen kasvoille on ihan super raivostuttavaa ja työlästä. Mä en vaan saa tästä irti yhtään mitään, mikä on outoa näinkin hintavalle poskipunalle. Onkohan tää joku maanantaikappale vai onko ne kaikki tällaisia?

ColourPop ultra matte lip Be-Dazzled yllätti mut huonolla tavalla. Mä rakastan ColourPopin huulilakkoja ja ultra mattet on aina olleet tosi toimivia. Tän ostin ihan vastikään ja ekaa kertaa kun kokeilin huulille, en voinut uskoa miten tää voi olla niin huono! Se mureni pois huulilta ihan saman tien kuivuttuaan ja tuntui todella inhottavalta. En saanut tälle käyttöaikaa edes viittä minuuttia, joten tässä on joku valmistusvirhe oltava?


Famous brown eyeliner by Cien ei mun mielestä ole niin kovinkaan kuuluisa. Tää oli ihan täysi susi. Pigmentti on huono ja tuote levittyy luomelle epätasaisesti, ikäänkuin siveltimen kohta jää paljaaksi ja väri levittyy vaan siihen ympärille. Tässä on myös aika inhottava voimakas haju. 

Lumene nordic noir deep impact mascara* ei valitettavasti toiminut mun ripsillä. Mä odotin tältä ripsarilta todella paljon, koska ulkoisesti se täyttää kaikki mun vaatimukset, tuohan on aivan upean näköinen! Tuote itsessään ei vaan täyttänyt odotuksia. Tää ei tehnyt mun ripsille yhtään mitään, ei siis mitään. Mun ripset on kyllä todella vaativat, lyhyet ja piikkisuorat. Jos sulla on valmiiksi pitkät ja kaarevat ripset voi tämä olla hyväkin, en tiedä. Mulle tämä oli valitettavasti iso floppi.

Oliko mukana teidän inhokkeja tai lemppareita?
Mitkä tuotteet on aiheuttaneet sulle pettymyksen?

Love, Mari


* Tuotteet saatu pr näytteinä

14 kommenttia:

 1. Mun puolesta maanantait saisi skipata kokonaan kalentereista. Ihan turha päivä, ja kaikkihan sitä inhoaa;)
  Mä taas tykkään kovasti L.A. Girlin Pro Concealerista. Käytän aina peiteaineen alla silmänalusprimeria, niin ei ole ollut mitään ongelmia juonteisiin menemisen tms. kanssa. Ei välttämättä toimi siltikään kaikilla.
  Mulle taas Lumenen True Mystic ripsari oli aikamoinen pettymys. Monethan sitä kehuu kovasti, mutta en tykännyt sen paksusta ja kökköisestä koostumuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo concealer on saanut tosi paljon kehuja osakseen ja lähes kaikki sitä rakastaa, en ymmärrä miksi mä en vaan saa sitä toimimaan :D Mutta niinhän se on, että kaikki ei vaan toimi kaikilla. True mystic ripsari ei muuten toiminut mullakaan kovinkaan kummoisesti!

   Poista
 2. Joo mulla on jo tähän mennessä alkanu tää päivä tosi surkeesti.. Mulla ei oo ykskää Lumenen ripsari toiminu koskaan joten oon jo jokunen vuos sitte lskannu niitä ostamasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, toivottavasti päivä paranee loppua kohti! Viimeistään huomenna kun päästään eroon tästä maanantaista :D

   Poista
 3. Kokemuksesta voin sanoa, että Diorilla tosi monet poskipunat on tollaisia. Ainoastaan se poskilla sävyä muuttava puna on koostumukseltaan pehmeä ja helposti pigmenttiä antava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä tietää etten sitten jatkossa osta ainakaan lisää noita. Mä olin todella pettynyt, vaikka on siihen varmaan joku syykin miksi ne on tuollaisia. Mun käyttöön ei vaan sovi.

   Poista
 4. Mä en tykkää ColourPopin Ultra Matte Lipseistä ollenkaan, koska ne ovat niin kuivattavia. Harmi, koska sävyvalikoima on ihana. Ultra Satin Lips on puolestaan ihan mun suosikkikoostumus nestemäiselle huulipunalle.

  Ps. Mulla on sulle haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satiinit on myös mun suosikkeja ColourPopilta, mutta tykkään kyllä matoista myös tosi paljon. En koe niitä normaalisti liian kuivattaviksi, mutta tää yksilö oli jotain ihan hirveetä.

   Ja jee käynkin heti kurkkaamassa! :)

   Poista
 5. Lumenen ripsiväri tuli Bette boxin mukana, mutta en ole sitä vielä testannut. Arvostelut eivät ole olleet kovin kehuvia, joten on jännä avata se kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se toimii sulla paremmin kuin mulla! :) Mä sain kanssa Betten mukana toisen, mutta se lähti samantien kiertoon.

   Poista
 6. Apua, Diorin poskipuna kuulostaa kyllä kamalalta, harmi jos laatu yleisesti ottaenkin noin "kovaa" ja hankalasti levitettävää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en voinut uskoa että noinkin luksus tuote voi oikeesti olla niin huono. :(

   Poista
 7. Meinasin tilata ton La Girlin concealerin, mutta jään edelleen vähän kahden vaiheille.. Ajattelin sitä color correcting vihreää, mutta hankalia päätöksiä :( Tosin, reilu 2e ei ole paha..

  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet siitä tykkää, joten ehkä kannattaa kokeilla jos se kuulostaa omalle iholle sopivalta. Ei tosiaan ole onneksi paha hinta jos ei olekaan hyvä. Mulla on myös tuo vihreä ja sitä pystyn käyttämään, mutta sekään ei valitettavasti ihan vastaa mun vaatimuksia.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...